Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Incendiu imens la o centrală electrică în suburbiile Moscovei / 11 persoane au fost rănite

Publicat:

Un incendiu imens a izbucnit joi la o centrala electrica din suburbiile Moscovei, flacarile ajungând pâna la 50 de metri înalțime și ranind ușor 11 persoane, potrivit autoritaților ruse, relateaza AFP.
Dintre cele 11 victime, cinci au arsuri rușoare, dar nici unul nu a fost spitalizat, a indicat ministerul pentru situații de urgența, care a subliniat ca nu exista riscul ca focul sa se extinsa la zonele rezidențiale.

Пожар на Северной ТЭЦ. pic.twitter.com/Gy83sFaq4w

— Рустем Адагамов (@adagamov) 11 iulie 2019
&"Stația și-a redus puterea la zero, dar nu…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Un autobuz a cazut de pe un pod in Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, iar alte șase au fost ranite

15:55, 10.05.2024 - Un autobuz care transporta circa 20 de pasageri a cazut vineri in raul Moika de pe un pod situat in centrul orasului rus Sankt Petersburg, trei persoane pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentia TASS, citata de Reuters si EFE.

Șase persoane au fost ranite in regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

12:45, 04.05.2024 - Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, ranind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice, cladiri comerciale și rezidențiale, au declarat sambata oficiali regionali, potrivit Reuters. Forțele aeriene ucrainene au declarat ca forțele ruse…

Masacru in timpul unei petreceri: Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma, la Memphis / VIDEO

09:36, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale.

Accident pe Dunare: O nava de croaziera bulgara s-a izbit de o ecluza, in Austria. 11 persoane au fost ranite

10:55, 30.03.2024 - 11 persoane au fost ranite dupa ce o nava de croaziera a Bulgariei s-a izbit intr-un zid de beton al unei ecluze pe Dunare, in orasul Aschach an der Donau din nordul Austriei, a anuntat politia locala sambata, informeaza Reuters.

Aproape 100 de persoane sunt inca date disparute dupa atacul de la Moscova

17:55, 27.03.2024 - In jur de 95 de persoane sunt inca disparute dupa atacul de saptamana trecuta din apropierea Moscovei, cand barbați inarmați au deschis focul la un concert și au tras in civili, iar apoi au incendiat sala, a anunțat miercuri un site de știri rusesc, potrivit Reuters. Bilanțul oficial al atacului de…

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Piedici pentru Navalnii si pe ultimul drum

19:25, 29.02.2024 - Aliatii defunctului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii au declarat joi ca nu reusesc sa inchirieze o masina funerara care sa transporte sicriul cu trupul lui Navalnii la biserica Maicii Domnului din suburbia Mariino (sud-est) a Moscovei, unde va avea loc slujba de inmormantare pe 1 martie, relateaza…

Centrala electrica ucraineana din Dnipro, avariata de un atac al Rusiei

10:50, 13.02.2024 - Rusia a atacat marți cu rachete și drone orașul Dnipro din centrul Ucrainei, avariind o centrala electrica și intrerupand alimentarea cu apa a unor locuitori, au declarat oficiali ucraineni și mass-media, potrivit Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?