Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​VIDEO WTA Madrid: Eugenie Bouchard o elimina pe Maria Sharapova, dupa unul din cele mai spectaculoase meciuri ale anului (Rezultatele zilei)

Publicat:

Locul 60 WTA, s-a mobilizat exemplar in meciul cu , jucatoare din Canada reusind sa o elimine pe rusoaica inca din turul doi al turneului "" de la Madrid. Dupa un meci de doua ore si 52 de minute, Genie s-a impus in trei seturi, scor 7-5, 2-6, 7-5.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

ATP Madrid: Calificare in turul doi pentru cel mai bun jucator sub 18 ani – Rezultatele zilei

23:20, 25.04.2024 - Joao Fonseca s-a facut remarcat la București, cand a avut o prestație foarte buna la turneul ATP Țiriac Open. In primul tur la ATP Madrid, tanarul brazilian a trecut de americanul Alex Michelsen (70 ATP), scor 4-6, 6-0, 6-2.

WTA Madrid: Principalul favorit, eliminat in primul tur al calificarilor – Rezultatele zilei

22:35, 22.04.2024 - Primul tur al calificarilor pentru tabloul principal al turneului „WTA 1000” de la Madrid a adus o calificare cu emoții pentru un fost caștigator de Grand Slam, dar și eliminarea principalului favorit.

VIDEO Meciuri atractive in optimile feminine - Rezultatele zilei la WTA Miami

10:45, 24.03.2024 - Turneul WTA de la Miami a ajuns parțial in faza optimilor (multe dintre meciuri au fost amanate din cauza ploii), iar nume importante dintre favorite se afla deja in turul patru al competiției din Florida.

Vlad Chiricheș a revenit pe teren dupa o pauza de șapte luni – Rezultatele zilei in meciurile amicale

18:31, 23.03.2024 - Fostul capitan al echipei naționale a Romaniei, Vlad Chiricheș, a revenit sambata pe teren intr-o partida amicala, la aproape șapte luni de la accidentarea care l-a facut sa rateze cea mai mare parte a sezonului.

Pasiune si copii talentati: Jr. NBA League Romania – sezonul 2024 – a debutat cu meciuri spectaculoase

14:00, 11.03.2024 - Primele reuniuni din noul sezon al Jr. NBA League Romania au avut loc in weekend in sala de sport din Moșnița Noua. Cinci meciuri sambata și tot atatea duminica, un adevarat regal al sportului cu mingea la coș pentru copiii claselor I-IV de la școlile distribuite in divizia “Pacific”. Disputate sub…

Doua foste lidere WTA, eliminate in primul tur de la Indian Wells 2024 (Rezultatele zilei)

09:15, 08.03.2024 - Karolina Pliskova a avut parte de o luna februarie excelenta (campioana la Cluj-Napoca și semfinalista la Doha), dar sportiva din Cehia a debutat cu stangul la competițiile din SUA și a parasit turneul „WTA 1000” de la Indian Wells inca din runda inaugurala.

Ilie Poenaru, invitatul zilei la GSP Live. Ce nu a funcționat la FC Voluntari + Analizam rezultatele etapei cu numarul 24. Urmarește emisiunea AICI

09:36, 12.02.2024 - Alexandru Barbu revine cu o noua ediție GSP Live, astazi, de la 11:00. Prezent in studioul GSP Live este Ilie Poenaru, ultima data antrenor la FC Voluntari, de care s-a desparțit dupa eșecul de la sfarșitul lunii ianuarie, cu CFR Cluj, scor 1-4. Vom afla astazi ce nu a mers la gruparea ilfoveana și…


Ce parere ai despre aceasta stire?