Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

6 verdeturi de primavara pentru un meniu sanatos

Publicat:

Primavara ne bate la usa, asa ca noi consideram ca ar fi cazul sa inauguram noul anotimp cu o vizita in piata si in supermarket, la sectiunea verde. Cateva alimente au efecte extraordinare asupra sanatatii si a siluetei. O selectie facuta de cei de la Femeia.ro ne vine in ajutor.

Ceapa verde si usturoi verde
Au minunate calitati curative, efecte anticancer, sunt ideale in detoxifiere si curata sangele de toxine. Ceapa verde si usturoiul erau folosite inca din antichitate pentru tratarea starilor de melancolie, si ceapa si usturoiul sunt bune diuretice si impiedica retentia…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum deosebesti radacina de patrunjel de cea de pastarnac

14:35, 06.06.2024 - Și pastarnacul și radacina de patrunjel sunt legume radacinoase cu parți comestibile care se dezvolta sub pamant. Și deși ambele sunt membre ai familiei Umbelliferae, care include și morcovi, țelina, fenicul și țelina, au un gust destul de diferit. Așadar, este bine sa știi cum deosebesti radacina de…

Dieta miraculoasa cu verdețuri: te slabește enorm intr-o perioada scurta de timp, fara sa-ți fie foame

13:41, 15.04.2024 -   Pare greu de crezut, dar, ca sa slabesti, nu trebuie sa renunti la toate bunatatile. Singura conditie este ca una dintre cele trei mese zilnice sa fie o mancare din verdeturi de primavara.Cum procedeaziTimp de o saptamana, combina mesele obisnuite cu una sau doua din mancarurile cu verdeturi de primavara.…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

„Usturoiul ursului”, sarbatorit la Camar

10:30, 08.04.2024 - Zeci de copii și localnici din Camar, dar și invitați din țara și strainatate au participat zilele trecute la o adevarata sarbatoare in centrul careia s-a aflat „Usturoiul ursului”, denumire populara data leurdei. Evenimentul a inceput in fața Caminului Cultural din Camar, iar oaspeții au participat…

Nu mai depozita ceapa și usturoiul așa. De asta mucegaiesc repede, cum sa reziste de doua ori mai mult

09:25, 07.04.2024 - Pentru majoritatea dintre noi poate parea evident sa pastram ceapa și usturoiul in frigider, dar acest lucru face ca aceste legume sa se strice rapid. Specialiștii vin și spun „nu mai depozita ceapa și usturoiul așa”, dar și de ce mucegaiesc repede, și ce sa facem sa reziste de doua ori mai mult. Ceapa…

Legumele moldovenești scoase la in vinzare in piețe și in marile lanțuri de magazine

06:11, 06.04.2024 - Serele fermierilor din Republica Moldova abunda de verdețuri, gata sa fie culese. Castraveții, ridichea si ceapa verde si-au facut loc si in piete, si in marile lanturi de magazine, unde o conditie de comercializare este calitatea si ambalajul. Serele Alei Popa din satul Negureni, raionul Telenesti,…

Cum sa pastrezi ceapa și usturoiul proaspete pentru mai mult timp. Unde sa le depozitezi pentru o durata de doua ori mai lunga

13:00, 05.04.2024 - Majoritatea oamenilor au tendința sa depoziteze ceapa și usturoiul fix in locurile in care acestea nu ar trebui niciodata! Iata cum ar trebui sa pastrezi ceapa și usturoiul pentru a ramane proaspete mai mult timp.

Ce se mananca la manastire in Postul Paștelui: alimentul care nu lipsește de pe masa

11:40, 21.03.2024 - Se respecta toate dezlegarile, asa ca in zilele de peste se mananca numai peste. Uleiul se consuma cu multa chibzuinta in post, fiind zile in care mancarea se face fara ulei.Se consuma alimente de sezon. In Postul Pastelui, temelia alimentatiei o reprezinta cartofii, fasolea, ciupercile (si proaspete,…


Ce parere ai despre aceasta stire?