Food Manager - Stiri si informatii despre Food Manager | prima pagina Ultima actualizare: 10:11:22, 01.06.2024
09:24, 11.09.2014
Reţetă moldovenească: Coconeți/ Bighilușe
Rețeta veche “Coconeți/ Bighilușe” era folosită în satele din Moldova la finalul secolului 19. Rețeta a fost preparată de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager în cadrul Campaniei ”Descoperă tradițiile culinare românești!”.…
09:21, 05.09.2014
Reţetă veche: Mălai cu dovleac la cuptor, ca în Moldova
Rețeta veche “Mălai cu dovleac la cuptor, ca în Moldova” era folosită în satele din Moldova la finalul secolului 19. Rețeta a fost preparată de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager în cadrul Campaniei ”Descoperă tradițiile…
13:24, 25.07.2014
Rețetă bucovineană: Chiftele de legume cu ciuperci
Rețeta veche “Chiftele de legume cu ciuperci” era folosită în satele din Bucovina la finalul secolului 19. Rețeta a fost preparată de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager în cadrul Campaniei ”Descoperă tradițiile culinare…
09:12, 14.07.2014
Sârbușcă bucovineană – ciorbă de cartofi cu zer și mălai
Reteta face parte din a doua editie a programului de educatie culinara “Descopera traditiile culinare romanesti!” derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Gold Maya…
09:24, 04.07.2014
Rețetă din Crișana: Ouă cu castraveți
Rețeta veche din Crișana “Ouă cu castraveți” era folosită în satele din Banat și Crisana la finalul secolului 19. Rețeta a fost preparată de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager în cadrul Campaniei ”Descoperă tradițiile…
09:36, 01.07.2014
O reţetă pe zi: Piparaică (Oașpică)
Rețeta veche din Crișana “Piparaică” (Oașpică) este folosită în satele din Munții Pădurea Craiului, judetul Bihor. Rețeta din Crișana a fost preparată de Gelu-Marian Jilavu, Food Manager în cadrul Campaniei ”Descoperă…
09:00, 17.06.2014
O reţetă pe zi: Balmoș din porumb alb sau galben, cu ouă și cârnați de casă
Rețeta veche din Crișana “Balmoș din porumb alb sau galben, cu ouă și cârnați de casă” este folosită în satele din Munții Pădurea Craiului, judetul Bihor. Rețeta din Crișana a fost preparată de Gelu-Marian Jilavu,…
13:51, 05.10.2013
SAMBATA 12.....Reţete tradiţionale româneşti cu peşte delicios
Dacă în Bucovina, toate reţetele conţin multă smântână, iar în Ardeal, slăninuţa afumată este la ordinea zilei pe masă, Dobrogea conduce detaşat când vine vorba de reţete cu peşte, deoarece Dunărea, Marea Neagră…