Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

11:50, 25.04.2024

Ce să adaugi la final în ciorba de miel ca să fie și mai bună. Marele secret al gospodinelor din Moldova

Ce să adaugi la final în ciorba de miel ca să fie și mai bună. Marele secret al gospodinelor din Moldova

Sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele din toate regiunile țării deja se pregătesc pentru masa de Paște. Vedeta este ciorba de miel, dar rețeta diferă în funcție de zone. Bucătăresele din…




11:00, 25.04.2024

Voiau să-și renoveze bucătăria, însă descoperirea i-a uluit. Ce comoară au descoperit

O familie a vrut să-și renoveze bucătăria și a descoperit o comoară. Se mutaseră de doar cinci ani în respectiva locuință și au fost luați prin surprindere de când au început să facă modificări.




18:16, 24.04.2024

Brandul Arctic lansează campania „Din dragoste pentru bucătăria Arctic”, o reinterpretare a celor mai căutate opt rețete din România

Brandul Arctic lansează campania „Din dragoste pentru bucătăria Arctic”, o reinterpretare a celor mai căutate opt rețete din România

Brandul Arctic lansează un nou proiect digital prin care propune reinterpretarea unor retețe familiare, în variante inedite, adaptate noilor stiluri culinare. Campania „Din dragoste pentru bucătăria Arctic” propune…




16:50, 24.04.2024

Florin Dumitrescu și soția Cristina au plecat din România. Anunțul făcut de bucătar: „Ne așteaptă o nouă eră în care vom fi super fericiți”

Florin Dumitrescu și soția Cristina au plecat din România. Anunțul făcut de bucătar: „Ne așteaptă o nouă eră în care vom fi super fericiți”

Florin Dumitrescu a anunțat pe rețelele de socializare că a plecat într-o vacanță. Se întâmplă chiar după ce s-a aflat că el, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu revin ca jurați la „MasterChef”, show-ul culinar…




14:51, 24.04.2024

Secretul ca să nu faci fum în casă când prăjești pește. Așa procedează marii bucătari la restaurant

Peștele prăjit este un preparat foarte delicios și râvnit de mulți în această perioadă, având în vedere că mulți creștini respectă postul Paștelui. De multe ori iese foarte mult fum atunci când prăjim peștele,…




11:50, 24.04.2024

139 de programe de formare profesională vor începe în luna mai, la nivel naţional

139 de programe de formare profesională vor începe în luna mai, la nivel naţional

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în luna mai 139 de programe de formare profesională pentru un număr de 2.058 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională…




10:35, 24.04.2024

Cu vaporașul de la Timișoara la Concursul Internațional Gastronomic, la Otelec. Bucătarii din Serbia sosesc pe apă/FOTO

Cu vaporașul de la Timișoara la Concursul Internațional Gastronomic, la Otelec. Bucătarii din Serbia sosesc pe apă/FOTO

Localitatea Otelec, găzduiește în această sâmbătă, un Concurs Internațional Gastronomic, în organizarea  Asociației Ótelek Magyarul Magyarokért. Evenimentul a ajuns la cea de a noua ediție și are loc în proximitatea…




10:21, 24.04.2024

Cel mai bun chef din Italia este un român! Îl știi de la TV, primele declarații ale lui Richard Abou Zaki: “Nu-mi vine să cred”

Cel mai bun chef din Italia este un român! Îl știi de la TV, primele declarații ale lui Richard Abou Zaki: “Nu-mi vine să cred”

Reușită pentru un celebru bucătar român! A câștigat premiul pentru cel mai bun bucătar din Italia. Îl știi de la televizor, pentru că este jurat la „Chefi la Cuțite”. Cine este românul desemnat cel mai bun bucătar…




13:21, 23.04.2024

Stelian Ion: O noua bucata din faleza orasului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chitac - al doilea in mai putin de doua luni!

Stelian Ion: O noua bucata din faleza orasului, un alt tun imobiliar pus la cale de primarul Chitac - al doilea in mai putin de doua luni!"

Pentru sedinta de Consiliu Local din aceasta saptamana, Vergil Chitac a pregatit o bucata din faleza pentru patronul firmei care se lauda ca va finaliza lucrarile din zona Centrala a orasului Stefan cel Mare, Cuza…




07:25, 23.04.2024

Mexicanii cumpără pâinea românească bucată cu bucată

Mexicanii cumpără pâinea românească bucată cu bucată

Compania mexicană Bimbo, cel mai mare producător de pâine din lume, își extinde prezența pe piața românească prin achiziția Trei Brutari, o companie cu o vechime de 15 ani și un portofoliu de branduri cunoscute,…




17:25, 22.04.2024

Presiune mare în bucătăria Chefi la cuțite: începe primul battle al sezonului 13. Chef Alexandru Sautner: „Se lasă cu scântei în seara asta!”

Presiune mare în bucătăria Chefi la cuțite: începe primul battle al sezonului 13. Chef Alexandru Sautner: „Se lasă cu scântei în seara asta!”

În această seară, la Chefi la cuțite, jurații și echipele lor își măsoară forțele în primul battle al sezonului 13. Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner intră în arena culinară…




07:05, 22.04.2024

Stații de irigații furate și duse la fier vechi. Cum au ajuns fermierii din Dolj să stea cu apa lângă terenuri, fără să o poată folosi

Stații de irigații furate și duse la fier vechi. Cum au ajuns fermierii din Dolj să stea cu apa lângă terenuri, fără să o poată folosi

Fermierii din Dolj stau cu apa lângă ei, dar nu o pot folosi. Asta chiar dacă au culturile în apropierea canalului de irigații principal. Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare a băgat apă pe canalul de irigații…




18:20, 21.04.2024

Bărbatul împușcat de polițiști, în timpul unei urmăriri, a rămas fără rinichi și o bucată din colon

Bărbatul împușcat de polițiști, în timpul unei urmăriri, a rămas fără rinichi și o bucată din colon

Tânărul în vârstă de 25 de ani din judeţul Suceava împuşcat de poliţiştii din Botoşani în timpul unei urmăriri în trafic a rămas fără un rinichi, iar medicii au fost nevoiţi să extirpe şi o bucată din colon, atinsă…




08:50, 21.04.2024

Sfaturi utile pentru amenajarea unei bucătării în stil modern

Conținut oferit de: Partener extern. Amenajarea unei bucătării în stil modern este mai mult decât o simplă renovare. Este mai degrabă o oportunitate de a crea un spațiu funcțional, estetic și inspirat de tendințele…




21:05, 19.04.2024

Drew Barrymore și-a uimit fanii cu bucătăria ei „normală” și cu aragazul său „umil” FOTO

Celebra actriță Drew Barrymore a fost din nou lăudată de fani pentru firea ei autentică și umilă, după ce a distribuit din nou imagini din interiorul casei sale. Mulți au rămas șocați de cât de „normală” este bucătăria…




12:11, 19.04.2024

Ce salariu are un bucătar la Taverna Racilor. Pescobar nu se uită la bani când vine vorba de angajați

Taverna Racilor este un restaurant celebru cu specific pescăresc, iar afacerea aparține lui Pescobar, Paul Nicolau, un om de afaceri care a dat lovitura în domeniul HoReCa. Recent, Mitică Dragomir a dezvăluit ce…




09:46, 19.04.2024

David Pușcaș a spălat vase într-un restaurant ca să aibă bani de chirie: „Bucătăria era la subsol, nu vedeam lumina zilei”. Unde vrea să lucreze acum

David Pușcaș se plânge că a muncit din greu pentru a avea bani de chirie. A avut diverse joburi la diferite corporații, însă visul lui cel mare e să lucreze în televiziune, să facă parte din showbiz. În vârstă…




23:30, 18.04.2024

Descoperiți arome autentice la evenimentul „Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului”

Descoperiți arome autentice la evenimentul „Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului”

Descoperiți arome autentice la evenimentul „Gustări în Maramureș din Țara Maramureșului” Organizația de Management al Destinației Județene Maramureș, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș și în colaborare…




17:30, 18.04.2024

Cine este miliardarul care cumpără energia românească bucată cu bucată

Cine este miliardarul care cumpără energia românească bucată cu bucată

Miliardarul ceh Jiří Šmejc devine tot mai prezent în economia românească în special în energie prin diversele achiziții făcute în ultimii ani. Cea mai importantă este preluarea CEZ România.  Un comunicat al Consiliului…




11:00, 18.04.2024

Americanii, nu italienii, au pus primii sosul de roșii pe pizza, spun istoricii alimentari

Americanii, nu italienii, au pus primii sosul de roșii pe pizza, spun istoricii alimentari

Lumea trebuie să mulțumească Americii, nu Italiei, pentru sosul roșu și bogat care împodobește pizza, potrivit unei cărți scrise de o pereche de experți în gastronomie, scrie The Telegraph. Italienii au descoperit…




08:30, 18.04.2024

Bărbat din Alba, trimis în judecată, după ce a provocat un incendiu. A dat foc la bucătăriei de vară, după o ceartă cu fratele său

Bărbat din Alba, trimis în judecată, după ce a provocat un incendiu. A dat foc la bucătăriei de vară, după o ceartă cu fratele său

Bărbat din Alba, trimis în judecată, după ce a provocat un incendiu. A dat foc la bucătăriei de vară, după o ceartă cu fratele său Un bărbat din Blaj care a incendiat o bucătărie de vară, a fost trimis în judecată.…




02:35, 18.04.2024

Fasolea verde românească, preț de infarct în piețe: Mai bine o vinde la bucată, să își permită oricine 3-4 păstăi, de poftă

Fasolea verde românească, preț de infarct în piețe: 'Mai bine o vinde la bucată, să își permită oricine 3-4 păstăi, de poftă'

O nouă trufanda românească a ajuns pe tarabele din piețele din România: Fasolea verde. Păstăile proaspete crescute pe pământ românesc au însă un preț extraterestru, care ține departe pofticioșii. 49,9 lei kilogramul…




18:45, 17.04.2024

Nu mai folosi bicarbonat de sodiu pentru a curăţa bucătăria. Praful minune care te scapă de orice pată

Nu mai folosi bicarbonat de sodiu pentru a curăţa bucătăria. Praful minune care te scapă de orice pată

În ciuda faptului că bicarbonatul de sodiu este ingredientul vedetă al trucurilor pentru îngrijirea casei, asul din mâneca gospodinelor, secretul unei locuințe impecabile, nu este recomandat chiar în orice situație.…




16:16, 16.04.2024

Reacția lui Cosmin Seleși după ce s-a aflat că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin la „MasterChef”, la Pro TV: „Bine, bă!”

Reacția lui Cosmin Seleși după ce s-a aflat că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin la „MasterChef”, la Pro TV: „Bine, bă!”

Cosmin Seleși s-a bucurat că îi va avea din nou colegi de trust pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Cei trei bucătari revin la Pro TV, ca jurați ai sezonului 9 „MasterChef”. Astăzi s-a aflat…




14:45, 16.04.2024

NASA confirmă că obiectul misterios care s-a prăbușit pe acoperișul unei case din Florida provenea de la stația spațială

NASA a confirmat, luni, că un obiect misterios care s-a prăbușit luna trecută prin acoperișul unei case din Florida era o bucată de gunoi spațial provenit din echipamente aruncate de pe Stația Spațială Internațională,…




13:40, 16.04.2024

Imagini cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de când au jurizat prima dată „MasterChef”, în 2012. Bucătarii revin la Pro TV

Imagini cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de când au jurizat prima dată „MasterChef”, în 2012. Bucătarii revin la Pro TV

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt noii jurați ai emisiunii „MasterChef”, care revine la Pro TV cu sezonul 9. Nu e prima dată când cei trei sunt în această postură, timp de trei sezoane…




21:25, 15.04.2024

Sarmale mănăstirești de post. Ingredientul secret folosit de măicuțe: vei obține o mâncare plină de savoare

Sarmale mănăstirești de post. Ingredientul secret folosit de măicuțe: vei obține o mâncare plină de savoare

Un secret bine păzitPuține gospodine știu secretul sarmalelor de post mănăstirești. Ingredientul magic care conferă acea savoare aparte este stafida sau prunele uscate, o adăugare neobișnuită, dar extraordinar…




20:10, 15.04.2024

5 idei de amenajare a bucătăriei utilizând corpuri din lemn suspendate

5 idei de amenajare a bucătăriei utilizând corpuri din lemn suspendate

În inima fiecărei case, bucătăria nu este doar un spațiu de preparare a mâncărurilor, ci și un loc de întâlnire și de împărtășire a momentelor cu cei dragi. Utilizarea corpurilor din lemn suspendate adaugă nu doar…




11:41, 15.04.2024

Primăvara în farfurie: Atelierul Gastronomic METRO aduce aromele și culorile bucătăriei italiene în școlile profesionale din întreaga țară

Primăvara în farfurie: Atelierul Gastronomic METRO aduce aromele și culorile bucătăriei italiene în școlile profesionale din întreaga țară

Primăvara a transformat METRO într-o oază de culori și arome. Sub bagheta magică a Chefului Marian Danu, profesori din 19 școli profesionale din întreaga țară au făcut o incursiune în bucătăria italiană. Înarmați…




14:26, 13.04.2024

Descopera bucataria in aer liber. Ghidul simplu al gratarului traditional

Descopera bucataria in aer liber. Ghidul simplu al gratarului traditional

Gratarul este mai mult decat o simpla modalitate de gatit; este o experienta sociala, o ocazie de a petrece timpul in aer liber si de a savura gusturi autentice.Pentru ca se apropie 1 Mai, iata cateva sfaturi si…