Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:45, 22.10.2014

Orez de post cu legume. Reteta pentru pilaf de orez de post cu legume

Orez de post cu legume. Reteta pentru pilaf de orez de post cu legume. Pilaful de orez cu legume poate fi consumat ca atare sau ca garnitură. Rece sau cald este delicios. Chiar dacă nu este perioadă de posr, amestecul…




17:42, 14.04.2014

Pilaful sărbesc, o idee bună pentru ultima săptămână de post

Ingrediente: două căni de orez, 4 căni de supă de legume (sau de apă), 100 g de ciupercuţe la cutie, o ceapă mare, 2 morcovi, un ardei capia, 3 linguri de ulei, sare şi piper după gust, 3 roşii mari sau o cutie…




23:47, 13.04.2014

O idee bună pentru ultima săptămână de post: Gustos şi săţios: pilaful sârbesc

Ingrediente: două căni de orez, 4 căni de supă de legume (sau de apă), 100 g de ciupercuţe la cutie, o ceapă mare, 2 morcovi, un ardei capia, 3 linguri de ulei, sare şi piper după gust, 3 roşii mari sau o cutie…




19:27, 12.03.2014

Diete și rețete mănăstirești de la Muntele Athos

Probabil că şi în trecut, ca şi astăzi, fiecare mănăstire a avut câteva reţete care îi erau specifice. Şi nu atât în ceea ce priveşte mâncarea din zilele de post – când putem vorbi de o uniformizare a reţetarului…




01:04, 23.03.2013

Alaiul urzicilor, în primăvara Postului

Chiar aşa, ce bucate facem din urzici? Pilaful cu urzici cred că reuşeşte oricine să-l prepare, aşa că nu mai insist. Urzicile le puteţi pune şi în sarmalele de post, cu ceapă, morcov şi orez, eventual şi cu ciuperci.…