Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 exercitii uimitoare pentru picioare tonifiate si fese mai ferme

Publicat:

Vara bate la usa si cu siguranta incepem sa ne dorim picioare subtiri si tonifiate, dar mai ales un posterior ferm, demn de invidiat. Dar ce ati spune daca am incepe sa facem ceva in privinta aceasta? Cateva exercitii simple, aparent banale, ce pot fi facute acasa sau la sala, pot avea rezultate miraculoase pentru... -ul 10 exercitii uimitoare pentru picioare tonifiate si fese mai ferme apare prima data in TaBu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Geoana: „Decizia mea poate crea fibrilație in sistem”

20:05, 03.05.2024 - Sunt mai aproape de o decizie, a declarat vineri secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, intrebat despre o posibila candidatura la alegerile prezidențiale in emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss de la Digi24 , Legat de atacurile celor din PSD la adresa sa, Geoana a declarat: „Le privesc cu detașare…

Aventura uimitoare a unei pisici. Cum a traversat America intr-o cutie de carton

22:36, 29.04.2024 - O pisica din Utah a trecut printr-o aventura uimitoare. Galena a disparut timp de 6 zile, dupa care a fost gasita in California, fiind trimisa din greșeala intr-un colet al companiei Amazon.

Cum a reușit Minodora sa slabeasca 30 de kilograme și care este secretul ei pentru a se menține in forma

10:35, 16.04.2024 - Artista a inceput procesul de slabire in 2017. A facut o operație de micșorare a stomacului și a ținut dieta. Insa și-a pierdut mama in 2022, iar pierderea a afectat-o mult, incat s-a ingrașat din nou.Minodora a reușit sa dea jos 30 de kilograme in cateva luni, ajungand la de 68 de kilograme. Acum,…

Ziua porților deschise la Jandarmeria Cluj – exerciții demonstrative antitero, gogoși și inghețata pentru copii

11:55, 31.03.2024 - Anul acesta, Jandarmeria Romana aniverseaza 174 de ani de existența in slujba cetațenilor și a țarii. Este un moment de recunoaștere și apreciere pentru sacrificiul și dedicarea celor care iși servesc țara cu demnitate si devotament. Pentru a marca acest moment istoric din viața acestei arme, Gruparea…

O tanara din Tiraspol a facut juriul de la „Romanii au talent” sa se ridice in picioare: „Ești ca o luna, ba apari, ba dispari”

19:06, 23.03.2024 - Irina Rotari este adolescenta de 14 ani din Transnistria care a reușit sa ridice toți jurații de la „Romanii au talent” in picioare. Plina de elasticitate, cu elemente incredibile de acrobație și cu dragostea pentru tot ce face. „Mi s-a parut fenomenal numarul tau”, a menționat unul dintre membrii juriului.

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.

EXCLUSIV VIDEO: Prapad de strada Granicerilor din Baia Mare facut de un șofer care abia se putea ține pe picioare

10:05, 02.03.2024 - Un accident de circulație soldat din fericire doar cu pagube materiale s-a produs in aceasta seara pe strada Granicerilor din Baia Mare. The post EXCLUSIV VIDEO: Prapad de strada Granicerilor din Baia Mare facut de un șofer care abia se putea ține pe picioare first appeared on Informatia Zilei .

Un barbat a facut o descoperire uimitoare in prajitorul de paine. A private speriat, dar imedit a avut o realizare

16:20, 06.02.2024 - O descoperire neașteptata a fost facuta de un barbat in timp ce folosea prajitorul de paine. Un compartiment "ascuns" in partea de jos a aparatului este special. Barbatul este convins ca puțini oameni știu de el și la ce folosește.


Ce parere ai despre aceasta stire?