Toxiinfectiilor - Stiri si informatii despre Toxiinfectiilor | pagina 3 Ultima actualizare: 23:46:01, 13.05.2024
15:19, 21.06.2019
Recomandări ANSVSA pentru evitarea apariţiei toxiinfecţiilor: Cumpăraţi alimente numai din locuri autorizate
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor recomandă populaţiei ca, în perioadele cu temperaturi ridicate, să acorde atenţie modului în care păstrează sau prepară alimentele şi a…
11:56, 07.06.2019
Recomandări DSVSA Alba pentru evitarea apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioadele cu temperaturi ridicate
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba recomandă populației ca în perioadele cu temperaturi ridicate să acorde atenție modului în care păstrează sau prepară alimentele și a locurilor…
10:05, 07.06.2019
DSVSA Alba: Recomandări pentru evitarea apariției toxiinfecțiilor alimentare în perioadele cu temperaturi ridicate
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba recomandă populației ca în perioadele cu temperaturi ridicate să acorde atenție modului în care păstrează ... The post DSVSA Alba: Recomandări…
09:53, 07.06.2019
DSVSA Alba: Cum evităm toxiinfecțiile alimentare în perioadele cu temperaturi ridicate. Circumscripțiile Sanitar Veterinare din județ
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba recomandă populației ca în perioadele cu temperaturi ridicate să acorde atenție modului în care păstrează sau prepară alimentele și a locurilor…
09:38, 31.03.2019
Medicii veterinari au început controalele pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare. În Dâmboviţa vor funcţiona 5 centre de sacrificare animale
Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Dâmboviţa a început controalele în târguri, oboare şi pieţe pentru a preveni toxiinfecţiile alimentare, avândîn vedere că ne apropiem de sărbătorile…
13:27, 25.01.2019
Preveniti toxiinfectiile alimentare. Ce recomanda specialistii
Pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare, specialistii DSV Satu Mare, vin cu cateva recomandari. Astfel, pentru a preîntâmpina apariția unor toxiinfecții alimentare în noul an, DSVSA vă recomandă următoarele:…
18:17, 16.01.2019
Controale pentru verificarea cerintelor sanitare veterinare si prevenirea aparitiei toxiinfectiilor alimentare.
In perioada 29.11.18 - 07.01.18 2019, reprezentantii DSVSA Bistrita-Nasaud au efectuat controale oficiale pentru verificarea modului de respectare a cerintelor sanitare veterinare si pentru siguranta alimentelor…
02:53, 04.10.2018
Amenzi după toxiinfecţiile alimentare de la Institutul Teologic şi de la pomenire
Acum câteva zile, 14 persoane au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sfânta Parascheva Iasi dupa ce au luat masa la cantina institutului. Acestea acuzau forme usoare ale toxiinfectiei, având dureri abdominal,…
11:05, 09.08.2018
Temperaturile ridicate favorizează toxiinfecţiile alimentare şi bolile diareice. ...
În contextul în care anotimpul cald şi temperaturile ridicate cresc frecvenţa afecţiunilor digestive, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava face o serie de recomandări care ne pot ţine departe de îmbolnăviri.Potrivit…
00:36, 11.06.2018
Cum se evită toxiinfecțiile alimentare în perioadele caniculare?
Pentru a preveni îmbolnăvirile pe fondul alterării produselor sau din alte cauze, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui sfătuiește populația să consume numai alimente procurate din…
03:30, 30.05.2018
Creşterea temperaturilor măreşte riscul toxiinfecţiilor alimentare
Creşterea temperaturilor măreşte riscul toxiinfecţiilor alimentare Arhivă foto: Ionuț Iamandi. Inspectorii sanitar-veterinari îi sfătuiesc pe consumatori să cumpere produse alimentare care sunt…
17:13, 29.05.2018
Cum evităm apariţia toxiinfecţiilor alimentare. Sfaturi ANSVSA: Cât mai repede după cumpărare, alimentele să fie introduse în frigider
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor(ANSVSA) recomandă populaţiei ca, în perioadele cu temperaturi ridicate, să acorde atenţie modului în care păstrează sau prepară alimentele…
12:42, 26.05.2018
Până pe data de 3 iunie 2018
Inspectorii sanitari veterinari efectuează controale pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare În perioada 24 mai – 3 iunie 2018, interval în care sunt minivacanţele prilejuite de sărbătorirea Rusaliilor şi…
14:26, 25.05.2018
Masuri pentru prevenirea toxiinfectiilor alimentare.
In conformitate cu programul stabilit de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor(DSVSA) Bistrita-Nasaud a…
17:03, 22.05.2018
Cum pot fi evitate toxiinfecţiile alimentare
A început sezonul toxiinfecţiilor alimentare. Practic, vremea caldă dă startul problemelor digestive la români: zeci de copii şi adulţi au ajuns în ultimele zile la spitalele de boli infecţioase cu vărsături şi…
16:42, 18.05.2018
(AUDIO) Iaşi: Numărul toxiinfecţiilor din cauza maionezei cu salmonella din produsele fast food a ajuns la 134
Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a anunţat că numărul celor care au suferit toxiinfecţii alimentare după ce au mâncat produse fast food cu maioneză a ajuns la 134. Purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu,…
15:07, 18.05.2018
Iaşi: Numărul toxiinfecţiilor din cauza maionezei cu salmonella din produsele fast food a ajuns la 134
Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a anunţat că numărul celor care au suferit toxiinfecţii alimentare după ce au mâncat produse fast food cu maioneză a ajuns la 134. Purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu,…
12:12, 08.04.2018
De ce pot puii să spargă coaja ouălor. Descoperirea ne-ar ajuta să evităm toxiinfecțiile
Acum ştim de ce ouăle au o coajă rezistentă la exterior, dar suficient de fragilă ca să fie spartă la un moment dat de pui. Totul stă în nanostructura acesteia şi ne-ar putea învăţa cum să evităm toxiinfecţiile.
13:06, 23.03.2018
DSVSA Alba: Amenzi de 23.000 lei, 134 unităţi verificate. Măsuri de prevenire a toxiinfecţiilor alimentare
Peste 100 de magazine, unităţi de procesare carne şi lapte, depozite, restaurante, cofetării, pieţe şi târguri au fost verificate de DSVSA Alba, de la începutul lunii martie. Inspectorii au dat amenzi de 23.400…
07:39, 21.03.2018
Controale ale Direcţiei Veterinare pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare
Pentru prevenirea toxiinfecţiilor alimentare, inspectorii sanitar-veterinar din Dâmboviţa vor spori controalele în perioada Sărbătorilor Pascale, când consumul de alimente creşte semnificativ.
15:25, 07.08.2017
A inceput sezonul toxiinfectiilor alimentare. Mare grija ce si cum mancati!
Dacă numărul de internări pentru rujeolă la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” a scăzut drastic, medicii se confruntă acum cu alte probleme. Odată cu vremea caldă de afară au apărut tot mai multe cazuri…
05:52, 07.08.2017
Cum să evitați toxiinfecțiile alimentare în perioadele caniculare
Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Vaslui sfătuiește populația să consume alimente numai din spații autorizate și să evite produse din „comerțul stradal”. În scopul prevenirii apariției…
00:08, 07.08.2017
Uite cum eviţi toxiinfecţiile alimentare pe căldură!
Când încep să crească temperaturile, riscul ca alimentele să se altereze creşte. Indiferent dacă le cumpăraţi din piaţă sau din magazin ar fi bine să respectaţi câteva reguli ”de aur” pentru evitarea îmbolnăvirilor,…
22:18, 06.08.2017
Editorial: Aveti grija ce si de unde mancati! Toxiinfectiile alimentare ne bantuie!
Shaorma, kebab, pizza, placinte cu branza, carnati si alte preparate la gratar se vand la fiecare colt de statiune. Sunt o masa buna si la indemana pentru cei care vor sa stea mai mult pe plaja sau cei care au…
09:03, 04.08.2017
ATENȚIE la toxiinfecțiile alimentare în perioadele caniculare! Recomandările ANSVSA
În sezonul cald crește riscul alterării alimentelor și, implicit, al apariției toxiinfecțiilor alimentare și, de aceea, este bine să fie respectate câteva măsuri simple, dar foarte eficiente. Autoritatea Națională…
08:05, 19.06.2017
Reversul vacanței: cum să ne ferim de toxiinfecțiile alimentare
Vara, anotimpul vacanțelor și concediilor, aduce odată cu zilele însorite și lipsite de griji și riscul de apariţie a unor boli pe care medicii le consideră a fi de sezon. Din această categorii de afecţiuni fac…
20:26, 30.05.2017
Recomandări pentru prevenirea toxiinfecțiilor alimentare pe perioada călduroasă a verii
A început un nou sezon călduros în care trebuie să se urmărească foarte atent aspectele de prevenire a toxiinfecțiilor alimentare. În sezonul călduros al anului, odată cu sezonul estival turistic iau amploare și…
17:46, 29.05.2017
AVERTISMENT: A început sezonul toxiinfecţiilor alimentare. RECOMANDĂRILE specialiştilor
Specialiştii recomandă populației ca, în perioadele cu temperaturi ridicate, să acorde o mai mare atenție modului în care păstrează sau prepară alimentele și a locurilor de unde acestea sunt cumpărate.
16:04, 29.05.2017
A început "sezonul" toxiinfecţiilor alimentare. Avertismentul specialiştilor: "Nu mai mâncaţi..."
Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) recomandă populației ca, în perioadele cu temperaturi ridicate, să acorde o mai mare atenție modului în care păstrează…
13:44, 29.08.2016
DSP Alba derulează până în 30 septembrie o campanie de prevenire a toxiinfecțiilor alimentare. Sfaturi pentru siguranța alimentației
Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba derulează, în perioada 26 august – 30 septembrie, în contextul începerii noului an școlar, o campanie de prevenire a toxiinfecțiilor alimentare. În cadrul campaniei vor fi…