Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victoria Furtună îi cere Maiei Sandu achitarea daunei morale pentru „defăimare intenționată și acuzații false”: „Solicit 1 milion de lei”

Publicat:
Victoria Furtună îi cere Maiei Sandu achitarea daunei morale pentru „defăimare intenționată și acuzații false”: „Solicit 1 milion de lei”

Fosta procuroare, , a inaintat o cerere prealabila adresata Președintei Maia Sandu, in care a solicitat achitarea daunei morale in marime de 1 milion. „Funcția de președinte a țarii nu confera permisiunea de a face declarații false, lipsite de dovezi pentru a denigra intenționat pe cineva. Nu este prima data cand o face in raport cu diferite persoane, dar cu mine asta nu va trece”, a declarat Furtuna.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Scrisoare colectiva despre nemulțumiri fața de directorul Gradinii Zoologice. Roman Crețu: "Sint acuzații false"

12:25, 27.04.2024 - Redacția Noi.md a primit prin poșta electronica o scrisoare colectiva, in care se menționeaza ca mai mulți angajați ai "Gradinii Zoologice" sint nemulțumiți de situația de la intreprinderea municipala creata odata cu venirea in funcție de director a lui Roman Crețu. Potrivit semnatarilor scrisorii,…

(video) Victoria Furtuna afirma ca e filata de SIS: Baieți, va cunosc la fața. Cu voi dorm liniștita

13:50, 21.04.2024 - Fosta acuzatoare de la Procuratura Anticorupție, Victoria Furtuna, afirma ca este filata de Serviciul Informații și Securitate. Declarațiile au fost facute de aceasta la UNInterviu pentru UNIMEDIA.

(video) Topul „Motoarelor Marii Corupții” din Republica Moldova: Victoria Furtuna lanseaza un proiect pentru „demascarea schemelor care subjuga statul”

15:00, 10.04.2024 - Fosta procuroare Victoria Furtuna anunța ca iși lanseaza proiectul „Motoarele Corupției” „pentru demascarea schemelor care subjuga statul”. Astfel, Furtuna a prezentat top-ul „Motoarelor ale Marii Corupții” din Republica Moldova.

Fostul director executiv tehnic al Drumuri Judetene Constanta SA, la un pas sa isi reia functia, dar sa primeasca si daune morale! Decizia, atacata in apel (MOTIVARE)

17:00, 19.03.2024 - Compania Drumuri Judetene Constanta SA, fosta Regie Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta SA, a fost obligata la reintegrarea directorului pe postul detinut anterior, dar si la plata unor daune morale de 2.000 de lei.Lucian Poserba, fostul director executiv tehnic al Drumuri Judetene Constanta…

Judecatoare despre cazul procuroarei Furtuna: Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?

21:26, 13.03.2024 - Judecatoarea Victoria Sanduța a comentat scandalul cu procuroarea Victoria Furtuna, care și-a dat recent demisia de la Procuratura Anticorupție. „Da președintele care a fost „chipurile” amagit cu niște documente false, de ce tace?”, a scris Sanduța pe pagina sa de Facebook.

Directoarea unei gradinițe, prinsa cu o avere nejustificata de peste jumatate de milion de lei: Risca sa-și piarda funcția

15:30, 29.02.2024 - Directoarea unei instituții din Chișinau a fost depistata cu o avere nejustificata de peste jumatate de milion de lei. Persoana supusa controlului risca sa fie decazuta din dreptul de a exercita o funcție publica și de demnitate publica.

VIDEO Acuzații grave ale unui celebru vloger la adresa Digi24: 'E multa informație falsa și știri false date de Digi TV'

15:50, 11.02.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți vlogeri de turism din Romania, Cosmin Avram, a lansat acuzații grave la adresa jurnaliștilor de la Digi24. Avram, care a stat 30 de zile in Rusia, spune ca jurnaliștii acestei televiziuni i-au pus cuvinte in gura și ca au dat informații false despre vlogurile sale realizate…


Ce parere ai despre aceasta stire?