Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

23.00, HBO: Lupte de stradă

Publicat:

    Un tanar escroc se implica in lumea subterana a luptelor de strada.  este starul acestui dur film de actiune. El interpreteaza un escroc din , dupa o intalnire intamplatoare cu un antrenor veteran de lupte stradale (), incepe o noua cariera ca boxer in meciuri ilegale.

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Generalul Coldea a ajuns la DNA și a fost luat in primire de protestatarul Ceaușescu: 'Este un escroc'

12:10, 23.05.2024 - Generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbrava sunt chemați joi la DNA. In dosar mai este audiat și avocatul Doru Traila, apropiat al lui Dumbrava. Omul de afaceri Catalin Hideg a depus denunț la DNA.

Duel la distanta intre Trump si Biden: s-au numit „ratat" și „escroc"

03:31, 20.05.2024 - Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sambata, in Texas, in fata unor sustinatori a armelor, la fel cum actualul presedinte l-a catalogat pe rivalul sau republican drept "dezechilibrat", din Georgia, unde face campanie in randul alegatorilor afro-americani, relateaza AFP.…

Complicele unui escroc judecat de magistrații din Alba, dupa cinci ani de la o inșelaciune prin ”Metoda Accidentul”

08:55, 25.04.2024 - Complicele unui escroc judecat de magistrații din Alba, dupa cinci ani de la o inșelaciune prin ”Metoda Accidentul” Dupa mai bine de cinci ani, magistrații din Alba au dispus trimiterea in judecata a unui barbat cercetat pentru inșelaciune. Este vorba despre o fapta comisa in 2018, prin metoda accidentul.…

„Obișnuiam sa traiesc ca un star rock”. Un escroc a fost condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce a inșelat milioane de oameni

08:05, 17.04.2024 - Un escroc canadian a escrotat peste 175 de milioane de dolari de la victimele sale din America de Nord printr-o „schema masiva de frauda psihica prin corespondența”. Acesta a fost condamnat in urma acestei infracțiuni la 10 ani de inchisoare, informeaza The Guardian. 

Probabil cel mai mare escroc din București din toate timpurile: Alexandru Bogdan-Pitești și ispravile sale

17:15, 11.04.2024 - Escroc, scamator, țepar - toate s-au spus despre omul care a facut toate rautațile ce se puteau imagina la vremea lui: a publicat anunțuri false de angajare și apoi a jecmanit candidații, a pretins (și convins) ca e copilul nelegitim (sau nepotul, depinde de imprejurare) a lui Alexandru Ioan Cuza.

Un escroc politic

00:00, 27.03.2024 - Mana intinsa, care nu spune o poveste, nu primeste pomana. Asa ii spunea Gheorghe Dinica lui Mircea Diaconu in Filantropica, poate cel mai bun film romanesc de pana acum. Un film in care Mircea Diaconu a jucat rolul unui escroc, Dinica fiind mentorul...

Escroc dat in urmarire internaționala, prins intr-un apartament din Dambovița

12:05, 12.03.2024 - Un barbat dat in urmarire internationala intrucat se sustragea executarii unei pedepse de cinci ani si opt luni de inchisoare pentru complicitate la inselaciune a fost gasit de politistii din Bucuresti.

Schema prin care un escroc a pacalit o vanzatoare cu 20.500 de lei. Individul a fost arestat

10:31, 11.03.2024 - Intr-o acțiune desfașurata de forțele de ordine din Targoviște, cu sprijinul colegilor din Fagaraș și al unitații speciale din Brașov, a fost executat un mandat de percheziție la domiciliul unui barbat de 28 de ani din județul Brașov.


Ce parere ai despre aceasta stire?