Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:40, 24.05.2011

Câtă carne roşie ar trebui să mâncăm pentru a evita cancerul

Consumul crescut de carne roşie (cea de vită, porc sau miel) şi de produse procesate, precum şunca şi salamul, creşte riscul de cancer intestinal, potrivit unui studiu realizat de Fundaţia Mondială de Cercetare…




10:21, 24.05.2011

Consumul de carne roșie și mezeluri crește riscul de cancer intestinal

Specialiștii trag un semnal de alarmă asupra consumului de carne roşie care, potrivit ultimelor cercetări, ar crește riscul de cancer intestinal. World Cancer Research Fund recomandă scăderea consumului de carne…




10:03, 24.05.2011

DIETE - Cercetatorii recomanda scaderea consumului de carne rosie si sunca

Expertii in cancer avertizeaza asupra consumului de carne rosie si de mezeluri, dupa ce 'cel mai competent raport' pe acesta tema a aratat ca acestea favorizeaza aparitia unor boli, informeaza The Guradian. World…




10:00, 24.05.2011

ATENTIE!Mezelurile şi carnea roşie favorizează apariţia cancerului.

Expertii in cancer avertizeaza asupra consumului de carne rosie si de mezeluri, dupa ce 'cel mai competent raport' pe acesta tema a aratat ca acestea favorizeaza aparitia unor boli, informeaza Agerpres.World Cancer…