World Cancer Research Fund - Stiri si informatii despre World Cancer Research Fund | pagina 2 Ultima actualizare: 11:57:04, 21.05.2024
12:40, 24.05.2011
Câtă carne roşie ar trebui să mâncăm pentru a evita cancerul
Consumul crescut de carne roşie (cea de vită, porc sau miel) şi de produse procesate, precum şunca şi salamul, creşte riscul de cancer intestinal, potrivit unui studiu realizat de Fundaţia Mondială de Cercetare…
10:21, 24.05.2011
Consumul de carne roșie și mezeluri crește riscul de cancer intestinal
Specialiștii trag un semnal de alarmă asupra consumului de carne roşie care, potrivit ultimelor cercetări, ar crește riscul de cancer intestinal. World Cancer Research Fund recomandă scăderea consumului de carne…
10:03, 24.05.2011
DIETE - Cercetatorii recomanda scaderea consumului de carne rosie si sunca
Expertii in cancer avertizeaza asupra consumului de carne rosie si de mezeluri, dupa ce 'cel mai competent raport' pe acesta tema a aratat ca acestea favorizeaza aparitia unor boli, informeaza The Guradian. World…
10:00, 24.05.2011
ATENTIE!Mezelurile şi carnea roşie favorizează apariţia cancerului.
Expertii in cancer avertizeaza asupra consumului de carne rosie si de mezeluri, dupa ce 'cel mai competent raport' pe acesta tema a aratat ca acestea favorizeaza aparitia unor boli, informeaza Agerpres.World Cancer…