Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 pe linie pentru Pepe şi Andreea Toma la Dansez pentru tine

Publicat:

Echipa formata din Pepe si a realizat un dans perfect la proba belly dance, potrivit juriului. Prin urmare, cei doi au primit 10 pe linie.

Dupa ce au realizat un dans perfect la proba belly dance, Pepe si au avut parte de bucurii in cascada.




Au primit mai intai felicitari si nota 10 de la Wilmark, apoi de la si . Emotiile mari au fost la , care insa le-a dat tot nota maxima, afirmand ca Andreea este una din cele mai bune dansatoare din toate editiile concursului.


Cei……

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Ce proba au primit concurenții in battle opt: „Ma sperie”. Pentru cine vor gati

21:56, 07.05.2024 - Ediția din aceasta seara de la Chefi la cuțite a adus o noua provocare pentru cele trei echipe. Concurenții au avut, din nou, o proba inainte de battle opt. Și jurații au putut sa participe la proba de viteza.

Transplant de ficat realizat in premiera la Iasi. O mama cu patru copii a primit organul salvator

16:40, 01.04.2024 - O femeie de 33 de ani din județul Galați, aflata in coma, a primit un ficat de la un donator aflat in moarte cerebrala, operatia de transplant fiind efectuata in premiera la Spitalul „Sfantul Spiridon” din Iasi.

Bombardamente la granița cu Romania! Locuitorii au primit mesaje Ro-Alert

10:40, 24.03.2024 - Autoritatile au emis, in noaptea de sambata spre duminica, un mesaj  RO-Alert  de avertizare a populatiei din nordul judetului Tulcea privind riscul de cadere a unor obiecte din spatiul aerian. ”Nu au fost apeluri care sa semnaleze caderea unor obiecte in apropierea locuintelor ori a zonelor populate”,…

Iohannis, noi detalii despre candidatura la șefia NATO: „Am avut discuții foarte bune. Decalogul a fost foarte bine primit” / Cum vede relația cu Rutte

13:55, 21.03.2024 - Președitntele Klaus Iohannis susține ca avut discuții constructive cu partenerii din NATO pe tema candidaturii sale și a subliniat ca „Decalogul” prezentat public privind viziunea sa referitoare la viitorul Alianței Nord-Atlantice a fost „bine primit”.

Beneficiarele Centrului de Drept al Femeilor au primit 200 000 lei de la Moldindconbank pentru start-upuri proprii

12:26, 19.03.2024 - Patru beneficiare ale Centrului de Drept al Femeilor, supuse violenței fizice și domestice, vor primi susținere financiara in valoare totala de 200 000 de lei din partea Moldindconbank și partenerilor sai, pentru a-și lansa un start-up propriu. Resursele financiare au fost adunate in cadrul mini-turneului…

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat ce se schimba la jocul de amuleta. Ce proba au primit cei patru chefi

21:30, 18.03.2024 - Irina Fodor și-a facut apariția in bucatarie și a anunțat ce avantaj important aduce prima amuleta de la Chefi la cuțite sezonul 13, dar și ce se intampla dupa fiecare confruntare intre chefi.

Tanara superba care l-a cucerit pe Mihai Bobonete. Momentul de belly dance a incins atmosfera la Romanii au talent 2024: „Sa nu sunati la 112!”

23:40, 15.03.2024 - Vineri, 15 martie 2024, s-a difuzat o noua ediție a emisiunii „Romanii au talent”, sezonul 14. Ca deobicei, cei patru jurați au fost impresionați de concurenții care au urcat pe scena. Bianca Constantin, o dansatoare de 22 de ani din Ploiești, a reușit sa-l cucereasca pe Mihai Bobonete. Juratul abia…

Simulare Bacalaureat 2024. Ce au primit elevii la proba de la Istorie / FOTO

12:16, 05.03.2024 - Emoții mari pentru elevii de clasa a XII-a, care astazi au susținut cea de-a doua proba, cea reprezentativa a specializarii, de la Simularea de Bacalaureat. Ce au avut de rezolvat la examenul de la Istorie.


Ce parere ai despre aceasta stire?