Sareingrediente - Stiri si informatii despre Sareingrediente | prima pagina Ultima actualizare: 05:56:31, 15.05.2024
Cum se face cozonacul fără frământare. Ajutor pentru gospodinele aflate în criză de timp
Ingrediente pentru cozonacul fără frământare:1 kg făină 50 g drojdie proaspătă5 gălbenușuri + 1 ou întreg pentru uns500 ml lapte100 g unt topit5 linguri de ulei150 g zahăr1 esență vaniliecoaja rasă de la o lămâie…
18:15, 02.12.2023
Prăjitura pufoasă de iaurt cu ulei de măsline - Rețeta extraordinară cu portocale confiate
Prăjitură pufoasă de iaurt cu ulei de măsline - IngredienteIngrediente aluat 200 g făină simplă120 g de făină integrală130 g Zahăr Mărgăritar Cristal350 g iaurt100 g ulei de măsline2 ouă9 g praf de copt1 coajă…
17:25, 07.11.2023
Prăjitură Albă ca Zăpada cu cremă de lămâie, desertul preferat al bunicii: ingredientul care frăgezește foile
Pentru a pregăti desertul savuros, vom avea nevoie de câteva ingrediente și de un strop de imaginație, iar succesul culinar va fi garantat.Ingrediente foi: 500 g de făină2 ouă10 linguri de lapte10 linguri de zahăr10…
11:30, 07.11.2023
Prăjitură Albă ca Zăpada cu cremă de lămâie, desertul preferat al bunicii: ingredientul care frăgezește foile
Pentru a pregăti desertul savuros, vom avea nevoie de câteva ingrediente și de un strop de imaginație, iar succesul culinar va fi garantat.Ingrediente foi: 500 g de făină2 ouă10 linguri de lapte10 linguri de zahăr10…
09:35, 27.10.2023
Murături în oțet, rețeta lui Radu Anton Roman. Trucul folosit de marele bucătar pentru a păstra legumele tari
În volumul „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti”, Radu Anton Roman a dezvăluit care este secretul celor mai bune murături. Renumitul bucătar îți spune ce trebuie să știi atunci când pui murături la borcan.Toate…
16:10, 15.10.2023
Cum se face mămăliga "bolovan de pârâu" - Rețeta lui Radu Anton Roman
Radu Anton Roman scria în lucrarea sa "Bucate, vinuri și obiceiuri românești" că cea mai bună mămăligă o pregătesc ciobanii la stână. De asemenea, are și două rețete pentru o mămăligă "gutuie tânără" și pentru…
09:17, 08.11.2017
Pizza umpluta cu spanac
Foarte buna si deloc greu de facut, aceasta pizza umpluta cu spanac poate fi perfecta pentru un pranz in aer liber. Bineinteles ca o puteti servi ca aperitiv sau chiar la micul dejun, asta daca preferati un mic…
08:12, 11.07.2016
LauraAdamache.ro: Eclere de ciocolata cu crema de ananas
Eclerul, alaturi de amandina si savarina, este desertul de care nu cred ca m as putea satura cu una cu doua. De data aceasta am preparat niste eclere mai indraznete, ca sa spun asa. Am adaugat cacao in aluat si…
11:42, 20.02.2016
LauraAdamache.ro: Whoopie pies
Whoopie pies sunt un fel de sendvisuri dulci de dimensiuni destul de generoase 8 10 cm , formate din doi biscuiti pufosi lipiti intre ei cu o crema de ciocolata, vanilie, unt de arahide, mascarpone, etc.Ingrediente…
10:00, 09.09.2013
Salata de orez salbatic cu fructe de mare
Pana acum cativa ani nu faceam decat salate de legume si fructe, foarte rar salate de paste si deloc salate de orez. Prima intalnire cu salata de orez s a intamplat undeva in Germania, intr un restaurant chinezesc…
16:40, 25.10.2012
Așa combați căderea excesivă a părului!
Kiwi este un fruct despre care specialiștii spun că ajută la renegerarea podoabei capilare, tratează căderea excesivă a părului și încetinește procesul de albire. Fructul are dublu efect asupra acestor probleme,…