Callebaut - Stiri si informatii despre Callebaut | prima pagina Ultima actualizare: 11:01:16, 16.06.2024
10:54, 17.05.2016
Cofetaria Minimal, de 25 de ani pe gustul bucurestenilor
Dupa ce in ultimii ani peisajul autohton a fost luat cu asalt de linii de cafenele, baruri si pub-uri care ofera clientelei o cale moderna si placuta de socializare si relaxare, cea mai actuala tendinta de pe piata…
15:15, 10.04.2014
CISNĂDIE: Austeritatea readuce formele clasice de figurine de ciocolată de Paşte
Ciocolatierii de la fabrica din Cisnădie, judeţul Sibiu, prelucrează manual, de mai bine de trei luni de zile, câteva tone de ciocolată importată din Belgia, marca Callebaut, considerată cea mai fină din lume,…
13:15, 10.04.2014
Sibiu: Austeritatea readuce anul acesta formele clasice de figurine de ciocolată de Paște, susține ciocolatierul Florin Balan
Ciocolatierii de la fabrica din Cisnădie (județul Sibiu) prelucrează manual, de mai bine de trei luni de zile, câteva tone de ciocolată importată din Belgia, marca Callebaut, considerată cea mai fină din lume,…
14:06, 12.02.2014
Sibiu: Inimi... la conservă. Ultima modă lansată de ciocolatieri în România, de Valentine's day
În premieră în România, în atelierul ciocolatierilor de la Pralin, din oraşul Cisnădie (judeţul Sibiu), a început producţia primelor conserve de ciocolată, asemenea celor de sardine, în care se aşează opt inimioare…
12:54, 16.11.2013
Lucruri UIMITOARE pe care le poţi face cu CIOCOLATA
Ciocolata a depăşit deja graniţa dintre bucătărie şi desert, iar un maestru în domeniu este în acelaşi timp un artist, un cofetar şi bineînţeles un ciocolatier, meserie care în România încă nu este recunoscută…
12:15, 16.11.2013
Florin Bălan: Ciocolata fusion este noua tendinţă a ciocolatierilor de elită la nivel mondial (interviu)
Ciocolata a depăşit deja graniţa dintre bucătărie şi desert, iar un maestru ciocolatier este în acelaşi timp un artist, un cofetar şi bineînţeles un ciocolatier, meserie care în România încă nu este recunoscută…