Gastropan - Stiri si informatii despre Gastropan | pagina 3 Ultima actualizare: 13:01:16, 29.05.2024
15:07, 25.11.2016
23-25 martie 2017, Sibiu – a IX-a ediție a expoziției internaționale GastroPan
Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est, GastroPan, se va desfășura la Sibiu, în perioada…
13:33, 28.04.2016
Cea mai buna paine din Romania si cele mai fine patiserii, facute din faina de la 7Spice
Compania de morarit 7Spice a fost premiata si anul acesta la concursul GastroPan, prin intermediul ingredientelor si solutiilor tehnologice furnizate clientilor, care au stat la baza produselor castigatoare ale…
17:23, 20.04.2016
Chef Gourmand cu seminte de la Vel Pitar este Painea Anului 2016 in Romania
Painea integrala Chef Gourmand cu seminte, fabricata de Vel Pitar, a fost desemnata castigatoarea trofeului "Painea Anului 2016" la categoria fabricatie industriala in Romania, in cadrul concursului GastroPan.…
23:34, 15.04.2016
Cel mai bun tort al acestui an din România, se mãnâncã la Cofetãria VIPP Bârlad! (FOTO)
TRADITIE BUNÃ LA GUST! Ada Elena Cazacu din Bârlad, patroana Cofetãriei VIPP Fashion din localitate, a reusit sã cîstige, pe 7 aprilie, pentru al doilea an consecutiv, trofeul “Tortul Anului 2016” la expozitia…
00:05, 12.04.2016
Tortul Anului 2016 - din făină de sâmbure de struguri roșii, spumă de semințe de cânepă și must de soc
Ada Elena Cazacu din Bârlad a reușit să câștige, săptămâna trecută, pentru al doilea an consecutiv, trofeul Tortul Anului 2016 la expoziția GastroPan care s-a desfășurat la Târgu Mureș, cu tortul "Julf Cake" realizat…
17:28, 09.04.2016
GastroPan 2016: Afaceri estimate la peste 50 milioane de euro pe termen lung după participarea la expoziție
Directorul general al GastroPan 2016, Ildiko Varadi-Erdos, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că în cele trei zile ale expoziției de la Târgu Mureș s-au concretizat afaceri estimate la peste două milioane de…
13:58, 09.04.2016
Viorel Marin (ANAMOB): Avem capacități de producție în panificație care depășesc de peste 15 ori necesarul de consum
România deține capacități de producție în panificație care depășesc de peste 15 ori necesarul de consum, a declarat sâmbătă președintele Asociației Naționale a Industriilor de Morărit și Panificație (ANAMOB), Viorel…
18:54, 08.04.2016
GastroPan 2016: Peste 20 de specialiști în gastronomie, la competiția 'Platouri culinare reci' desfășurată la Târgu Mureș
Peste 20 de bucătari calificați reprezentând hoteluri, pensiuni, firme de catering și restaurante din România s-au întrecut, vineri, în cadrul Expoziției Internaționale GatroPan 2016 care este în desfășurare la…
18:43, 08.04.2016
Sătmăreanul Adrian Râpa, premiu de excelență la „GastroPan”
Fantezia Decor din Satu Mare continuă seria de succese înregistrate în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Târgului de panificație și cofetărie „GastroPan”, eveniment care se desfășoară în perioada 7-9 aprilie la…
12:00, 08.04.2016
Fantezia Decor Satu Mare, locul II la GastroPan (Foto)
Sătmăreanca Otilia Râpa, administratoarea Fantezia Decor Satu Mare, și-a adjudecat locul II la secțiunea „Creație artistică din pastă de zahăr” din cadrul celei de-a VIII-a ediții a Târgului de panificație și cofetărie…
02:54, 08.04.2016
Şef din industria pâinii: Renunţaţi la franzelă!
"Nu trebuie sa traim mâncând franzela, trebuie sa renuntam la franzela, renuntati la franzela, e falimentara, e proasta, nici macar nu e sanatoasa si nici macar nu are un gust deosebit. Uitati-va la GastroPan,…
15:09, 07.04.2016
Președintele unei asociații: Renunţaţi la FRANZELĂ. E proastă, nici măcar nu e sănătoasă
Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Industriilor de Morărit şi Panificaţie (ANAMOB), Viorel Marin, a declarat joi, la Târgu Mureş, cu ocazia deschiderii Expoziţiei Internaţionale GastroPan, că franzela trebuie…
11:38, 21.03.2016
GastroPan 2016, aproape de start
Zeci de mii de profesionişti şi pasionaţi din sectorul de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se reunesc în perioada 7-9 aprilie 2016 la Centrul Expo President din Târgu Mureş. Vizitatorii vor experimenta ultimele…
23:52, 29.12.2015
Medicamentele care nu trebuie să ne lipsească din casă de Sărbători
Ideal ar fi să avem în casă pilule pentru mai toate durerile ce pot apărea din senin... sau din cauză că am mâncat sau am băut un pic mai mult decât era cazul. Şi asta pentru că există posibilitatea ca farmaciile…
17:20, 04.07.2015
Mii de clujeni se distrează la Jazz in The Park în acest weekend FOTO
Mii de clujeni și turiști, de toate vârstele, au participat până acum la ediția din 2015 a festivalului Jazz in the Park, desfășurat în Parcul Central, din Cluj-Napoca.Pentru organizarea festivalului,…
15:30, 04.07.2015
Mii de clujeni si-au petrecut seara de vineri in Parcul Central, la Jazz in the Park. Vraja s-a rupt odata cu muntii de gunoaie lasati in urma
Mii de clujeni şi-au petrecut seara de vineri în Parcul Central, la Jazz in the Park. Vraja s-a rupt odată cu munţii de gunoaie lăsaţi în urmă Mii de clujeni şi-au petrecut seara de vineri în Parcul Central, în…
13:55, 30.06.2015
Proiecte pentru comunitate, concerte si activitati culturale la Jazz in the Park 2015. Vezi programul
Proiecte pentru comunitate, concerte şi activităţi culturale la Jazz in the Park 2015. Vezi programul Cea de-a treia ediţie Jazz in the Park a debutat luni, 29 iunie 2015, cu un concert Peter Sarosi & Nora Tasi…
20:05, 20.03.2015
Sătmăreanul Alexandru Râpa, unul dintre cei mai buni cofetari din România
Sătmăreanul Alexandru Râpa a câștigat locul II în cadrul Expo „GastroPan”, eveniment care se desfășoară în aceste zile la Târgu Mureș. Trofeul „Tortul Anului 2015” i-a revenit Ana Mariei Filip de la... ----
15:25, 20.03.2015
GastroPan: Tortul Anului 2015-blatul din bezea cu nucă și mac, cremele din roșii și din grâu
Cofetăria VIPP FASHION din Bârlad a reușit să câștige trofeul Tortul Anului 2015 la expoziția GastroPan care se desfășoară la Târgu Mureș, cu un Tort Rustic realizat după o rețetă proprie, unicat, care are blatul…
18:50, 19.03.2015
Pâinea prieteniei româno-maghiare, de 15 kilograme, la concursul Pâinea Anului 2015 GastroPan
Brutăria Dioszegi din Sfântu Gheorghe, specializată în pâine tradițională, a prezentat joi în concursul Pâinea Anului 2015, din cadrul expoziției GastroPan, care se desfășoară la Târgu Mureș, o pâine a prieteniei…
17:10, 19.03.2015
Trei monumente istorice din aluat de panificație, în competiție la GastroPan Târgu Mureș
Trei monumente istorice reprezentând Castelul Peleș, Cetatea Târgu Mureș și Cetatea Râșnov sunt înscrise la concursul de panificație, categoria "Creație Artistică din Aluat de Panificație", din cadrul…
17:05, 19.03.2015
Torturi după rețete originale din morcovi și sfeclă caramelizate, la GastroPan
Maestrul în cofetărie artizanală Andrei Cristian Dobre din București a prezentat, joi, la Târgu Mureș, în cadrul competiției Tortul Anului 2015 - GastroPan, cu tematica "Inovația Gustului", trei torturi,…
15:10, 19.03.2015
Rețete inovatoare, 132 de expozanți din 24 de țări și concursuri cu 200 de candidați, la GastroPan Târgu Mureș
A șaptea ediție a celei mai mari expoziții din țară din sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa, GastroPan, care a debutat, joi, la Centrul Expozițional President din Târgu Mureș, reunește 132 de expozanți…
14:20, 12.03.2015
O gripa usoara a mutilat-o pe viata! Mai traieste doar cu perfuzii!
O tanara supravietuieste de 7 ani hranindu-se cu ajutorul perfuziilor dupa ce a fost diagnosticata cu gastropareza. Totul a inceput in 2008 cand Nicola Nichols a avut o gripa usoara. De atunci, nu a mai putut pune…
14:05, 12.03.2015
Peste 130 de expozanți din 24 de țări, la GastroPan 2015 de la Târgu Mureș
La cea de-a șaptea ediție a expoziției GastroPan, care se va desfășura în perioada 19-21 martie la Centrul Expo President din Târgu Mureș, și-au anunțat participarea 132 de expozanți din 24 de țări, care vor prezenta…
12:25, 11.03.2015
Femeia care nu a mai mâncat nimic, de 7 ani! O boală banală, pe care o avem cu toții, i-a provocat asta
Nicola Nichols a răcit când avea 18 ani. A urmat u ntratament banal și a scăpat de boală, dar apoi a început coșmarul. Femeia vomita tot ce mânca. ”Ajunsesem să vărs și de câte 50 de ori pe zi și nu știa mce se…
18:00, 26.01.2015
Provocarea brutarilor la GastroPan - cea mai nouă pâine
Brutarii din toată țara au fost provocați să gândească cea mai nouă pâine, care nu a mai fost comercializată vreodată, adaptată tendințelor actuale dar și specificului local, cu care să se înscrie în competiția…
17:55, 26.01.2015
Competiție pentru Pâinea Anului 2015 - GastroPan, nemaicomercializată și adaptată tendințelor actuale și specificului local
Brutarii din toată țara au fost provocați să gândească cea mai nouă pâine, care nu a mai fost comercializată vreodată, adaptată tendințelor actuale dar și specificului local, cu care să se înscrie în competiția…
15:25, 21.01.2015
Concursul bucătarilor “Gastronomia Fusion”, la Târgu-Mureş
Potrivit organizatorilor, cei care vor participa în echipă vor trebui să formeze echipe formate din maxim 4 persoane, dintre care şi un şef de echipă. Fiecare va avea de prezentat platou festiv la alegere – din…
12:54, 17.08.2014
Bogdan Vlădău MĂRTURISEŞTE: "Am mâncat scorpioni, libelule şi şarpe"
Bogdan a recunoscut că a testat la viața lui un meniu întreg de delicatese ciudate, așa că rapanele chiar nu i-au dat de furcă. "Am mâncat scorpioni, libelule, şarpe, am mâncat chiar și bătaie! Așa că am mâncat…