Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:43, 23.12.2016

Reţete Crăciun 2016: Muşchiuleţ de porc afumat

Ingrediente 2 bucăți mușchi de porc piper boabe 2 foi de dafin sare grunjoasă 1 căpățână usturoi cimbru boia de ardei iute și dulce Mod de preparare Freci mușchiuleții de porc cu sare și-i lași 30 de minute. Îi…




12:28, 23.12.2016

Reţete Crăciun 2016: Cozonac cu nuci

Pentru aluat 500 g făină cernută 100 g unt 250 g smântână grasă 1 praf sare coaja rasă de la 1 lămâie coaja rasă de la 1 portocală 40 g drojdie 8 gălbenușuri 100 g zahăr Pentru umplutură   8 albușuri 200 g nuci…




13:53, 21.12.2016

Reţete Crăciun 2016: Cozonac trandafir

Ingrediente 400 g făină 2 ouă 230 ml lapte 40 g drojdie 100 g unt 4 linguri zahăr tos 1 linguriţă rom 1 linguriţă esenţă de vanilie 50 g rahat, tăiat cubuleţe 50 g stafide 100 g nuci zdrobite ½ linguriţă sare unt,…




09:07, 19.12.2016

Retete Craciun 2016: Cornulete vesele pentru Mos Craciun

Astazi va aduc doua retete care se vor afla pe masuta noastra de Craciun. Ambele sunt delicioase si foarte rapide. Cris a spus ca sunt cele mai bune cornulete mancate de el vreodata si ii dau perfecta dreptate.…




09:18, 13.12.2016

Un prahovean şi-a sacrificat porcul de Crăciun prin împuşcare, dar şi-a rănit grav şi fiul. În ce stare se află tânărul VIDEO

Un bărbat de 56 de ani din satul Dumbrava a decis să folosească o armă de vânătoare pentru a răpune porcul de 200 de kilograme pe care îl avea în ogradă, informează România TV. Însă alicele s-au descărcat şi în…




23:13, 12.12.2016

REŢETA ZILEI: Piftie de curcan

Ingrediente: 2 aripi de curcan1 pulpă inferioară curcan1 cană mazăre1 ceapă mare2 morcovi2 căpăţâni de usturoi7 l apă Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO




13:38, 12.12.2016

Reţete Crăciun 2016: Piftie de porc

Ingrediente 2 kg pulpă de porc 4 picioare de porc 1 căpățână usturoi 2 morcovi 150 g hrean sare piper negru mărar Mod de preparare Cureți carnea, speli picioarele de porc în două-trei ape și pui totul într-o oală…