Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

10 ani de închisoare pentru pedofilul clujean DJ Boroș

Publicat:

, ajuns celebru cu pseudonimul DJ Boros, a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de inchisoare pentru act sexual cu minori, trafic de minori și pornografie infantila și la plata a cate 70.000 de lei pentru fetele pe care le-a abuzat.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marius Balo, teologul clujean ținut 8 ani pe nedrept in inchisoare, iși lanseaza romanul autobiografic

12:00, 20.04.2024 - Marius Balo, teologul originar din Cluj, iși va prezenta duminica, 21 aprilie, romanul autobiografic intitulat *Paturica Roz*, care detaliaza experiențele sale din timpul celor opt ani de detenție in China. Evenimentul va avea loc la biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Tașnad, incepand cu ora 12:00.…

Un clujean a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru nu mai puțin de trei infracțiuni – conducere fara permis de conducere, conducere cu alcoolemie și uz de fals. A cumparat un permis fals cu 6.600 lei

13:11, 05.04.2024 - Continue reading Un clujean a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru nu mai puțin de trei infracțiuni – conducere fara permis de conducere, conducere cu alcoolemie și uz de fals. A cumparat un permis fals cu 6.600 lei at Info real.

Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv”

12:10, 11.03.2024 - Continue reading Un clujean a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare dupa ce a amenințat mai mulți polițiști cu moartea. ”Pe limba de moarte ma jur ca va prind pe toti si va rezolv” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?