Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

17:16, 27.10.2023

Reţetă de plăcintă cu caise şi brânză de vaci în aluat cu lapte bătut

O plăcintă cu caise și brânză de vaci în aluat cu lapte bătut este un desert delicios, perfect pentru sezonul cald, dar poate fi savurat şi în alte perioade ale anului. Pentru că se pot înlocui caisele proaspete…




10:50, 21.09.2023

Castraveți murați în saramură – rețete de încercat acasă

Castraveții murați sunt printre cele mai consumate murături în timpul iernii. Se pregătesc ușor, din doar câteva ingrediente, și se păstrează proaspeți în borcane din timpul toamnei și pe toată durata iernii. Vezi…




14:55, 16.06.2017

Cea mai bună vişinată preparată în casă

Ingrediente 800 g zahăr2 kg vişine1 litru alcool de 90 ºMod de preparareAlegi vişinele frumoase, bine coapte şi întregi. Le speli, le rupi codiţele, şi le pui în sticle mari sau în damigene de 3-4 litri ori chiar…




13:24, 14.04.2017

Cea mai bună reţetă a cozonacului din Moldova a ieşit la iveală! Gospodinele au dezvăluit secretul!

CARE SUNT INGREDIENTELE pentru cel mai bun cozonac facut in casaAluat:– 1 kg faina,– 5 galbenusuri,– 300 g zahar,– 250 g unt sau margarina,– 500 ml lapte,– 40 g drojdie proaspata,– esenta de rom,– esenta de lamaie,–…