Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

09:38, 18.06.2018

Tochitura musceleană (rețetă românească veche)

Ca de fiecare dată când ne întâlnim și pornește povestea bucatelor ciobănești, musceleanul Bogdan Gîlculescu nu uită să ne amintească faptul că, înainte vreme, când românii încă nu cunoscuseră...




15:30, 10.06.2015

Rețeta zilei de miercuri, 10 iunie: Balmoș mușcelean sau ”fondue roumaine”

Balmoşului muşcelean, Bogdan Gîlculescu, unul dintre cei mai pătimași gurmeți din prima cetate de scaun a Țării Românești, îi spune: ”fondue roumaine”, ”alintându-l” și, în același timp, relevând superbul arc în…




09:12, 10.06.2015

Rețeta zilei de miercuri. Balmoș mușcelean sau „fondue roumaine”

 Balmoşului muşcelean, Bogdan Gîlculescu, unul dintre cei mai pătimași gurmeți din prima ceta de scaun a Țării Românești, îi spune: „fondue roumaine”, „alintându-l” și, în același timp, relevând superbul arc…