Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:35, 30.12.2019

Eduard Jakab, somelier: Spumantele nu se beau doar la sărbători

Somelier român titrat atât pe plan intern, cât şi internaţional, Eduard Jakab vorbeşte despre şampanie şi vin efervescent, despre când şi cum se consumă băuturile cu bule şi despre cocktailurile care pot fi...




12:58, 28.11.2019

Peste 6.500 de vizitatori la cea de a 24-a editie a GOODWINE

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenti la cea de a 24-a editie a GoodWine - Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv targ de vinuri din Romania, care a avut loc in perioada 22-24 noiembrie la Centrul Expozitional…




11:25, 21.11.2019

Ediția 24 a GoodWine, dedicată spumantelor

Cea de a 24-a ediție a GoodWine – Bucharest Wine Fair, cel mai longeviv târg de vinuri din România, va avea loc în perioada 22 – 24 noiembrie, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional Romexpo. Peste 55 de expozanți…




22:17, 18.05.2017

BDG Import: Pe piata vinului ne "luptam" cu micul producator de la marginea drumului si lipsa de informatie

Micul producator de vin, care isi vinde produsele la marginea drumului, si lipsa de informatie reprezinta cele doua pietre de incercare pentru producatorii si distribuitorii de bauturi, spune Eduard Jakab, consultant…




14:55, 02.01.2015

Totul despre șampanie. Se poate consuma chiar și la micul dejun!

Despre şampanie sau vinul spumant se spune că se pot consuma în aproape orice ocazie, că puţine ar fi împrejurările în care nu s-ar potrivi. Se bea ca aperitiv, la felul principal, la desert sau…




16:39, 24.04.2014

A încetat din viață Laura Jakab

  Laura Jakab, soția cunoscutului chirurg botoșănean Alexandru Jakab și mama medicului stomatolog Eduard Jakab, a încetat din viață, la vârsta de 62 de ani după o grea suferință.   Laura Jakab a fost asistentă…




15:30, 17.02.2014

Chirurgie dentara de ultima ora cu ultrasunete pentru implanturi

Recent, clinica stomatologica coordonata de dr. Eduard Jakab a achizitionat un nou aparat, denumit piezotom. Acest dispozitiv medical produce vibratii ultrasonice de inalta frecventa in gama 28 - 36 KHz si, printre...




01:06, 23.10.2013

Orice poveste despre vinuri franţuzeşti începe cu o degustare

Virgil Ianţu a făcut cunoscută "Povestea vinului franţuzesc" în cadrul unei degustări de vinuri susţinute de către Eduard Jakab, somelierul anului în România, în 2012. Cei doi le-au oferit invitaţilor posibilitatea…




08:00, 29.02.2012

Competiția Trofeul Someleriei l-a desemnat pe hunedoreanul Eduard Jakab cel mai bun somelier din România

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul vinurilor, Eduard Jakab a reușit câștige ce-a de-a XII-a ediţie a Trofeului Someleriei 2012, eveniment organizat la finele săptămânii trecute de Asociaţia Somelierilor…




18:04, 27.02.2012

A fost ales cel mai bun somelier al anului In Romania

Eduard Jakab a fost desemnat cel mai bun somelier al anului In Romania, In cadrul celei de-a XII-a ediții a Trofeului Someleriei. Mihai Vasiloiu s-a clasat pe locul II , iar premiul al III-lea a fost adjudecat…