Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:05, 08.01.2024

Cea mai nouă fiță de pe mesele vedetelor: bulionul de oase

În ultima vreme, a devenit din ce în ce mai popular să consumi bulion de oase, un aliment cu numeroase proprietăți apreciat de celebrități din Statele Unite și care a devenit o tendință majoră în dietele multor…




13:35, 23.07.2023

Topul celor mai toxice mezeluri pe care le băgăm în noi fără să citim etichetele - Pericol pentru sănătate

- **Parizerul** este primul pe lista celor mai toxice mezeluri. Acest aliment conține, pe lângă cele menționate anterior, făină de soia, amidon, condimente precum sare, coriandru, boia de ardei, dar în special…




09:21, 23.10.2022

Pericolul invizibil din mâncare. Acţionează ca un drog şi otrăveşte celula nervoasă / Atenţie la aceste simptome

Multe dintre produsele din coșul zilnic de cumpărături conţin ingrediente periculoase. Iată otrava din mâncare pe care o consumăm în fiecare zi care crește pofta de mâncare și obezitatea, deoarece afectează celulele…




11:16, 15.12.2021

OTRAVA din alimentaţia zilnică: Substanţa mai nocivă decât sarea şi zahărul. Sigur nu știai asta!

Glutamatul de sodiu E621 este aditivul adăugat în toate alimentele şi în toate preparatele din restaurante. Scopul utilizării pudrei cristaline, asemănătoare cu zahărul sau sarea, este de a intensifica aroma mâncării…




21:21, 14.12.2021

OTRAVA din alimentaţia zilnică: Substanţa mai nocivă decât sarea şi zahărul. Sigur nu știai asta!

Glutamatul de sodiu E621 este aditivul adăugat în toate alimentele şi în toate preparatele din restaurante. Scopul utilizării pudrei cristaline, asemănătoare cu zahărul sau sarea, este de a intensifica aroma mâncării…




14:23, 22.11.2021

Otrava pe care o consumi zilnic. Este mai periculoasă decât zahărul şi sarea la un loc!

Este vorba despre glutamatul de sodiu, E621, un aditivi care se pune in cantitati diferite in toate alimentele. Restaurantele il folosesc pentru a intesifica aroma alimentelor.Arata ca o pudra cristalina, la fel…




04:55, 12.05.2021

Produsele care ucid oamenii

Acest articol relatează despre alimentele care au un efect negativ asupra organismului uman. Gîndiţi-vă la alimentaţia dvs. şi încercaţi să schimbaţi ceva în dieta dvs. Niciodată nu este prea tîrziu să excludeţi…




11:43, 05.09.2019

Pufuleți sau sare ?!

InfoCons - Asociație pentru Protecția Consumatorilor a realizat un studiu, pe produse tip snacks-uri/pufuleți ce se regăsesc pe piața din România. În cadrul studiului au fost analizate 16 produse, ce au următorii…




16:02, 24.11.2018

Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Mai nociv decât zahărul sau sarea

Scopul utilizarii pudrei cristaline, asemanatoare cu zaharul sau sarea, este de a intensifica aroma mâncarii pentru a obtine mai mult profit. Glutamatul de sodiu creste pofta de mâncare, determinându-i pe oameni…




11:04, 13.08.2018

Tu stii ce mananci? Citeste pe eticheta! Un E extrem de controversat si prezent inclusiv in produsele de post are efecte asupra creierului

Oamenii moderni, care nu mai au cum sa-si produca in casa sau pe langa casa hrana, au pierdut demult controlul asupra alimentelor pe care le consuma. Ori luam de bune reclamele pe care le vedem sau auzim la tot…




17:26, 20.04.2018

Te otrăveşti în fiecare zi şi habar nu ai. Vezi care este ucigaşul silenţios pe care îl consumi regulat

Glutamatului monosodic sau E 621 este un potenţiator de aromă şi este adăugat în cantităţi industriale la amestecurile de condimente şi mirodenii, precum şi supele la plic, condimente pentru peşte, "fix pentru…




06:06, 23.03.2018

Specialiștii ne avertizează să fim mai atenți la ce mâncăm. Ingredientul periculos pe care-l consumăm zilnic fără să ne dăm seama

Glutamatul de sodiu E621 este un aditiv care este pus in cantitati mari in aproape toate produsele alimentare, iar proprietarii de restaurante il cunosc destul de bine, deoarece il adauga pentru a spori aroma alimentelor.…




07:55, 22.03.2018

Il consumam zilnic, fara sa stim cat de periculos este!

Glutamatul de sodiu E621 este un aditiv care este pus in cantitati mari in aproape toate produsele alimentare, iar proprietarii de restaurante il cunosc destul de bine, deoarece il adauga pentru a spori aroma...




12:22, 01.11.2016

SUNTEM „OTRAVITI” CU UN POTENTIATOR DE AROMA. CINEVA ARE INTERESUL SĂ NU NE INMULTIM!

Glutamatul monosodic sau E 621 este un potentiator de aroma si este adaugat in cantitati industriale la amestecurile de condimente si mirodenii, precum si supele la plic, condimente pentru peste, etc. Intr-un raport…




15:02, 21.09.2016

MOMENTE DE GROAZĂ! O familie a găsit în banane păianjeni veninoşi care provoacă erecţie de patru ore

O familie britanică a fugit îngrozită din propia locuinţă după ce au găsit printre cumpărături mai mulţi păianjeni din cea mai periculoasă specie. Respectivele arahnide care provin din Brazilia cauzează erecţie…




11:58, 04.07.2016

INCREDIBIL! “Otravirea lenta a populatiei” a devenit o realitate

Codex Alimentarius isi arata din nou coltii, cand vine vorba despre “exterminarea lenta&" a populatiei prin mancare. O alta substanta nociva, aprobata de Codex, este glutamatul de sodiu. Intr-un raport prezentat…




14:58, 25.06.2016

Cea mai mortala otrava pe care o mananci in fiecare zi. Nu este nici zahar, nici sare, ci …..

Glutamatul de sodiu E621 este un aditiv care este pus in cantitati mari in aproape toate produsele alimentare, iar proprietarii de restaurante il cunosc destul de bine, deoarece il adauga pentru a spori aroma alimentelor.…




12:37, 31.05.2016

Otrava alba din alimente! Este mai nociva decat sarea sau zaharul

Glutamatul de sodiu (glutamat monosodic) E621 este aditivul adaugat in toate alimentele si in toate preparatele din restaurante. Scopul utilizarii pudrei cristalizate, asemanatoare cu zaharul sau sarea, este de…




17:23, 30.05.2016

Otrava albă pe care o consumăm în fiecare zi. Acest aditiv este mai nociv decât zahărul sau sarea

Glutamatul de sodium E621 este aditivul adăugat în toate alimentele şi în toate preparatele din restaurante. Scopul utilizării pudrei cristaline, asemănătoare cu zahărul sau sarea, este de a...




11:23, 28.05.2016

Glutamatul de sodiu, aditivul alimentar care te poate îmbolnăvi

In zilele noastre, se folosesc anual 200 de mii de tone din acest aditiv in intreaga lume. Are un aspect similar sarii sau zaharului si cu un gust care seamana cu cel al supei de carne. Poate sa fie adaugat in…




13:13, 24.05.2016

Aceasta este cea mai mortala otrava pe care o mananci in fiecare zi. Nu este nici zahar, nici sare, ci …..

Glutamatul de sodiu E621 este un aditiv care este pus in cantitati mari in aproape toate produsele alimentare, iar proprietarii de restaurante il cunosc destul de bine, deoarece il adauga pentru a spori aroma alimentelor.…




14:39, 03.02.2016

INDICII prin care deosebeşti fructele şi legumele naturale de cele modificate genetic

Iată câteva indicii care te pot ajuta să alegi legumele şi fructele sănătoase şi să te fereşti de cele modificate genetic: 1. Produsele care conțin substanțe nocive sunt mai atrăgătoare, au forme perfecte și sunt…




17:52, 03.12.2015

Cum recunoști alimentele modificate genetic

Fructele și legumele modificate genetic sunt prezente peste tot, de aceea trebuie să fii foarte atentă când faci cumpărături. Vezi cum le recunoști. Nu există dovezi clare că anumite legume sau fructe sunt modificate…




00:02, 15.10.2015

Rolul alimentației în declanșarea migrenelor

Estimările arată că 10% dintre bărbați și 25% dintre femei suferă de migrene ocazional sau în mod regulat. Mulți dintre cei suferinzi sunt convinși că anumite alimente pot provoca aceste crize migrenoase, scrie…




16:40, 11.06.2015

Ce creează dependenţa de un anumit gust

Cel mai des folosit este glutamatul de sodiu Medicii spun că succesul produselor de tip fast food vine din compuşii chimici care creează aromele ce dau în final dependenţă. Creierul nostru este păcălit că simte…




11:25, 27.01.2015

MASONII controleaza numarul populatiei cu ajutorul unei SUBSTANTE UCIGATOARE!

Masonii controloeaza numarul populatiei cu ajutorul glutamatului monosodic sau E 621 care este un potentiator de aroma si este adaugat in cantitati industriale la amestecurile de condimente si mirodenii, precum…




12:05, 20.11.2014

Ingrediente care îți afectează creierul

Creierul este implicat în tot ce faci, iar atunci când este sănătos, te ajută să iei cele mai bune decizii. Când este, însă, stresat, devii și tu agitat și nu te mai poți concentra. De multe ori, sursa acestor…




19:15, 13.08.2014

Gustul care tine foamea departe

Trebuie sa stii ca al cincelea gust il gasesti in produse pe care, in mare masura, nu prea le incluzi intr-o dieta. Afla ca acesta se gaseste in rosii, ketchup, parmezan, sunca afumata, carne de vita, sos de soia,…




08:03, 09.07.2014

Aditivii alimentari care ne pun in mare pericol sanatatea

Aditivii alimentari pun in pericol nu numai sanatatea adultilor, ci mai ales pe cea a copiilor, fiinte ale caror organe se afla inca in dezvoltare. Desigur, nu toate e-urile sunt nocive, insa industria alimentara…




13:03, 31.05.2014

Condimentul din FIECARE BUCĂTĂRIE care ne omoară încet

Glutamatul monosodic sau E 621 este un potenţiator de aromă şi este adăugat în cantitate mare la amestecurile de condimente şi mirodenii cum ar fi produsele de tip Vegeta sau Delikat care conţin până la 15% glutamat…