Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

38 de oameni ucişi de o alunecare de teren în China

Publicat:

O alunecare de teren produsa vineri in sud-vestul Chinei a provocat moartea a cel putin 38 persoane, alte doua fiind ranite. De asemenea, sase persoane sunt date disparute, conform autoritatilor locale.

16 locuinte au fost distruse intr-un sat din provincia Yunnan, echipele de interventie reusind sa salveze doar doua persoane care au fost luate de torentul de noroi si au fost ranite.

Noul lider chinez, , premierul in exercitiu si viitorul sau inlocuitor au ordonat sa fie "depuse toate eforturile necesare" pentru salvarea…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi morti si zece raniti intr-un atac la o gradinita din China

14:21, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite intr-un atac cu cutitul produs luni la pranz la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, informeaza BBC. Dintre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau sa opreasca atacul, au mentionat responsabili…

Doua persoane au fost ucise, iar alte zece ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din China

14:00, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise și alte 10 au fost ranite intr-un atac cu cuțitul la o școala primara din provincia Jiangxi, din sudul Chinei, a anunțat poliția. Nu este clar deocamdata daca printre victime se numara și copii.

SUA sunt ingrijorate de jocul la doua capete al Beijingului: 'China nu poate avea atat untul cat si banii pentru unt'

08:55, 17.05.2024 - Washingtonul nu este de acord ca presedintele chinez Xi Jinping sa "joace pe doua terenuri", adica sa consolideze legaturile Chinei atat cu Occidentul cat si cu Rusia, a transmis joi diplomatia americana, consemneaza AFP, potrivit Agerpres.

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Masacru intr-un spital din China - Cel puțin zece persoane au fost ucise sau ranite

11:35, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

China: Zeci de morti in urma surparii unei portiuni de autostrada in sudul tarii

07:35, 02.05.2024 - Surparea unei portiuni de autostrada in sudul Chinei a facut 36 de morti, potrivit unui nou bilant comunicat joi de presa de stat, noteaza AFP. Agentia de presa Xinhua a informat joi la orele 05.30 (miercuri, 21.20 GMT) ca ’36 de persoane si-au pierdut viata, iar 30 de persoane au fost ranite’, precizand…

Cel puțin 19 morți dupa ce o autostrada din China s-a prabușit

10:30, 01.05.2024 - O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews . Optsprezece mașini au cazut dupa ce o porțiune de autostrada s-a surpat in zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, in urma ploilor puternice…


Ce parere ai despre aceasta stire?