Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

20 de ani de slujire a Congregatiei Don Orione in Oradea

Publicat:

In anul 1991 au sosit in Oradea primii calugari ai , care s-au stabilit la marginea orasului, in cartierul Iosia, pentru a-i ajuta pe cei in nevoie sa duca o viata mai demna si mai frumoasa.

De atunci, mii de oameni sarmani sau oradeni care treceau printr-un moment dificil au fost ajutati de calugarii italieni si romani care au locuit si muncit la sediul Congregatiei din strada Cazaban nr. 49E.

Copiii s-au bucurat de cea mai deosebita atentie. S-a infiintat o scoala, care azi are toate ciclurile scolare, de la gradinita la liceu.…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Festival de joaca, carte si arte pentru copii, de 1 Iunie

09:51, 30.05.2024 - Copiii sunt asteptati sambata, de 1 Iunie, sa viziteze si sa exploreze gratuit cele sase obiective turistice din Oradea, impreuna cu prietenii, parintii sau bunicii pentru a cunoaste mostenirea orasului, a anuntat, intr-un comunicat, Fundatia pentru Protejarea Monumentelor Istorice din Bihor.

Casa de la scoala. Profesorii unui centru special au amenajat o garsoniera unde copiii invata sa faca treburi casnice

15:45, 13.05.2024 - Proiect inedit al Centrului Scolar de Educatie Incluziva nr. 1 Oradea, unde se amenajeaza o garsoniera in care elevii sa faca periodic curațenie, sa puna haine la spalat și sa așeze masa.

Oradea. Puncte de vedere. Aeroport nou, zboruri „second-hand”

13:15, 28.04.2024 - Drumul Expres, Podul „Prezan” din Dragoș Voda sau Podul „Sovata” din Ioșia, sunt cateva din inițiativele edilitare care, in ciuda carcotașilor ce nu vroiau sa le vedeau utilitatea, și-au vadit totuși importanța, la scurt timp dupa inaugurare, prin gradul lor mare de folosința.

Doamna care transforma copiii nevoiași de la sat, in oameni cu carte. „Sa indrazneasca sa viseze. Asta le spun mereu“

06:40, 15.04.2024 - Angelica Cocea a devenit sufletul școlii din Țibanești (Iași) unde preda de 29 de ani. Le cumpara copiilor sarmani haine, incalțaminte, mancare și rechizite și abordeaza fiecare elev talentat ca sa il motiveze sa scrie la revista școlii. Increderea pe care o sadește in ei este rasplatita.

Doua medalii obținute de inotatori la Regionalele de la Targu Mureș

08:10, 20.03.2024 - REȘIȚA – Campionatele Regionale la inot pentru copii cu varste cuprinse intre 10-11 ani a avut loc in perioada 16-17 martie, la Targu Mureș. Doua medalii, una de aur și alta de bronz, au caștigat sportivii legitimați la CSȘ Reșița! „La Campionatele Regionale adresate celor mai mici sportivi care evolueaza…

50 de elevi oradeni au curațat malul Crișului Repede

13:30, 18.03.2024 - Copiii de la Școala „Nicolae Balcescu” din Oradea au dat un exemplu de spirit civic cand, la inițiativa Asociației Militarilor rezerviști Sfantul Mare Mucenic Gheorghe Purtatorul de Biruința și a invațatoarelor Ioana Junea și Ioana Aldea, au participat la o acțiune de ecologizare pe malul drept a Crișului…

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Parinți isterizați ca Erika Isac (Macarena) va concerta la un bal al bobocilor: 'Probabil nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa'

09:40, 12.03.2024 - Una dintre cele mai populare artiste din Romania in acest moment, Erika Isac, cunoscuta pentru piesa sa cu conotații feministe "Macarena", care a fost subiect de discuție intensa pe internet acum o luna din cauza limbajului „colorat“, va fi prezenta vineri la Oradea in calitate de invitata speciala…


Ce parere ai despre aceasta stire?