Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

00:05, 13.07.2017

Noi dovezi privind standardele de calitate diferite ale alimentelor

Cehia va pune noi presiuni asupra Uniunii Europene astfel încât această să urmărească standardele produselor alimentare, după ce o serie de noi teste au scos în evidență mari diferențe în calitatea ingredientelor…




10:08, 12.07.2017

Cehia are noi dovezi in scandalul alimentelor: Ce diferenta e intre acelasi produs vandut in Germania si Europa de Est

Cehia va pune noi presiuni asupra Uniunii Europene astfel incat aceasta sa urmareasca standardele produselor alimentare, dupa ce noi teste au scos in evidenta mari diferente in calitatea ingredientelor pe care…




14:45, 18.01.2016

STUDIU: 85% din conservele de carne conţin nitrit de sodiu, un E asociat cu cancerul la stomac

Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România (APC România) a realizat un studiu privind calitatea conservelor din carne denumită „Hrană sănătoasă – o investiţie pe termen lung în sănătatea noastră”. …




10:00, 19.04.2014

De ce sunt periculoase conservele

Un studiu derulat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (A.N.P.C.P.P.S. Romania) pentru anul 2013 arata ca cele mai multe dintre pateurile…




16:21, 13.04.2014

Conţinuturi ucigaşe în conserve

Un studiu derulat de Asociaţia Natională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România (A.N.P.C.P.P.S. România) pentru anul 2013 arată că cele mai multe dintre pateurile…




08:48, 10.10.2013

Atenţie la patE-uri! Lista conservelor de pate de ficat nocive pentru sănătate

Un studiu derulat recent de Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) arată că cele mai multe dintre pateurile de ficat comercializate pe piaţa românească au în compoziţia lor E-uri. Specialiştii…




21:27, 09.10.2013

Document. Atenţie la patE-uri! Lista conservelor de pate de ficat nocive pentru sănătate

Concret, reprezentanţii ANPC au inclus într-o cercetare derulată în perioada iulie – august 46 de tipuri de pate, achiziţionate în mod aleatoriu şi anonim de către aceştia, direct din rafturile supermarketurilor.…




15:00, 09.10.2013

Adevărul despre pateul de pe piața românească

Rezultatele studiului au arătat că, din cele 46 de tipuri de pate analizate, 6,52% nu au niciun E, 19,56% au două E-uri, 13,04 % conțin șase E-uri, iar 8,69 % conțin nouă E-uri, scrie Agerpres. Doar în pateul provenit…