Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

20:31, 29.03.2024

Un român printre cei 20 cei mai buni ciocolatieri ai lumii

Un român printre cei 20 cei mai buni ciocolatieri ai lumii

Preselecțiile care au avut loc în ultimele două zile la Belgrad pentru finala celei mai importante competiții internaționale din industria ciocolatei – World Chocolate Masters – s-au terminat cu o victorie pentru…




15:05, 06.03.2024

Ciocolatierul cofetăriei Damarin, două premii importante la Gala Chef de România

Ciocolatierul cofetăriei craiovene Damarin, Marinel Bejan, a obţinut două premii foarte importante în cadrul Galei Chef de România. Este vorba despre Locul I la categoria „Best Chocolatier“ şi Locul I la categoria…




07:02, 29.10.2015

Cea mai dulce expoziţie din lume şi-a deschis uşile la Paris. Programul EXCLUSIV al evenimentului

Cea de-a 21-a ediție a Salonului Mondial al Ciocolatei și-a deschis porţile într-un centru expozițional din Paris. 700 de participanți din 40 de țări vor oferi publicului posibilitatea de a gusta specialități din…




18:18, 12.02.2014

La Cisnadie, mesterii ciocolatieri au inceput productia de conserve de ciocolata

In atelierul ciocolatierilor de la Pralin, din orasul Cisnadie (judetul Sibiu), a inceput productia primelor conserve de ciocolata in care se aseaza opt inimioare fiecare de cate 10 grame, cu arome si culori diferite,…




00:03, 21.12.2013

Christmas Pudding. Adauga-i un coniac de 200 de ani si o moneda rara

Cozonacul si vinul sunt nelipsite din cosul de cadouri, zilele acestea. Daca te grabesti putin, ai putea impresiona pe cineva important, cu cel mai scump cos cu bunatati de Craciun din lume. Poti sa incerci ceva…




12:54, 16.11.2013

Lucruri UIMITOARE pe care le poţi face cu CIOCOLATA

Ciocolata a depăşit deja graniţa dintre bucătărie şi desert, iar un maestru în domeniu este în acelaşi timp un artist, un cofetar şi bineînţeles un ciocolatier, meserie care în România încă nu este recunoscută…




12:15, 16.11.2013

Florin Bălan: Ciocolata fusion este noua tendinţă a ciocolatierilor de elită la nivel mondial (interviu)

Ciocolata a depăşit deja graniţa dintre bucătărie şi desert, iar un maestru ciocolatier este în acelaşi timp un artist, un cofetar şi bineînţeles un ciocolatier, meserie care în România încă nu este recunoscută…




19:51, 30.10.2013

Paris: Un italian a câştigat, în premieră, titlul de cel mai bun maestru ciocolatier din lume

Trimisul special al AGERPRES, Isabela Păulescu, transmite: Un italian a reuşit, pentru prima dată, performanţa de a câştiga titlul de cel mai bun maestru ciocolatier din lume, în urma anunţului oficial făcut miercuri…