Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

30.000 de pasageri, blocaţi în aeroporturile australiene, din cauza norului de cenuşă

Publicat:

Dupa eruptia vulcanului Puyehue, din Chile, s-a format un nor de cenusa care acum le da bataie de cap autoritatilor australiene. Peste 100 de zboruri au fost anulate, dupa ce compania aeriana Qantas a decis sa-si tina avioanele la sol.

Sursa: EPA

Mai mult de 30.000 de pasageri au ramas blocati in aeroporturi, dupa ce le-au fost anulate zborurile, din cauza eruptiei vulcanului din Chile. Majoritatea curselor anulate se indreptau catre si Tasmania. Oamenilor care calatoreau spre Tasmania li s-a oferit transport gratuit cu feribotul.

Celelalte

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proceduri medicale anulate la Londra, din cauza unui atac cibernetic care a afectat principalele spitale

22:55, 04.06.2024 - O serie de proceduri medicale au fost anulate sau redirectionate catre alti furnizori ai sistemului public de sanatate (NHS), dupa ce un atac cibernetic a afectat principalele spitale din capitala britanica, Londra, relateaza bbc.com.

Peste 8,7 milioane de oameni mor anual din cauza tutunului

17:40, 14.05.2024 - Consumul de tutun este principala cauza prevenibila de deces in lume. Fumul de tutun conține peste 7.000 de substanțe chimice toxice, iar fumatul pe parcursul unei vieți poate sa duca in medie la scurtarea vieții unei persoane cu cel puțin 10 ani. Aproximativ un sfert din anii productivi din viața pierduți…

Campanie de prevenire a consumului de tutun: „De unde știi…. adevarul despre tutun?”

12:06, 08.05.2024 - Consumul de tutun este principala cauza prevenibila de deces in lume. Fumul de tutun conține peste 7.000 de substanțe chimice toxice, iar fumatul pe parcursul unei vieți poate sa duca in medie la scurtarea vieții unei persoane cu cel puțin 10 ani. Aproximativ un sfert din anii productivi din viața,…

Pasageri CFR, blocați in stația Titu: preluați de o alta garnitura venita e la Targoviște

21:56, 06.05.2024 - Unul dintre automotoarele trenului R 13425, care circula intre Pitesti si Bucuresti Nord, s-a defectat, luni seara, in statia Titu. Astfel, calatorii au fost preluati de o alta garnitura, care a venit din directia Targoviste.

Majoritatea romanilor și-au incalzit mai puțin locuințele in timpul iernii din cauza scumpirilor

20:30, 30.04.2024 - Majoritatea romanilor au redus temperaturile din locuințe pe timpul iernii, pentru a ține facturile sub control. O treime dintre ei aleg sa incalzeasca doar camerele in care stau majoritatea timpului.

Trenuri anulate la CFR in weekend-uri, din cauza crizei mecanicilor

09:25, 17.04.2024 - Incepand cu data de 27 aprilie 2024, CFR a anulat 14 trenuri pe raza Regionalei Brașov, in weekend-uri, din cauza crizei de mecanici de locomotiva. Anularile de trenuri au loc pe fondul lipsei de mecanici de locomotiva, cu riscul pierderii compensației acordate de ARF și a plații de penalizari. Trenurile…

Tzanca Uraganu, la un pas sa fie saltat de mascați, din cauza banilor falși primiți la evenimente. Manelistul a povestit prin ce a trecut din cauza oamenilor rau intenționați

14:15, 07.04.2024 - Tzanca Uraganu s-a trezit intr-o situație neplacuta, asta dupa ce, in urma cu doua zile, a primit la un eveniment care a avut loc in Sibiu bani falși. Manelistul spune ca nu este pentru prima data cand trece prin ceva, asta pentru ca, ultima data, a fost la un pas de a fi saltat de mascați.


Ce parere ai despre aceasta stire?