Parjoalelor - Stiri si informatii despre Parjoalelor | prima pagina Ultima actualizare: 08:26:09, 03.06.2024
Pârjoale moldoveneşti de dietă. Cum le face Cristina Șișcanu, ies pufoase şi gustoase. Au două tipuri de carne
Cristina Șișcanu își arată abilitățile culinare în mod constant pe rețelele de socializare și împărtășește diferite rețete cu urmăritorii săi. Aceasta a arătat cum se prepară pârjoalele moldovenești gătite la aburi.…
Rețete pe alese… de la bucătari culese. Ce mâncăm în Postul Paștelui?
În timpul Postului Nașterii Domnului, când piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea să ne delectăm cu preparate culinare delicioase, sănătoase și ușor de pregătit acasă. Iată câteva rețete…
REȚETE VEGETARIENE Pârjoale cu ciuperci
Pârjoalele cu ciuperci reprezintă o adaptare vegetariană a tradiționalilor chiftele, oferind o alternativă bogată în nutrienți și etică la preparatele pe bază de carne, în răspuns la creșterea preferințelor pentru…
14:30, 29.01.2024
Ce să pui în pârjoalele moldoveneşti pentru a ieşi pufoase. Ingredientul secret al gospodinelor din Moldova
În Moldova, gospodinele pregătesc destul de des pârjoale, un preparat extrem de delicios și gustos. Oricine le poate găti, însă este musai să știe ce ingrediente se adaugă în ele, pentru a ieși pufoase la interior…
06:20, 15.12.2023
Rețeta pentru pârjoale moldovenești cu pui. Ingredientul care face diferența
Rețeta pentru pârjoale moldovenești cu pui. Ingredientul care face diferența. Rețeta pentru pârjoalele moldovenești cu pui poate să stea pe masa noastră de sărbători. Nu e deloc dificil de preparat, iar dacă urmezi…
15:06, 21.10.2022
Pârjoalele marinate de pui. O rețetă pentru întreaga familie
Dacă ești în pană de idei, noi îți venim în ajutor cu un preparat extrem de delicios și foarte simplu de făcut. Pârjoalele marinate de pui sunt o alegere excelentă dacă nu ai prea mult timp la dispoziție de petrecut…
15:26, 28.09.2022
Rețetă de pârjoale moldovenești cu maioneză și ceapă. Ingredientul secret al gospodinelor
Pârjoalele moldovenești sunt unul dintre preparatele care au făcut istorie în copilăria tuturor, mai ales cele gătite de bunicile noastre. Acestea sunt printre cele mai delicioase preparate, atunci când vine vorba…
04:16, 22.05.2020
Cum se prepară gustoasele pârjoale moldoveneşti. Reţeta pentru începători
Pârjoalele moldoveneşti sunt un deliciu. Pot fi prăjite într-o baie de ulei, însă pot fi gătite şi la cuptor fără nicio picătură de ulei. Ingredientele necesare nu sunt foarte costisitoare şi se găsesc şi-n hipermarketuri…
09:13, 06.05.2019
Reţeta zilei: Pârjoale de cartofi cu verdeaţă
Pârjoalele de cartofi cu verdeață pot înlocui cu succes pârjoalele clasice, preparate din carne. În plus sunt mult mai ieftine și sunt ideale pentru zilele în care se ține post. Ingrediente: 800 g cartofi, 2-3…
06:07, 09.03.2019
Cum se prepară delicioasele cighire, pârjoalele făcute din măruntaie de porc sau de vită
Preparatul, o alternativă chiar mai gustoasă decât drobul, este unul de tradiţie în multe zone din România şi se pregăteşte relativ repede. Importantă pentru reuşita pârjoalelor este tratarea termică corectă a…
19:23, 24.12.2018
Gospodinele se pregătesc de Crăciun! Friptura, pârjoalele şi cârnaţii, vedetele mesei de sărbătoare
Miros de cârnați, pârjoale și friptură s-a simțit astăzi în casele a mii de moldoveni, care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou. În ajun, gospodinele prepară tradiționalele bucate pentru masa festivă.
06:33, 03.08.2018
Cum faci cele mai gustoase pârjoale moldoveneşti. Ingrediente secrete, cât se prăjesc şi ce formă trebuie să aibă
Pârjoalele moldoveneşti sunt un deliciu culinar care se prepară în orice zonă, indiferent de anotimp, însă reteţa care garantează o mâncare delicioasă este cea dezvăluită de celebrul gastronom Radu Anton Roman…
04:27, 28.02.2017
Deliciu culinar de la bunica. Secretul celor mai bune pârjoale moldoveneşti: ce pui în compoziţie şi cât se prăjesc
“Pârjoalele sunt nişte „găluşte“ din carne care ne arată, limpede şi maroniu pe alb (căci cu piure sunt mai bune decât orice) că, dacă sudul muntenesc şi balcanizat nu ne-ar fi impus, odată cu dialectu-i oficializat,…
06:08, 30.06.2016
Pârjoale moldoveneşti ca la bunica acasă. Reţeta preparatului gustos, de ce se prăjesc în unt şi cât de mari se fac
“Pârjoalele sunt nişte „găluşte“ din carne care ne arată, limpede şi maroniu pe alb (caci cu piure sunt mai bune decât orice) că, dacă sudul muntenesc şi balcanizat nu ne-ar fi impus, odată cu dialectu-i oficializat,…
00:00, 16.01.2015
Reţete delicioase pentru pofticioşi : Pârjoale umplute
Pregătește 24 de pârjoale de carne de miel sau de vițel, dar netocate; ferbe-le în zeamă de carne și apoi înșiră-le pe o sită. Ia un buture de miel sau de vițel fript, un miez de franzelă muiat în lapte, o ceapă…
10:20, 01.12.2014
Reţetă tradiţională: Pârjoale moldoveneşti
Ingrediente:500 g carne macră de vită și porc 150 g pâine albă 50 g făină sau gris Arpis2 oua 100 g morcov 50 g ceapă 2 căței de usturoi ulei Arpis pentru prăjit pătrunjel mărar sare. Pui in malai cu salsa de porumb…
10:12, 03.02.2014
„Pârjoalele balcanice“ au fost scoase la vânzare
Reţeaua de chioşcuri cu denumirea „Pârjoale balcanice“, care a poluat de la o bucată de vreme Chişinăul a fost scoasă la vânzare. „Pentru ghereta de lângă centrul Plaza din sectorul Botanica cer 8.500 de euro,…
15:57, 10.01.2014
De ce pârjoalele sunt dăunătoare?
Carnea tocată din chiftele conţine grăsime care se oxidează uşor prin prăjire, generând substanţe cancerigene. În afara crizelor hepato-biliare pe care leprovoacă, accelerează apariţia dislipidemiilor, aterosclerozei,…
10:15, 24.12.2013
Nutriţioniştii atenţionează asupra abuzului de mâncare şi băutură, în timpul sărbătorilor. Ce recomandă specialiştii
Festinul din perioada sărbătorilor pune la grea încercare sănătatea oamenilor. De Crăciun şi Revelion, mulţi moldoveni fac abuz de mâncare şi băutură. Consumul de calorii creşte de două sau chiar de trei ori. Nutriţioniştii…
02:28, 29.09.2011
Victoria pârjoalelor în lupta cu hamburgherii
PROIECT Echipa proiectului Gastrotur a desfãsurat ieri primul workshop vocational în care tinerii bucãtari au materializat, sub îndrumãrile de specialitate ale unui maestru bucãtar, punctele de interes ale proiectului;…