Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

22:00, 10.05.2023

Mihail Neamțu vine, mâine, la Târgoviște.

Mihail Neamțu va lansa cartea sa Eros, Logos, Agape la Amfiteatrul Vagu din Corpul B al Universității Valahia, aflat în campusul situat pe strada Aleea Sinaia, nr. 13. De asemenea, scriitorul va susține o conferință…




13:36, 30.04.2023

Cum să prepari mici suculenți pe grătar. Secretul dezvăluit de chef Sorin Bontea

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul că, de 1 mai, micii nu lipsesc de pe mesele românilor. Iată cum poți prepara cei mai suculenți mici pe grătar. Chef Sorin Bontea a dezvăluit care este secretul pentru a obține…




13:10, 29.04.2023

Cât se țin micii pe grătar. Secretul ca să iasă suculenți și gustoși

Micii se numără printre preparatele preferate ale românilor. Nu există petrecere fără un grătar pe cinste alături de familie și de cei dragi. Multă lume se întreabă cât se țin micii pe grătar pentru a fi perfecți.…




16:46, 28.04.2023

Rețetă de mici delicioși pe grătar. Trucul lui chef Sorin Bontea pentru cei mai suculenți mititei de 1 mai 2023

Rețetă de mici pe grătar pentru 1 mai 2023. Micii sunt deliciul românilor și nu există grătar reușit fără ei. Iată o rețetă de mititei tradiționali și suculenți, din carne de vită și porc, și ce să faci, conform…




13:41, 27.04.2023

Ce trebuie să faci cu micii înainte de a-i pune pe grătar pentru a ieşi suculenţi. Secretul mititeilor perfecţi

Odată cu intrarea în sezonul cald, românii încep să consume celebrii mititei. Gospodinele prepară pasta de carne cu diverse ingrediente, pentru a obține rezultate delicioase. Playtech Știri îți explică ce trebuie…




09:10, 27.04.2023

Mici de casă suculenți, rețetă autentică - Secretul pentru gustul savuros

Timpi de preparareTimp de preparare: 30 minTimp de gatire: 15 minGata in: 45 minIngrediente500 g carne tocată (mix vită, porc, chiar și oaie);200 ml zeamă de oase de vită;3 căței de usturoi;1/2 linguriță de bicarbonat;Condimente…




18:40, 14.04.2023

Cel mai bun baiț pentru friptura de miel. Secretul ca să iasă fragedă și suculentă

Carnea de miel este o tradiție culinară foarte populară în cadrul sărbătorii de Paște, atât în ​​lumea ortodoxă, cât și în alte culturi. În tradiția creștină, mielul și simbolul jertfei lui Iisus Hristos pentru…




15:55, 11.04.2023

Rețeta pentru o friptură de miel suculentă a lui Chef Sorin Bontea. Care e ingredientul secret pe care îl folosește

Gospodinele sunt în toi cu pregătirile de Paște. Chef Sorin Bontea le vine în ajutor și le propune o rețetă de friptură de miel care nu poate fi refuzată. Află din rândurile de mai jos cum se prepară pas cu pas.




17:00, 09.04.2023

Friptură de miel, reţeta lui Chef Sorin Bontea. Ingredientul care o face fragedă şi suculentă, toţi te vor lăuda

Chef Sorin Bontea are o rețetă senzațională pentru friptura de miel. Celebrul bucătar adaugă de fiecare dată un ingredient care nu o face doar fragedă și suculentă, dar dă și o aromă specială acestui preparat ce…




21:10, 01.04.2023

Ce presărau bunicii peste roșii ca să fie dulci și suculente. Secretul vechi de zeci de ani

Pentru mulți, grădinăritul este un hobby, o activitate relaxantă, un mod plăcut de a-și petrece timpul liber, pentru alții, un mod de a asigura hrană proaspătă și sănătoasă pentru familie. Dacă vrei să te bucuri…




21:20, 26.02.2023

Cât timp se lasă puiul la cuptor. Aşa iese rumen la exterior şi suculent la interior, secretul bucătarilor celebri

Majoritatea gospodinelor aleg să gătească des pui pentru că este o carne adorată de cei din familie, dar și pentru că este versatilă. Deși multe dintre ele consideră că această rețetă este cea mai simplă la cuptor,…




13:40, 01.02.2023

În cât timp pregătești un pui întreg la Air Fryer. Secretul să fie suculent și crocant

Cu siguranță, atunci când vrei să gătești ceva care să nu necesite prea mult timp la preparare, un pui întreg, gătit cu unt aromat, suculent și fraged, învelit într-o crustă aurie și crocantă, este alegerea perfectă,…




11:30, 26.12.2022

Cât timp trebuie să lași friptura la cuptor. Așa va ieși suculentă și fragedă

Pe lângă celebrele sarmale sau ciorbă, preparate pe care gospodinele le prepară în pragul sărbătorilor de iarnă, multe dintre bucătărese scot pe masa de Crăciun și friptura de porc. Acest preparat este unul preferat…




16:20, 24.12.2022

Ingredientul pe care să-l folosești pentru cea mai fragedă și suculentă friptură de porc. Gustul va fi deosebit

Pe lângă sarmale, piftie, salată beouf, cozonacii, românii obișnuiesc să prepare de Crăciun și friptură. Marii bucătari au dezvăluit care este ingredientul pe care să-l folosești pentru cea mai fragedă și suculentă…




15:10, 24.12.2022

Cât se lasă friptura de porc la cuptor. Temperatura pe care trebuie să setezi ca să iasă suculentă și fragedă

Friptura de porc este nelipsită de pe masa de Crăciun. Cele mai multe gospodine preferă să o gătească la cuptor, însă nu întotdeauna știu cât se lasă friptura de porc la cuptor. Iată câteva trucuri simple, dar…




15:51, 23.12.2022

Rețetă de friptură de porc la cuptor. Ce ingrediente să folosești ca să iasă fragedă și suculentă

Gospodinele se pregătesc intens pentru masa de Crăciun și au ales preparate delicioase cu care să-și surprindă familia, dar și musafirii. Dacă îți dorești să prepari friptură de porc la cuptor, iar carnea să fie…




13:40, 23.12.2022

Secretul pentru a avea o carne de porc la cuptor mai suculentă și mai fragedă

Carnea de porc e vedetă pe mesele de Crăciun. Dacă la o salată de boeuf sau o piftie mai poți renunța, cu friptura e ceva mai greu. Dacă vrei ceva mai savuros, poți încerca o rețetă de carne de porc la cuptor.




00:05, 21.12.2022

Rețetă de sărbători. Copănele de pui în sos de vin cu legume - Suculente și gustoase dacă știi 2 trucuri

Copănele de pui în sos de vin cu legume. Ingrediente10 copane de pui2 roșii1 ardei roșu1 ceapă2 pahare apă1 pahar vin roșu*Dacă vă place foarte mult carnea de pasăre cu usturoi, puteți pune 4 căței de usturoi,…




19:11, 20.12.2022

Regula de aur pentru o friptură de porc suculentă și fragedă. Toți bucătarii de top o respectă

Crăciunul se apropie cu pași mari, iar românii sunt în căutarea rețetei perfecte de friptură la cuptor. Marii bucătari au dezvăluit care este regula de aur pentru o friptură de porc suculentă și fragedă. Toți chefii…




18:16, 13.12.2022

Secretele cârnaților de casă afumați, dar suculenți. Condimentele care desăvârșesc savoarea

Se apropie Crăciunul, iar gospodinele și gospodarii pregătesc bucate alese, numai bune de savurat la mesele în familie sau alături de oaspeți. Când vine vorba de cârnați, rețetele diferă de la casă la casă.




15:30, 13.12.2022

Cum faci friptură suculentă pentru masa de Crăciun. Secretul bucătarilor cu renume

Gospodinele se pregătesc de mesele festive de Crăciun și de cerințele aspre ale pofticioșilor. Multe dintre ele vor să împace toate gusturile, așa că aleg preparatele preferate de toată lumea. Cu siguranță friptura…




20:46, 04.11.2022

Cum faci chiftele crocante la exterior şi suculente la interior. Secretul bucătarilor din restaurante

Dacă ai poftă de ceva bun și ușor, atunci poți încerca să gătești câteva chifteluțe crocante și pufoase, considerate a fi un adevărat deliciu. Dacă se întâmplă să îți vină rudele în vizită și să vrei să îi impresionezi…




14:55, 20.10.2022

Baiț pentru carnea de porc. Secretul pentru cea mai fragedă și suculentă friptură

Baițul sau marinata pentru această carnea de porc joacă un rol important pentru frăgezirea fripturii și aromatizarea ei. De aceea, experții în alimentație recomandă ca etapa marinării să nu fie sărită. Dacă îți…




22:15, 18.10.2022

Aşa prepari cel mai bun pui la cuptor pe care l-ai mâncat vreodată. Secretul ca să iasă crocant, suculent şi fraged

La prima vedere, pare un fel de mâncare banal, la care nu ai avea cum să dai greș, însă știm foarte bine că succesul nu este întotdeauna garantat, în special în cazul rețetelor simple. Află cum prepari cel mai…




14:30, 10.10.2022

Condimentele pentru cea mai bună friptură. Așa o faci fragedă și suculentă

De fiecare dată, atunci când ne gândim să preparăm o friptură, fie că o pregătim pe grătar, în cuptor, sau în tigaie, ne dorim să iasă fragedă și suculentă, să fie o încântare pentru papilele gustative, dar să…




13:31, 27.09.2022

Cu ce să înlocuiești pâinea din chiftele. Îngredientul care le va face mai delicioase și suculente

Chiftelele sunt printre cele mai celebre preparate din România, fiind pe gustul multor persoane. Din acest motiv, există și multe rețete, iar aproape toate conțin pâine, ceea ce face ca acesta să fie unul dintre…




18:46, 12.09.2022

Ingredientul cu care să înlocuiești pâinea din chiftele. Vor ieși suculente și gustoase

Nu trebuie să mai pui pâine în chiftele pentru ca ele să fie pufoase și suculente. Gospodinele pricepute știu acest truc de la bunici, dar există alte metode de a prepara această rețetă fără prea multe calorii…




18:46, 01.09.2022

Ce să pui neapărat în chiftele ca să iasă pufuoase și suculente. Nu vei mai pune nciodată, pâine. Acesta este ingredientul secret

Mulți dintre români preferă un prânz mai sățios, așa că de cele mai multe ori gospodinele aleg să prepare ceva tradițional. În majoritatea caselor sunt pregătite chiftele în mod diferit în funcție de zonă și obiceiuri.…




23:05, 09.08.2022

Cum împleteşti planta limba soacrei. Doar grădinarii experţi cunosc trucul, vei fi lăudată

Cu toții ne dorim să avem parte de prosperitate pe toate planurile, iar domeniul financiar nu reprezintă o excepție din acest punct de vedere. Limba soacrei este o plantă suculentă suculentă recunoscută pentru…




18:00, 02.08.2022

Secretul celor mai pufoși și suculenți mici. Cu ce trebuie să-i ungi înainte de preparare

Micii sunt adorați de foarte mulți români, prin urmare îi și pregătesc aproape în fiecare weekend în sezonul cald, la un grătar în familie. Deși ei par destul de ușor de gătit, există totuși câteva trucuri care…