Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Voceaconstantei.ro: Cartofi frantuzesti

Publicat:

Ingrediente:Un kilogram de cartofi200 ml de smantanacinci ouatrei linguri faina300 g baconSarePiperpatru linguri de ulei150 g cascaval rasCartofii se fierb in apa cu sare. Se scurg apoi de lichid si se feliaza. Se amesteca cu smantana, trei oua, faina, sare, piper si baconul tras la tigaie. Celelalte doua oua se fierb tari, apoi se taie in doua. Se pune tot amestecul intr o tava unsa cu ulei, se aseaza jumatatile de ou deasupra, se rade cascavalul si se dau la cuptor.Sursa: Voceaconstantei.ro ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Dupa puiul vopsit a aparut și faina cu viermi in supermarketurile

07:30, 20.04.2024 - O mama a avut parte de o surpriza dezgustatoare cand a deschis punga de faina de malai pe care tocmai o cumparase de la un supermarket din Manaștur. Aceasta era plina de viermi și molii. „Aveți grija cu faina asta de malai sa nu pațiți ca mine. Nu mai are rost sa va spun ca era plina de viermi pe langa…

Dupa puiul vopsit a aparut și mamaliga cu viermi in supermarketurile

07:10, 20.04.2024 - O mama a avut parte de o surpriza dezgustatoare cand a deschis punga de faina de malai pe care tocmai o cumparase de la un supermarket din Manaștur. Aceasta era plina de viermi și molii. „Aveți grija cu faina asta de malai sa nu pațiți ca mine. Nu mai are rost sa va spun ca era plina de viermi pe langa…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Cum sa faci coji de eclere acasa

09:05, 20.02.2024 - Unul dintre cele mai consumate deserturi aromate, eclerele pline de crema fina, pot fi facute și acasa. Cojile de eclere se pregatesc din cateva ingrediente, insa cel mai important este sa respecți cațiva pași simpli. Iata cum sa faci coji de eclere acasa.Eclerul este unul dintre cele mai populare și…


Ce parere ai despre aceasta stire?