Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

16:23, 06.09.2015

Regina ciorbelor pescărești, Storceagul, la Brașov

Storceagul a fost denumit, pentru gustul de excepție, „Regina ciorbelor pescărești”. Gurmanzii, și nu numai, știu că în Delta Dunării  se prepară peste 20 de tipuri de ciorbe, borşuri și supe de peşte, caracteristice…




15:40, 01.05.2015

Ciorba Atuhina, indicele borşurilor din Rusia, s-a scumpit cu 50%

O dată la două luni, Natalia Atuhina, fosta invatatoare, actuala pensionara, fierbe o oala de borș rusesc (ciorba de sfecla rosie) în orașul său natal Omsk. Cu un an în urmă, ea cumpara toate ingredientele pentru…




19:15, 01.12.2014

FOARTE IMPORTANT! Cum se prepara mancarea cand cel care o consuma are probleme cu ficatul

Nu putini sunt cei dintre noi care avem probleme cu ficatul. De cele mai multe ori, bolile de acest gen sunt o consecinta a stilului alimentar haotic. Iata care sunt alimentele interzise in cazul in care exista…




11:58, 08.03.2013

Bucovina culinară: influenţe, ingrediente, feluri de mâncare.

Bucovina imbina traditii culinare diverse - poloneze, rusesti, turcesti, germane si austriece - dar este cunoscuta ca “patria smantanii'. In Bucovina, totul se mananca folosind smantana, ingredientul care se regaseste…




02:32, 30.06.2012

Reţeta de mititei a unui bucătar regal

Deşi era neamţ de origine ­ ca toţi chefii bucătari de la Curtea Regală a României, de altfel ­, deşi fusese şcoli la Cordon Bleu, la Paris, şi cunoştea fără cusur bucătăriile franceză şi italiană,…




11:40, 31.12.2011

Ce pregatim pentru masa de Revelion

Daca unele bucate le putem gasi aproape oriunde am calatori, sunt cateva delicatese specifice RomanieiCine nu s-a trezit macar intr-o dimineata cu gandul la o ciorba de potroace? Sau cine nu a visat sa calatoreasca…