Decojit - Stiri si informatii despre Decojit | prima pagina Ultima actualizare: 13:11:17, 05.05.2024
Cea mai rapidă metodă de a zdrobi cartofii pentru piure. Nici nu mai trebuie decojiţi după fierbere, e trucul anului
Dacă vrei să pregătești piureul mai repede decât de obicei și să scapi de munca inutilă, iată cel mai tare truc. Uită de zdrobitorul de cartofi și folosește un alt obiect, pe care îl găsești în casa ta. Nici nu…
00:00, 17.11.2023
Chiftele de peşte cu orez şi cartofi
INGREDIENTE: 1 conservă de pește la alegere (240 g), 1 pahar de orez, 3 cartofi medii, 1 ceapă medie, sare (după gust), jumătate de pahar de făină de grâu, ulei vegetal de floarea-soarelui pentru prăjit. MOD DE…
16:26, 06.10.2023
Reţetă de akara, un preparat culinar tradiţional din Nigeria
Akara este o mâncare nigeriană populară și delicioasă făcută din fasole. Akara provine din regiunea vestică a Nigeriei și se consuma de obicei la micul dejun. Akara se potrivește fie cu pâine, fie cu sosuri sau…
12:25, 06.09.2023
Cămara cu bunătăți. Sosul de roșii cu mere, mai gustos decât clasicul ketchup! Rețeta pentru iarnă
Sos de roșii cu mere, pentru iarnă- Mere - 1 kg.- Roșii - 1,5 kg.- Ceapă - 2 buc.- Piper negru măcinat - 0,5 linguriță.- Ardei roșu măcinat - 0,5 linguriță.- Sare - după gust.- Zahăr - 1,5 linguri.- Oțet - 2 linguri.-…
12:15, 13.08.2023
Măști de față pentru zilele caniculare de vară - 7 ingrediente speciale fac minuni pentru ten
Iată câteva rețete pentru măști de față pe timp de caniculă, ce vor răcori și împrospăta pielea. Acestea hidratează și întineresc tenul. Tonic cu MentăIngrediente: 2 linguri frunze de Mentă, o cană de apă.Puneți…
14:45, 31.07.2023
Copănele de pui cu roșii la cuptor: Cea mai rapidă rețetă pentru o masă gustoasă - Condimentul special de care ai nevoie
Roșiile și carnea de pui fac o combinație excelentă. Iată o rețetă ușoară și gustoasă, care se face rapid în bucătărie.Copănele de pui cu roșii la cuptor - Ingrediente10-12 copănele de puisare și piper, după gust2…
11:50, 30.07.2023
Copănele de pui cu roșii la cuptor: Cea mai rapidă rețetă pentru o masă gustoasă - Condimentul special de care ai nevoie
Roșiile și carnea de pui fac o combinație excelentă. Iată o rețetă ușoară și gustoasă, care se face rapid în bucătărie.Copănele de pui cu roșii la cuptor - Ingrediente10-12 copănele de puisare și piper, după gust2…
17:10, 19.07.2023
Tagliatelle cu sos de roşii şi ciuperci. Rețeta ușor de preparat, potrivită pentru serile lungi de vară
Ingrediente- 1 pungă de tagliatelle- 400 g roşii decojite- 1 căţel de usturoi- 1 legătură de ceapă verde- 3 ciuperci champignion- 3 roşii cherry- ulei- sare- piper- busuioc proaspătMod de preparareDificultate: usoara ·…
17:45, 22.06.2023
Cum să recunoști cireșele cu viermi. Semnele la care să fii atent
Mulți oameni se simt confortabil să mănânce cireșe din grădină și nici măcar nu le spală, crezând că sunt naturale. Cu toate acestea, există însă și persoane care nu se simt confortabil să mănânce cireșe care au…
12:20, 02.06.2023
Pateu de ficat de pui: o rețetă clasică
Clasicul pateu de ficat de pui îl puteți face cu ușurință acasă cu ajutorul unui blender și este mult mai gustos și mai sănătos decât cel din magazin. Ingredientele sunt ușor de găsit: ficat de pui, ceapă, morcovi…
09:35, 17.04.2023
Frigărui în marinadă de kiwi: o rețetă neobișnuită
Kiwi conține mult acid, care va înmuia fibrele și va da cărnii o frăgezime incredibilă. Ingredientecarne – 1 kgceapă – 3 bucăți.kiwi – 1 buc (mare)ulei de măsline – 100 mlpiper negru măcinat, sare – după gust Mod…
08:30, 11.03.2023
Borș de post, rețetă clasică
Borșul de post, făcut după rețeta clasică, iese aromat și gustos. Și, de asemenea, foarte frumos – datorită sucului de sfeclă, care se adaugă chiar la sfârșitul gătitului! Apropo, această supă ușoară, cu puține…
13:55, 28.12.2022
Vinete coapte la cuptor: rețeta care le face ușor de decojit
Vă spunem, în rândurile ce urmează, care sunt secretele celor mai delicioase preparate din vinete. Află de asemenea la ce trucuri apelează gospodinele pentru a decoji vinetele cât ai bate din palme!Vinete coapte…
07:10, 09.08.2022
Ai pielea decojită după o arsură solară? Ce trebuie neapărat să faci
Dacă ai avut o arsură solară, probabil vei trece prin etapa de peeling. Putem trage de piele? Recomandări de la un specialist. Vara este în plină desfășurare! Această perioadă a anului pe care o așteptăm cu atâta…
21:15, 25.04.2022
FOTO ȘTIREA TA| Dorel lovește din nou: Un bloc din Alba s-a „decojit” după ploaia de astăzi
FOTO ȘTIREA TA| Dorel lovește din nou: Un bloc din Alba s-a „decojit” după ploaia de astăzi Dorel lovește din nou: Un bloc din Alba s-a „decojit” după ploaia de astăzi Munca prost făcută, în combinație cu efectele…
15:20, 08.01.2022
Condimente chinezești pe care să le ai în cămară
Dacă nu ai în cămara ta condimente chinezești, atunci ar fi cazul să ți le procuri, pentru că sunt delicioase și fac orice mâncare mult mai bună. Bucătăria chinezească variază dramatic de la o regiune la alta,…
23:15, 18.07.2021
Cât timp trebuie să fierbi roșiile decojite ca iasă, într-un sfârșit, bulionul
Bulionul de roșii este folosit în foarte multe rețete, fiind preferat în fiecare sezon. Mulți români își doresc să îl facă acasă pentru a se asigura că folosesc ingredientele pe care le doresc, dar cât trebuie…
20:35, 18.05.2021
VIDEO Bloc ”decojit” de tencuială de către pompieri. Pericol pentru ieșenii care trec prin zonă
Exista pericolul ca bucatile de tencuiala sa loveasca iesenii care treceau prin fata cladirii S-a lucrat cu o autospeciala de interventie si cu autoplatfotma de interventie si salvari de la înaltime.
04:12, 21.11.2018
Vinete pregătite într-un mod mai puțin obișnuit – o rețetă ce merită încercată!
Vinetele sunt printre cele mai sănătoase legume din lume. Acestea conțin fier, calciu, minerale și nutrienți esențiali sănătății corpului nostru. Fie că le consumăm pe grătar, coapte, prăjite sau în tocăniță, vinetele…
13:56, 11.05.2018
Cireșele care trebuiau decojite nu conțineau substanțele toxice de pe etichetă. Protecția Consumatorului a lămurit misterul
Cireșele a căror etichetă indica decojirea pentru că erau tratate cu substanțe chimice periculoase au fost retrase definitiv de pe piață, în urma deciziei autorităților. Chiar dacă supermarketul care le vindea…
12:54, 07.05.2018
FOTO: AVERTISMENT CIUDAT! Se vând cireșe care trebuie decojite pentru siguranță
Ciresele de import au aparut în supermarketuri, însa caserolele au inscriptionate niste avertismente care îi uimesc pe clienti. Conform indicatiilor, ciresele ar trebui decojite pentru a fi consumate în siguranta,…
19:15, 29.04.2018
Aripioare dulci-picante
1 kg aripioare de pui 1 lingură boia iute 2 linguri ulei 100 ml vin roşu 2 roşii 1 ardei iute roşu 1 ardei gras roşu 1 lingură de miere sare piper Se toacă ardeiul mărunt. Decojiţi roşiile şi le tocaţi mărunt.…
08:24, 02.05.2017
Varza noua calita, cu afumatura
Pentru felul principal al acestei zile am pregatit varza noua calita cu afumatura, una din preferatele sotului, care isi incepe portia sorbind dintr un pahar de palinca sau horinca, rece ca gheata.Ingrediente 2…
15:59, 12.04.2017
VOPSITUL OUĂLOR de Paşte: metoda în şapte paşi care îţi dă ouă perfecte
Chef-ul Julia Child a dezvăluit în cartea „The Way to Cook“ metoda în şapte paşi pentru a fierbe perfect ouăle de Paşte şi nu numai, scrie indystar.com. Nu aveţi nevoie de echipamente speciale, ci doar de un vas…
04:34, 12.04.2017
Cum prepari o friptură de miel fragedă şi şi cel mai bun stufat de miel pentru masa de Paşte: reţetele tradiţionale ale Mariei Burlacu
Maria Burlacu, de la mancareadeacasa.ro, ne-a dezvăluit reţetele pentru preparate pe bază de carne de miel, nelipsite de pe masa de Paşte. Mai jos aflaţi cum puteţi prepara tradiţionalul stufat de miel, dar şi…
10:53, 05.04.2017
5 trucuri pentru reparații rapide pe care le poți face singur în doar 15 minute
Unele reparații minore nu îți vor scoate foarte mulți bani din buzunar și sunt atât de simple și de rapide încât nu va trebui să chemi un meșter să te ajute. Cu puțină îndemânare și sfaturile practice pe care ți…
12:14, 24.10.2016
Chef ADRIAN SZUCS vă prezintă CULINARIA: Tocană andaluză din coadă de vită
Mâncărurile sau supele din coadă de vită au o istorie îndelungată pe continentul european încă din perioada Imperiului Roman, dar şi în Asia, unde se gătesc în mod tradiţional în bucătăria chinezească. Rabo de…
07:12, 09.10.2016
WTF?! Dacă vezi horror-ul ăsta, nu te mai atingi de cartofi în viața ta
Viața ei era perfectă. Avea un job, se căsătorise cu bărbatul visurilor ei, dar apoi… au apărut… CARTOFII! Da, ai citit bine, este un horror axat pe cartofi demonici și se numește Peeled: The Potato Resurrection (Decojit:…
19:18, 14.09.2016
Ardei grași în sos de usturoi – o rețetă de sezon minunată
INGREDIENTE 1 kg de ardei grasi 30 ml de ulei INGREDIENTE PENTRU SOS 3-6 catei de usturoi 20-30 ml de ulei 1-2 lingurite de zahar 1-2 linguri de otet de 9- sare dupa gust MOD DE PREPARARE Spalati si uscati bine…
17:08, 30.07.2016
REŢETA ZILEI - SÂMBĂTĂ: Pere decojite cu quinoa şi hasmaţuchi! Preparatul AFRODISIAC care-ţi GARANTEAZĂ o noapte FIERBINTE cu iubitul
Perele decojite cu quinoa şi hasmaţuchi este un preparat pe care-l poţi servi cu înceredere la cină iubitului dacă vrei să ai parte de o noapte incendiară alături de el. Ingrediente: 4 pere mici şi tari,…