Muzeul Alimentarium - Stiri si informatii despre Muzeul Alimentarium | prima pagina Ultima actualizare: 18:51:09, 03.06.2024
09:57, 04.10.2013
Bucataria lumii. De la uzina in bucatarie
Acum un secol, cei mai mulţi oameni îşi pregăteau ei înşişi mîncarea. Astăzi, meniul nostru pentru o masă frugală se compune, în bună măsură, din ingrediente gata preparate, pe care le cumpărăm în supermarketuri:…
10:09, 10.08.2013
Bucătăria lumii. Festinuri de altădată
16 boi, 3 juninci, 32 de viţei, 63 de iezi, 95 de miei, 300 de purcei de lapte, 120 de prepeliţe, 700 de becaţe, 6000 de pui de găină, 11 mistreţi şi 140 de fazani. Numai (!) atât a comandat tatăl lui Gargantua…
22:10, 01.07.2011
Dieta strămoşilor
Una dintre temele predilecte ale expoziţiilor Muzeului Alimentarium din Vevey (Elveţia) o reprezintă cea a dietelor alimentare în diferite epoci istorice ale umanităţii, de la preistorie la epoca modernă. …