Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

12:56, 11.01.2024

Gălbiori – rețete și beneficii. Cum să prepari ”aurul pădurii”

Gălbiori sau Cantharellus cibarius sunt o specie de ciuperci de pădure foarte apreciate, gustoase și hrănitoare. Datorită culorii lor, mai sunt numite și ”aurul pădurilor”. Descoperă unele dintre cele mai gustoase…




20:05, 04.12.2023

Salată eisberg – beneficii și proprietăți

Salata verde eisberg sau iceberg este crocantă, cu un gust neutru care se potrivește în tot felul de salate, dar și în burgeri sau sendvișuri. Află mai multe despre salata eisberg, descoperă care sunt proprietățile…




10:10, 09.01.2023

Folosește ulei de avocado și scapă de colesterolul periculos

Dar ce ai zice daca ti-am spune ca si uleiul de avocado are numeroase beneficii pentru sanatatea ta? Afla si tu, in cele ce urmeaza, care sunt acestea!Uleiul de avocado: proprietatiDeși uleiul de avocado nu este…




10:40, 11.05.2021

Fructe de soc – ce beneficii au și când se culeg. Rețete cu fructe de soc

Fructele de soc sunt mai puțin populare decât florile de soc. Cu toate acestea, micile fructe de soc au multe beneficii pentru sănătate și pot fi utilizate în diferite preparate. Pentru a consuma fructe de soc…




12:36, 10.05.2021

Chives – beneficii și proprietăți. Cum se folosește în bucătărie

Chives este o plantă perenă care face parte din aceeași familie cu ceapa și usturoiul. Este o legumă săracă în calorii, însă bogată în vitamine, minerale şi antioxidanți.Planta de chives este folosită în numeroase…




21:06, 04.03.2021

Nucșoara – beneficii și contraindicații. La ce se folosește nucșoara

Nucșoara este un condiment folosit din cele mai vechi timpuri, mai ales în țările asiatice. În ultima perioadă însă, nucșoara a devenit tot mai des utilizată și în țara noastră în diferite rețete culinare. Deși…




17:08, 11.05.2020

Ceai de sunătoare – tratament natural împotriva stresului și depresiei. Beneficiile și proprietățile ceaiului

Sunătoarea, Hypericum Perforatum în denumirea științifică, este planta medicinală disponibilă pentru consum sub formă de ceai de sunătoare, tinctură sau capsule. Este folosită adesea datorită beneficiilor terapeutice,…