Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

200 de personalităţi, inclusiv Delon, Aznavour şi Deneuve, au lansat un apel public pentru salvarea planetei

Publicat:

, , , , si se numara printre cele 200 de personalitati din universul artelor, stiintei si divertismentului, care au lansat luni un apel public pentru salvarea planetei, considerand ca aceasta actiune reprezinta "cea mai mare provocare a omenirii", informeaza AFP.

"Traim un cataclism planetar", au afirmat semnatarii unei scrisori publice, aparuta in cotidianul francez , care evoca in special modificarile climatice si scaderea biodiversitatii pe intreaga planeta.

"E prea tarziu pentru…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cincisprezece țari UE, inclusiv Romania, cer masuri dure impotriva imigrației ilegale, inainte de alegerile europene

15:51, 20.05.2024 - Intr-o scrisoare adresata Comisiei Europene, cincisprezece țari membre, cu guverne de diverse orientari politice, solicita inasprirea politicii de migrație, relateaza Le Monde, citata de Rador Radio Romania.

Salvarea planetei poate veni de la aceasta descoperire: China și Mareea Britanie au realizat un material ce poate capta dioxidul de carbon și nu numai

04:40, 19.05.2024 - Un nou tip de material poros a fost creat de oameni de știința din Marea Britanie și China. Acest material are o structura moleculara unica, care poate capta dioxidul de carbon și alte gaze cu efect de sera.

Loteria Romana a lansat lozul ”Team Romania”. Cel mai mare caștig e de 100.000 lei

08:36, 17.05.2024 - Loteria Romana a lansat lozul ”Team Romania”  in vederea susținerii Echipei Olimpice ”Team Romania” care participa la Jocurile Olimpice de vara de la Paris 2024. Loteria Romana a lansat joi, lozul ”Team Romania”, in prezenta presedintelui COSR, fostului sportiv brasovean, Mihai Covaliu . Designul lozului…

Olaf Scholz și țarile nordice cer mai mult ajutor pentru Ucraina, inclusiv sisteme Patriot: „Trebuie sa facem mai mult”

08:20, 14.05.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz si omologii sai nordici, cu care s-a intalnit luni in Suedia, au cerut cresterea urgenta a ajutorului pentru Ucraina, care se confrunta cu un nou asalt rusesc in nord-est, in regiunea Harkov, relateaza Le Monde, preluata de News.ro.

Palestina jefuita! Aproape 66 de milioane de euro au furat diverse grupari din bancile din Gaza, inclusiv Hamas

15:10, 04.05.2024 - Grupari armate palestiniene, dintre care una pretinde ca face parte din gruparea islamista Hamas, au furat luna trecuta un total de 66 de milioane de euro din seifurile mai multor sucursale bancare din Gaza, a informat sambata Le Monde, citat de AFP.Cotidianul francez a avut acces la un document trimis de…

Grupari armate, inclusiv Hamas, au furat 66 de milioane de euro din seifurile bancilor din Gaza

14:51, 04.05.2024 - Grupari armate palestiniene, dintre care una pretinde ca face parte din gruparea islamista Hamas, au furat luna trecuta un total de 66 de milioane de euro din seifurile mai multor sucursale bancare din Gaza, a informat sambata Le Monde, citat de AFP.

MAȘINILE TESLA Automobilul electric, o promisiune falsa pentru salvarea planetei

11:05, 07.04.2024 - In Hong Kong, automobilele electrice par, la prima vedere, solutia ideala pentru atenuarea poluarii.  The post MAȘINILE TESLA Automobilul electric, o promisiune falsa pentru salvarea planetei first appeared on Informatia Zilei .

FOTO-VIDEO Atac masiv lansat de rusi la Odesa: cel puțin 14 morți și zeci de raniți

15:05, 15.03.2024 - Autoritatile ucrainene au rezivuit in crestere bilantul mortilor și ranitilor in urma atacului masiv lansat de rusi, vineri, la Odesa. 14 persoane au fost ucise, inclusiv un paramedic și un angajat al Serviciului de Stat de Urgența, care au venit sa ofere asistența dupa prima explozie, iar 46 de persoane…


Ce parere ai despre aceasta stire?