Anda Becut Marinescu - Stiri si informatii despre Anda Becut Marinescu | prima pagina Ultima actualizare: 06:26:23, 04.05.2024
18:15, 27.01.2024
INTERVIU. Cum se schimbă bucătăria românească. Drumul de la mâncărurile tradiționale, trecând prin „pizza cu jumări și murături”, până la farfuriile spectaculoase…
Adriana Sohodoleanu este doctor în sociologie, gastronom, autoarea unui excelent studiu: „Ce e nou în Noua Bucătărie Românească”, apărut la editura Editura GastroArt 2023. Într-un dialog cu scriitorul Vasile Ernu,…
11:58, 04.11.2019
Interes cultural şi disponibilitate economică
Preţurile mari ale biletelor şi infrastructura de profil puţină afectează în cea mai mare măsură participarea populaţiei la manifestări culturale – acesta este unul dintre aspectele care apropie între ele economicul…
16:54, 10.05.2018
Se lansează Barometrul de Consum Cultural 2017
Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală lansează luni, 14 mai 2018, ora 11:00, în Foaierul Ministerului Culturii, etajul I, Barometrul de Consum Cultural 2017. Barometrul de Consum Cultural 2017. Cultura…
17:39, 19.12.2017
Dezbatere "Istorie și identitate gastronomică națională"
Muzeul Naţional de Istorie a României, în colaborare cu Gastroart.ro, organizează dezbaterea „Istorie și identitate gastronomică națională”. Evenimentul va avea loc miercuri, 20 decembrie 2017, cu începere de la…
23:24, 15.12.2017
Dezbaterea „Istorie și identitate gastronomică națională”, la Muzeul Naţional de Istorie a României
Muzeul Naţional de Istorie a României, în colaborare cu Gastroart.ro, organizează dezbaterea „Istorie și identitate gastronomică națională”. Evenimentul va avea loc miercuri, 20 decembrie 2017, cu începere de la…