Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Momentul reținerii fostului președinte al raionului Criuleni: „Lăsați politica... Am fost și eu „ment” ca tine”

Publicat:

Fostul presedinte al raionului Criuleni, , a fost retinut si este banuit de insusirea a circa 1 700 000 de lei in cadrul unor proiecte investitionale europene. Denuntatorii sustin ca banuitul ar fi exercitat presiuni asupra lor pentru a-i determina sa-i dea suma mentionata.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(galerie foto/video) Ion Iliescu, pus din nou sub acuzare, in Dosarul Mineriada: Ce i se incrimineaza fostului președinte al Romaniei

17:20, 26.04.2024 - O echipa de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineata, la locuinta fostului președinte al Romaniei, Ion Iliesc,u pentru a-l anunta ca a fost pus din nou sub acuzare, pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii, in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990, scrie digi24.ro .

Mutare cu impact major pe scena politica: Eugen Tomac, confirmat definitiv președinte al PMP

12:06, 26.04.2024 - Dupa mai bine de 2 ani de procese și scandaluri impotriva lui Cristian Diaconescu, Registrul partidelor politice a luat act de o hotarare a instanței, iar Eugen Tomac a fost consemnat oficial președinte al PMP.

VIDEO | Procurorii au ajuns la domiciliul lui Ion Iliescu: Fostul președinte este audiat in 'Dosarul Mineriadei'

10:25, 26.04.2024 - Parchetul General a anuntat oficial, joi, punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman si a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu, pentru savarsirea de infractiuni contra umanitatii, in dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Detaliile plecarii lui Coman, oferite de patron: „Sibiul vrea altceva, nu ce dorea el” » Mesajul de adio al fostului președinte

18:45, 13.04.2024 - Ștefan Bacila, unul dintre acționarii lui Hermannstadt, a lasat de ințeles ca Dani Coman a fost pus pe liber de echipa sibiana. Fostul președinte al clubului a declarat ca a demisionat și vrea sa ia o pauza de la fotbal. Bacila s-a aratat nemulțumit de rezultatele echipei și de ratarea calificarii in…

O NOUA DIRECȚIE INVIAȚA FOSTULUI PREȘEDINTE AL FRF Mircea Sandu investește in proprietați

10:55, 04.04.2024 - Intr-un interviu recent, Mircea Sandu a dezvaluit ca se confrunta pentru a treia oara cu cancerul, fiind insa increzator ca va invinge aceasta boala. The post O NOUA DIRECȚIE INVIAȚA FOSTULUI PREȘEDINTE AL FRF Mircea Sandu investește in proprietați first appeared on Informatia Zilei .

Tribunalul Vaslui, pregatit sa inceapa judecata fostului președinte Dumitru Buzatu

01:05, 01.04.2024 - DECIZIE… Chiar daca unii susțineau ca debutul judecații lui Dumitru Buzatu se va intampla abia spre sfarșitul anului, magistrații Tribunalului Vaslui par sa-i contrazica. Astfel, instanța a ramas in pronunțare in ceea ce privește masurile și excepțiile judecatorului de camera prelminiara. Dupa ce și…

Exclusiv! Primele declarații ale Ioanei Basescu, dupa ce s-a spus ca ar suferi de o boala incurabila! Fiica fostului președinte se afla in Spania!

14:55, 22.02.2024 - Au trecut trei zile de cand in mass media au aparut informații conform careia Ioana Basescu ar suferi de cancer. BUGETUL.RO a reușit sa stea de vorba cu fiica fostului președinte, care a vorbit despre situația in care se afla in aceste momente.CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE!

Nicolae Ciuca, președinte PNL: „Am intrat la guvernare pentru a aduce stabilitate. In politica, in guvern, in societate”

18:10, 15.02.2024 - Indemn guvernanții care au uitat aceasta motivație in ultimii ani sa iși reaminteasca de angajamentul lor, sa iși aduca aminte ce ne-am propus sa realizam pentru romani și pentru țara, in vremuri complicate. In contextul acestor zile, saturat de discurs politic, sa nu uitam ca suntem aici pentru oameni.…


Ce parere ai despre aceasta stire?