Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cum reacţionează un băieţel când află că mama sa a rămas din nou gravidă

Publicat:

„Unde ti-a fost capul?”, ii reproseaza micutul Tre in timp ce gesticuleaza suparat, aratand deopotriva si catre sora sa mai mica.

„Ai deja doi copii. E de-a dreptul exasperant”, ii mai spune baietelul american mamei sale.

„De ce trebuie sa mai ai inca un copil ca sa il inlocuiesti pe unul dintre noi”, mai intreaba micutul. „Niciodata nu o sa va inlocuim, nici pe tine, nici pe Amaiah”, ii raspunde mama sa.

„La scoala am auzit odata pe cineva plangand mai tare decat Amaiah”, mai spune baietelul. „Tre, nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu plansul, dar trebuie sa te obisnuiesti”,…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit baiatul de 2 anișori sa scape cu viața dupa ce a cazut de la etajul 2! Surioara lui i-a dat vestea mamei!

12:10, 21.04.2024 - Ieri, un baiețel de doar 2 anișori a fost la un pas de moarte dupa ce a cazut pe fereastra, de la etajul doi, dintr-un bloc din Cluj-Napoca. Citește și: Copil cazut de la etajul 2 al unui bloc, transportat in stare grava la spital! Cu toate acestea, baiețelul a reușit sa scape cu viața datorita unei…

Cine este Ștefan, baiețelul de 2 ani, din Dolj, care a murit chiar de ziua lui. Micuțul a decedat, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor / FOTO

17:10, 26.03.2024 - Un adevarata tragedie a avut loc, de curand, la o stana din Dolj. Un baiețel in varsta de doi ani a murit chiar de ziua lui de naștere, dupa ce a baut o substanța pregatita pentru deparazitarea oilor. Ce s-a intamplat, de fapt!

Radu Ayan, baiețelul de 2 ani disparut in Botoșani, a fost externat! Micuțul și parinții lui au facut declarații: ”Nu avem cuvinte” / VIDEO

13:15, 22.03.2024 - Dupa cinci zile de stat in spital, Radu Ayan a fost, in sfarșit, externat! Micuțul a fost preluat de parinții lui și este mai bine ca nicidoata. Atat el, cat și mama și tatal sau au facut declarații despre cum se simte copilul.

„Am vazut lupul”. Ayan, copilul de 2 ani gasit in padure dupa 25 de ore de cautari și-a spus plangand povestea

16:30, 19.03.2024 - Final fericit pentru baiețelul de 2 ani, din Botoșani, ratacit prin padure. A ajuns cu bine in brațele parinților, dupa mai bine de 24 de ore petrecute in salbaticie. Micuțul a infruntat pericole care ar speria și un adult: frig, foame, animale salbatice. „Am vazut lupul”, a spus baiețelul.

Micuțul in varsta de 2 ani, salvatorilor: „Era un lup mare”

07:56, 19.03.2024 - Dupa zeci de ore de cautari, Radu Ayan, baietelul in varsta de 2 ani, disparut in Botosani, a fost gasit la mai bine de trei kilometri distanța de locul de unde disparuse.  Dupa 25 de ore de cautari dramatice, Radu Ayan a fost gasit de trei salvatori  langa un copac. Disparut duminica dupa-amiaza, baiețelul…

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Gradina Zoologica din Craiova s-a imbogatit cu un pui de cangur pitic

18:20, 05.02.2024 - Gradina Zoologica din Craiova s-a imbogatit cu un pui de cangur pitic Bennett. Puiul, nascut in luna ianuarie, va ramane sapte luni in marsupiul mamei sale, pana cand se va putea hrani singur. „In urma cu aproximativ doua saptamani s-a nascut un cangur pitic Bennett in captivitate. Micutul cangur abia…


Ce parere ai despre aceasta stire?