Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorel Băltărețu (USR): „Mediul de afaceri din Cluj are nevoie de un Centru Expozițional”

Publicat:
Viorel Băltărețu (USR): „Mediul de afaceri din Cluj are nevoie de un Centru Expozițional”

Mediul de afaceri din județul Cluj poate fi susținut prin realizarea unui Centru Expozițional, a declarat deputatul USR Viorel Baltarețu, candidat al Alianței Dreapta Unita la funcția de primar al Clujului, intr-un interviu pentru monitorulcj.ro.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

7 ani de promisiuni, amanari și indolența in care nu s-a facut nimic. Așa s-ar putea scrie intr-o propoziție istoria centurii metropolitane a Clujului. (P)

18:05, 20.05.2024 - Președintele USR, Catalin Drula și candidații Alianței Dreapta Unita la alegerile europarlamentare și locale au venit alaturi de Viorel Baltarețu pentru a trage un nou semnal de alarma pentru acest proiect.

”Unde e centura? Nu mai putem aștepta!”/ Viorel Baltarețu, candidat USR la Primaria Cluj: „Noi facem centura in 4 ani” (P)

15:30, 20.05.2024 - Centura metropolitana a Clujului, promisa de 20 de ani de administrația Boc ramane in continuare doar pe hartie. In timp ce clujenii se sufoca in traficul infernal pe drumul Cluj-Florești, primarul se zbate de circa 2 ani sa scoata proiectul la licitație, ambele tentative insa, au eșuat. USR Cluj a…

Baltarețu, candidat la Primaria Cluj-Napoca: „Boc da Clujul pe mana PSD”

18:46, 15.05.2024 - Viorel Baltarețu, contracandidatul lui Boc cu cel mai consistent program de dezvoltare al Clujului, avertizeaza: “Marele pericol pentru Cluj-Napoca este, in acest moment PSD-izarea oficiala a orașului.

Viorel Baltarețu (USR): „Prioritatea mea este realizarea Centurii Metropolitane cat mai repede”

11:35, 28.04.2024 - Deputatul USR Viorel Baltarețu, candidatul Alianței Dreapta Unita la funcția de primar al Clujului, a vorbit despre problemele cu care se confrunta municipiul Cluj-Napoca in prezent, intr-un interviu pentru monitorulcj.ro.

Viorel Baltarețu (USR), candidat la Primaria Cluj-Napoca: „Am intrat in politica, pentru ca m-am saturat. Avem puterea sa facem schimbari”

11:10, 27.04.2024 - Deputatul USR Viorel Baltarețu, candidatul Alianței Dreapta Unita la funcția de primar al Clujului, a vorbit despre intrarea sa in politica si despre problemele cu care se confrunta municipiul Cluj-Napoca in prezent, intr-un interviu pentru monitorulcj.ro.

Personalitați din mediul academic, administrativ și de afaceri din Romania s-au intalnit la a VIII-a ediție a Conferinței Europene a Serviciilor Financiare, sub umbrela ISF. Tema acestui an: Digitalizarea.

10:00, 02.04.2024 - In zilele de 28 și 29 martie 2024 a avut loc, la Brașov, cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Europene a Serviciilor Financiare. De data aceasta subiectul lansat in dezbatere de Institutul de Studii Financiare (ISF) a fot digitalizarea, mai exact “DIGITALIZARE & SUSTENABILITATE IN SECTORUL FINANCIAR…

FOTO/VIDEO – Razie de amploare pe drumurile Clujului. A plouat cu sancțiuni și dosare penale. Un șofer nu a putut sa sufle in aparat

21:55, 10.03.2024 - Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au derulat o serie de acțiuni la nivelul intregului județ, in weekendul care tocmai se incheie, pentru depistarii persoanelor care aleg sa conduca sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. Activitațile s-au organizat și desfașurat…

Material lemnos fara acte in valoare de peste 130.000 lei, confiscat in urma unor controale la agenți economici din domeniul silvic (FOTO)

14:21, 05.03.2024 - In perioada 29 februarie – 1 martie 2024, polițiștii Biroului de Investigare a Criminalitații din Mediul de Afaceri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice – IPJ Suceava, in colaborare cu specialiști din cadrul Garzii Forestiere Suceava au organizat o acțiune pentru prevenirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?