Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

14:15, 02.05.2024

Paștele bate la ușă și tu ești în pană de idei? Iată 3 sugestii de antreuri decioase, pe care le poți pregăti rapid

Paștele bate la ușă și tu ești în pană de idei? Iată 3 sugestii de antreuri decioase, pe care le poți pregăti rapid

Ai probleme în a te decide ce antreuri să pregăteşti pentru Paşti? Îţi arătăm cum să faci trei astfel de preparate de deschidere a mesei pascale: nelipsitele ouă umplute, pentru care noi îţi propunem o umplutură…




08:40, 15.04.2023

Ce caută românii pe Google înainte de Paște! Cele mai populare ”search”-uri

Ce search-uri au dat românii pe Google înainte de Paște! An de an, în dorința de a îmbunătăți masa de Înviere ori de a diversifica, mulți caută ajutor pe popularul motor de internet Google. Deși pare ridicol, pe…




22:22, 04.06.2020

Se redeschide Rapsodia! Altă conducere, altă echipă, alt meniu, aceleași standarde

Restaurant Rapsodia are de o săptămână o altă conducere, iar mâine, începând cu ora 18.00, terasa se redeschide și nu oricum, cu o degustare mai altfel de vinuri alese de la Crama Jelna, prezentate de Darius Pripon,…




16:04, 08.04.2020

10 reţete fabuloase cu peşte pentru Florii

Mai sunt câteva zile până la Florii, una dintre puţinele zile din postul Paştelui în care este permis consumul de proteină animală, mai exact de peşte. După aproape 40 de zile de post, te poţi delecta cu o sumedenie…




05:42, 31.12.2019

Cum să mâncăm sănătos de Revelion

De Crăciun, fiecare român îşi doreşte să guste din toate preparatele specifice Sărbătorilor. După aceea, ne-am făcut deja pofta şi am putea renunţa la combinaţia de salată boeuf, sarmale şi carne de porc. Pentru…




09:17, 25.12.2019

Antreurile sunt marele trend culinar de Crăciun în 2019. Reţete simple din clătite colorate

Pe lângă produsele tradiţionale, anul acesta putem pune înveseli meniul şi cu un delicios platou cu antreuri care va da un aspect deosebit mesei de Crăciun sau Revelion. Fără sa ne complicăm prea mult, putem prepara…




22:52, 17.12.2018

CHEFI LA CUTITE 2018: Sorin Bontea câştigă prima probă, a antreurilor de Crăciun

CHEFI LA CUTITE 2018: Chef Bontea e mândru nevoie mare, după ce concurenții din echipa lui s-au mobilizat perfect și au dat farfuria câștigătoare. Invitații speciali ai ediției, cei care au degustat preparatele,…




20:37, 17.12.2018

Bontea i-a îngropat pe ceilalți doi chefi! Prima probă din concurs, antreuri pentru masa de Crăciun: "Scărlătescu, ce crezi că vei găti? Piftie!"

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început pregătirile pentru masa festivă încă din prima confruntare pe echipe.




21:11, 14.10.2017

Rețete cu rădăcinoase. Antreuri delicioase, rapide și sănătoase

Rețete cu rădăcinoase – iată secretul unei mese și delicioase, și sănătoase. Morcovii, țelina, sfecla, pătrunjelul și păstârnacul sunt pline de vitamine, ne întăresc organismul, întârzie procesul îmbătrânirii și…




16:24, 14.12.2015

MASTERCHEF 2015. Andrei Voica, pe Facebook: "O să ajung unul dintre marii bucătari ai României"

MASTERCHEF 2015: "Salut prieteni! Incep prin a va multumi inca odata pentru sustinere si respectul pe care mi-l aratati! Vreau sa stiti ca in capul meu este numai bucatarie, pasiunea mea pentru bucatarie a ajuns…




12:44, 14.12.2015

Finala MasterChef: trei concurenţi luptă pentru titlul de cel mai bun bucătar

Doar trei probe din acest sezon îi despart pe Claudia, Andrei şi Liviu de cel mai râvnit trofeu culinar din România: MasterChef! Finaliştii vor avea la începutul ediţiei zece minute pentru a alege din cămara MasterChef…




10:18, 14.12.2015

CASTIGATOR MASTERCHEF 2015: Andrei Voica este alesul chef-ilor

CASTIGATOR MASTERCHEF 2015: Au mai rămas câteva ore până când vom afla cine va pleca acasă cu trofeul MasterChef 2015 şi cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Luni seară, 14 decembrie, de la 20.30, PRO…




02:58, 25.06.2013

S-au stabilit antreurile în Cupele Europene

Adversari modesti pentru echipele românesti de fotbal în primele tururi Cu câteva ore înainte de a-si afla soarta în privinta sanctiunilor UEFA în urma cazului "Valiza", Steaua stie cu cine va juca în turul II…




01:32, 11.02.2013

Antreuri, friptură și vin din belșug la realegerea lui Robert Negoiță ca președinte al PSD Sector 3

Realegerea în funcţie a fost răsplătită cu antreuri, friptură şi vin, iar primarul a început deja să promită funcţii şi la nivel naţional. Cu sprijinul său, Ecaterina Andronescu are toate şansele să câştige în…




12:12, 06.09.2012

Uica Mihai prezintă Cupa Bloggerilor la Polus Center

Un proiect pentru bloggerii din spectrul culinar va avea loc în acest week-end la Cluj-Napoca, la Polus Center.Programul competiţiei:Sâmbătă, 8 septembrie 2012A.Clasa Preparate Culinare ReciSecţiunea…




10:50, 10.07.2012

Reţeta zilei: Chifteluţe de dovlecei cu brânză

Chifteluţe de dovlecei cu brânză! Tipul reţetei: Antreuri Numărul de porţii: 6 Timpul de preparare: 40 Minut(e) Timpul de gătire: 30 Minut(e) Dificultate: Foarte uşor Ingrediente: 1 kg dovlecei, 100-150 gr brânză…




12:00, 03.07.2012

Reţeta zilei: Salată verde cu pui şi sos picant de iaurt

Salată verde cu pui şi sos picant de iaurt Tipul reţetei: Antreuri Numărul de porţii: 1 Timpul de preparare: 10 Minut(e) Timpul de gătire: 0 Minut(e) Dificultate: Foarte uşor Ingrediente: 1 salată verde 1 piept…




20:56, 28.03.2012

Din 4 aprilie te invităm să descoperi secretele celor mai delicioase antreuri și gustări, cu un nou volum „Delicii în bucătărie“

Începem luna aprilie cu cele mai gustoase preparate pe care le poți servi cu mâna. Dă-ți drumul la creativitate cu 70 de rețete care te vor transforma în cel mai iscusit bucătar al familiei! Volumul îți aduce 70…




18:25, 15.01.2012

Mini pizze

Tipul retetei: Antreuri Numarul de portii: 6 Timpul de preparare: 50 Minut(e) Timpul de gatire: 10 Minut(e) Dificultate: Usor   Ingrediente: -500 g faina -250 ml apa (sau lapte) -25 g drojdie -40 g unt sau untura…




20:34, 09.06.2011

Spirit italian asezonat cu pizza

VINERI, 17 IUNIE „Pizza şi focaccia“, volumul şase din colecţia „Delicii în bucătărie“, va fi distribuit împreună cu „Adevărul“, la preţul de 14,99 lei. Astăzi puteţi cumpăra volumul „Antreuri şi gustări“. Nu rataţi,…