Chef Paul - Stiri si informatii despre Chef Paul | prima pagina Ultima actualizare: 08:11:16, 01.06.2024
Gogoşi cu lingura, cea mai uşoară reţetă. Secretul lui Chef Paul Constantin pentru cele mai pufoase
Cine nu adoră gogoșile? Acest desert este preferatul tuturor. Sunt aromate și gustoase și nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a le prepara. Pentru astăzi vă arătăm o rețetă simplă de gogoși cu lingura.…
11:40, 20.07.2023
Chef Paul Siserman îl „taxează” dur pe Avram Gal pentru burgerul oferit elevei admise la Sorbona: Premiază performanța cu 2 kile de potol ridicol de scump
Celebrul chef clujean Paul Siserman critică dur gestul făcut de președintele PSD Câmpia Turzii, care este și patronul unui restaurant de fițe din Cluj, față de o elevă admisă la Sorbona. Cheful clujean spune că…
13:16, 02.12.2022
Istoria gastronomică a României. Rețete pierdute pe vecie. Chef Paul Siserman (Cluj): Singurul produs autentic românesc e coliva
Cu ocazia Zilei Naționale a României, chef Paul Siserman împărtășește cu Cluj24 mai multe idei referitoare la istoria și cultura bucătăriei românești, trecând în revistă informații dintre cele mai interesante și…
11:21, 21.07.2020
Chef Paul Siserman ameninta ca dă în judecată CFR Cluj, după ce a mers în același avion cu fotbaliștii cu coronavirus: MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!
Cunoscutul chef Paul Siserman a anunțat că își va face testul COVID 19 și dacă este bolnav, va da în judecată echipa CFR Cluj. Siserman susținea luni seara că fotbaliștii au călătorit cu zborul de linie, fără a…
10:30, 21.07.2020
Chef Paul Siserman dă în judecată CFR Cluj, după ce a mers în același avion cu fotbaliștii cu coronavirus: MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!!
Cunoscutul chef Paul Siserman a anunțat că își va face testul COVID 19 și dacă este bolnav, va da în judecată echipa CFR Cluj. Siserman susținea luni seara că fotbaliștii au călătorit cu zborul de linie, fără a…
10:24, 21.07.2020
Chef Paul Siserman dă în judecată CFR Cluj, după ce au mers în același avion cu fotbaliștii cu coronavirus: MĂ NENOROCIȚILOR !!!! MĂ GUNOAIELOR!!
Cunoscutul chef Paul Siserman a anunțat că își va face testul COVID 19 și dacă este bolnav, va da în judecată echipa CFR Cluj. Siserman susține că fotbaliștii au călătorit cu cursa de linie, fără a respecta prea…
10:18, 20.09.2017
Făgăraş: Preparate realizate după rețete din secolul al XVII-lea la „Zilele Bucătăriei Medievale“
În acest weekend, 22 şi 23 septembrie, făgărăşenii şi turiştii vor putea degusta din preparate realizate după rețete din secolul al XVII-lea, la Cetatea Făgăraș. Festivalul gastronomic aduce peste timp, în zilele…
16:58, 21.04.2017
TRAGEDIE la Hell's Kitchen! Un concurent a fost găsit fără suflare în propria casă
Chef Paulie Giganti, care a concurat în sezonul 16 al emisiunii Hell's Kitchen, găzduită de canalul Fox, a fost găsit mort în locuința sa din Brooklyn, joi dimineață. Concurentul avea 36 de ani.
09:39, 20.02.2017
Chef Paul Siserman vă recomandă “Pui Kiev”
Că Rusia a fost un mare imperiu nu mai este un secret pentru nimeni. Că Romanovii au avut o mare influență politică, economică, culturală și socială, deopotrivă, nu este un mister. Dacă astăzi Sankt...
18:52, 15.01.2017
Chef Paul Siserman recomandă kimchi de castravete
Poate că unii dintre voi, mai ales cei pasionați de bucătăriile asiatice, sunteți familiari cu kimchi. Ei bine, pentru cei care nu știu despre ce vorbim, Kimchi este un preparat tradițional corean realizat d...
22:58, 23.12.2016
Pentru masa de Crăciun, Chef Paul Siserman vă propune Ruladă din piept de porc cu cartofi la cuptor
Suntem înainte de Crăciun. Momentul să împodobim bradul, să ascultăm colinde, să ne imaginăm cum vor reacționa cei dragi la vederea cadourilor pe care le-am pregătit cu mult suflet. Deja preparatele...
16:43, 20.11.2016
Chef Paul Siserman vă propune Risotto de linte verde cu Butterfish
Dacă ar fi să gândim în termenii unei povești, aș spune că celebrul Butterfish este o Cenușăreasă a lumii acvatice. Dar, spre deosebire de celebrul personaj, acest pește nu s-a transformat peste...
19:52, 12.11.2016
Risotto cu Hribi și Castane și Piept de rață by Chef Paul SISERMAN
Pictorul suprarealist Giorgio de Chirico descria Torino ca fiind "cel mai profund, cel mai enigmatic, cel mai tulburător oraș nu doar din Italia, ci din întrega lume". Dacă citești istoria legată...
18:17, 06.11.2016
Chef Paul Siserman recomanda Galuste cu Prune
Găluștele. Vi se par a fi ceva specific bucătăriei noastre, nu? Ei bine, acestea nu doar că se regăsesc în multe dintre bucătările lumii (din Italia până în Cehia și din Austria până...
12:18, 21.10.2016
CLUJ: Seminarii de artă culinară și workshop-uri terapeutice prin gătit destinate copiilor abuzați
Chef Paul Siserman a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată în România, workshop-uri terapeutice destinate, pentru început, copiilor…
18:54, 20.10.2016
Seminarii de artă culinară și workshop-uri terapeutice prin gătit
Prima platformă culinară integrată din România, s-a deschis la Cluj. Chef Paul Siserman a inaugurat “InkChef Academy by Paul Siserman”, o platformă integrată, oferind seminarii de cooking și, pentru prima dată…
16:54, 11.10.2016
Chef Paul Siserman recomandă: Pulpă de pui marinată în cognac și învelită în piept de porc, servită cu bulz și sos de ardei copt
Acum câteva zile, aflat prin București, am trecut pe lângă Capșa și mi-am adus aminte de tot ceea ce am citit despre Micul Paris. Casa Capșa, acest loc ce odinioara își purta reputația de...
15:37, 11.09.2016
REŢETĂ // Gnocchi alla sorrentina by Chef Paul Siserman
Acum câteva zile mi-a „picat” în mână o carte despre Pompei. Recitind povestea celebrului oraş roman, mi-am reamintit de vizita pe care am făcut-o la Sorrento, în urmă cu ceva ani. Deşi un oraş 90% turistic, este…
17:24, 12.08.2016
Rețetă Cremă de praz cu cruton de brânză și chimen de la Chef Paul Siserman
Bucătăria iralndeză are multe povești. Ea a fost influențată de-a lungul timpului, mai ales de sosirea anglo-normanzilor în Irlanda în anul 1169, dar și de introducerea cartofului - pe la finele...
11:28, 06.08.2016
Rețetă „Ciolan de miel australian pe pat de cremă de țelină” de la Chef Paul Siserman
Carnea de miel este unul dintre preparatele care stau la baza multor rețete din bucătăriile lumii, printre care cele mai renumite sunt cele din Turcia, Grecia, Noua Zeelandă, Australia și Africa. Este cunoscut...
11:38, 29.07.2016
Tiramisu cu căpșuni – rețetă de la Chef Paul Siserman
Când vine vorba de Italia, nu prea știm la ce să ne gândim prima dată. Tărâmuri pline de istorie, inovatori în artă, posesorii unor delicii culinare. La nivel mondial, chiar și cei care nu...
15:52, 22.07.2016
Rețetă de Tartar de somon de la Chef Paul Siserman
Din nordul Europei a intrat în culinăria noastră o rețetă pe bază de pește crud: Tartar de somon. Unii dintre voi veți avea o reticență la ideea de carne crudă, însă trebuie să știți că...
18:13, 15.07.2016
Somlói galuska: rețeta celui mai iubit desert unguresc, de la Chef Paul Siserman
Dacă ați călătorit deja în Ungaria, sigur ați gustat Somlói galuska. Acest preparat este desertul favorit al ungurilor și unul renumit peste granițele lor. Extrapolând, aș putea spune ca este...
14:52, 02.07.2016
Desert fără gluten de la Chef Paul Siserman
În ultima vreme, multe persoane au optat pentru o dietă din care au exclus glutenul. Și nu mă refer la cei diagnosticați cu boala celiacă. Medicii susțin că și cei care doresc să evite senzația de...
21:08, 24.06.2016
Chef Paul Siserman recomandă Ciabatta cu tagliata de vită, hribi, rucola și parmesan
Italia ne furnizează unele dintre cele mai interesante și delicioase rețete. În timp ce mă gândeam la ideea culinară a acestui weekend, mi-am adus aminte de perioada mea profesională italiană și de gu...
14:33, 10.06.2016
Chef Paul Siserman vă recomandă: Pork belly cu unt de păstârnac și mere murate
Pentru că este week-end și poate aveți invitați la masă, vă invit să îi surprindeți cu o rețetă extrem de gustoasă, care are la bază "pork belly" (burta de porc), un ingredient extrem de...
17:58, 25.05.2016
Bucharest Gourmet Festival, la prima ediţie. Chef Paul Siserman şi Chef Liviu Lambrino, prezenţi la evenimentul culinar
Bucharest Gourmet Festival îşi propune, în perioada 3-5 iunie 2016, să ofere publicului o experienţă completă, pentru toate vârstele, dorind să strângă în acelaşi loc atât iubitorii de mâncăruri fine, cât şi pe…
14:59, 25.05.2016
Un interviu online cu gust: Chef Paul Bacila, despre bucataria romaneasca moderna din casa lui Ana si Ion
Preparate din "bucataria romaneasca moderna, by Paul Bacila" gasim numai la restaurantul La Ana si Ion, situat pe bulevardul Tomis numarul 17, colt cu strada Petru Rares, in municipiul Constanta. Si pentru ca bucataria…
15:39, 26.04.2016
Pasca fara umplutura de branza
Inainte de Saptamana Mare, cand ne pregatim sa facem listele de cumparaturi necesare prepararii deliciilor de pus pe masa de Paste, Chef Paul Siserman ne propune un preparat de suflet: Pasca fara umplutura de branza.