Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

13:46, 04.06.2021

Bogdan Dănilă, bucătar cu o stea Michelin, deschide un restaurant la Cluj-Napoca

Chef Bogdan Dănilă, primul bucătar român care a obținut o stea Michelin, deschide pe 8 iunie, la Cluj-Napoca, restaurantul Pastel, care va funcționa în cadrul hotelului de patru stele Meridian, informează un comunicat…




16:00, 29.04.2014

EXCLUSIV Nelly Năstase, surprize inedite de ziua ei. MG i-a gătit Beef Wellington

Fostul fotomodel din gașca designerului Zina Dumitrescu a împlinit zilele trecute vârsta de 37 de ani. Inițial, Nelly nu se gândea la o petrecere, dar până la urmă a ales o cafenea cu specific italienesc, de pe…




10:30, 28.05.2013

REŢETĂ: Beef Wellington (2 porţii)

Carmangeriile Selgros – carne proaspătă pentru meniuri apetisante   Ori de câte ori cauţi carne proaspătă şi de calitate pentru mesele pregătite în familie sau pentru ieşirile la grătar între prieteni, alege…




10:48, 03.05.2013

EXCLUSIV Petru Buiuca: "O sa deschid primul studio de gatit din Romania"

Cu ocazia sarbatorilor Pascale, Petru Buiuca (24 de ani), primul "MasterChef" din Romania, a acceptat provocarea Click! de a crea si gati o reteta speciala, inventie proprie. Apoi, ne-a explicat de ce nu lucreaza…




19:24, 02.06.2011

“Beef Wellington”, rețeta Ducelui de Wellington

Rețeta de astăzi este un preparat classic și foarte celebru: mușchi de vită Wellington, sau mușchi de vită în foietaj. Este un preparat englezesc, de origine incertă, dar care i se atribuie în general lui Arthur…




19:20, 02.06.2011

“Beef Wellington”

Rețeta de astăzi este un preparat classic și foarte celebru: mușchi de vită Wellington, sau mușchi de vită în foietaj. Este un preparat englezesc, de origine incertă, dar care i se atribuie în general lui Arthur…