Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziarele electorale, confiscate de poliție, aparțin echipei lui Ilan Șor: „Încă o suprimare a libertății de exprimare în Moldova”

Publicat:
Ziarele electorale, confiscate de poliție, aparțin echipei lui Ilan Șor: „Încă o suprimare a libertății de exprimare în Moldova”

„Autoritațile Moldovei continua sa persecute deschis echipa lui Ilan Șor. Marți, au fost confiscate buletine informative, care relatau despre activitațile echipei. Publicațiile au fost percepute ca materiale de agitație ilegala” - este reacția echipei lui Ilan Șor, dupa ce poliția a luat pe sus, ieri, o tipografie din capitala.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Explicația echipei lui Nicușor Dan, dupa ce RL a aratat ca primarul ascunde problemele din Centrul Istoric, in clipurile sale electorale

11:56, 16.05.2024 - Dupa ce ROMANIA LIBERA a aratat cum primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, iși filmeaza clipuri electorale inclusiv in Centrul Istoric al Bucureștiului, eliminand insa din cadre cladirile-monument aflate in paragina, echipa de campanie a edilului-șef a venit cu explicație. Urmare a articolului…

Moscova nu renunța la Moldova

07:05, 07.05.2024 - Pe data de 24 aprilie, Procuratura Moldovei a depus o plangere penala impotriva Evgheniei Guțul, bașkanul (guvernatoarea) Gagauziei, o regiune autonoma din Moldova. Gagauzii sunt o minoritate etnica ortodoxa, vorbitoare de limba turca, stabilita in Moldova spre sfarștul secolului al XVIII-lea și inceputul…

ISW, despre blocul Victoria al pro-rusului Șor: Va permite Kremlinului sa se concentreze asupra unui efort politic

22:10, 22.04.2024 - Blocul Victoria, creat de oligarhul fugar Ilan Șor, va permite Kremlinului sa se concentreze asupra unui efort politic in Rep. Moldova, in loc sa mențina relații cu mai mulți actori și partide moldovenești pro-ruse, așa cum a facut pana acum, se arata in cea mai recenta analiza a ISW.

Oamenii lui Ilan Șor fac congres la Moscova. Participa toți sateliții politici ai oligarhului fugar

19:45, 21.04.2024 - Oamenii lui Ilan Șor au organizat un așa-zis congres al ”Opoziției moldovene” la Moscova pentru ca in Moldova ei ar fi oprimați. Agenția TASS relateaza pe larg ce susțin ei și de ce au ales Moscova:

Un Lamborghini, un Porsche și bunuri de 600 de milioane de euro au fost confiscate de poliție intr-un caz uriaș de frauda cu fonduri UE

07:06, 05.04.2024 - Poliția din Italia și alte țari europene, inclusiv Romania, au arestat 22 de persoane și au confiscat bunuri in valoare de peste 600 de milioane de euro intr-un caz uriaș de corupție legat de folosirea frauduloasa a fondurilor UE de redresare postpandemie, scrie Politico.

Marina Tauber, subalterna lui Ilan Șor, vizita in Rusia. Cu cine s-a intalnit la Moscova

19:45, 03.04.2024 - La Moscova, Marina Tauber, investigata penal in mai multe dosare penale, a avut o intrevedere cu oligarhul fugar Ilan Șor, care ar fi principalul aliat al Kremlinului in destabilirea Rep. Moldova. Tot in Rusia, cei doi au organizat o intalnire cu activiștii.

Surpriza in Moldova? Maia Sandu ar pierde prezidențialele intr-un Tur II cu Igor Dodon/ Noul partid al lui Ilan Șor pe locul III (sondaj)

11:11, 22.03.2024 - Președinta Maia Sandu nu va lua al doilea mandat de președinta din turul I al unor eventuale alegeri prezidențiale, care ar avea loc duminica viitoare. Cel puțin așa au raspuns moldovenii intervievați in cadrul unui sondaj realizat de IMAS, in luna februarie. Datele studiului nu conțin insa opțiunile…

Marina Tauber, apropiata prorusului Ilan Șor, ia apararea oficialilor ruși carora MAE le-a interzis participarea la o conferința

18:05, 21.03.2024 - Deputata Marina Tauber a solicitat audierea ministrului de Externe din Rep. Moldova, fiind nemulțumita ca a interzis oficialilor ruși sa vina la Conferința regionala a Organizației pentru Alimentație și Agricultura (FAO). In replica, președintele Legislativul a declarat ca ei ,,nu au ce cauta aici”.


Ce parere ai despre aceasta stire?