Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victor Ponta: Multinaționalele sunt singurele companii care vor rezista „revoluției fiscale”

Publicat:

Fostul premier a declarat, la Jurnal de seara, ca multinaționalele, alaturi de firmele de stat sunt singurele companii care vor rezista foarte bine „revoluției fiscale”, iar cele mai afectate vor fi firmele de mijloc.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

De la 1 octombrie, ANAF va amenda firmele de livrari care nu și-au dotat automatele comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale

11:30, 19.04.2024 - Operatorii economici care efectueaza livrari de bunuri sau prestari de servicii prin intermediul automatelor comerciale care funcționeaza pe baza de plați cu cardul, precum și de acceptatoare de bancnote sau monede, au obligația de a le dota cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF) prevazute…

Șefii din companii se tem ca inteligența artificiala ar putea expune firmele unor brese de securitate

22:35, 07.04.2024 - Șefii din companii se tem ca adoptarea de solutii cu Inteligenta Artificiala ar putea expune firmele la brese de securitate si conformitate cu privire la protectia datelor, conform unui studiu.

Anul „revoluției” fiscale. Marcel Boloș: „Cred ca in prima jumatate a anului 2025 se vor lua masuri fiscale ce ar putea intra in vigoare de la 1 iulie”.

09:00, 27.02.2024 - Masurile privind taxele si impozitele, reforma pensiilor si legea salarizarii ar putea fi luate in prima jumatate a anului 2025 si vor intra in vigoare, cel mai probabil incepand cu 1 iulie 2025.

COMPANII AGRICOLE Țari din care provin firmele straine din domeniul agricol din Romania

11:50, 26.02.2024 - Probabil multi dintre dumneavoastra va amintiti de achizitiile de catre straini a insemnate suprafete de teren in Romania, implicit in judetul nostru. The post COMPANII AGRICOLE Țari din care provin firmele straine din domeniul agricol din Romania first appeared on Informatia Zilei .

Studiu: De ce prefera firmele romanești sa nu acceseze beneficiile fiscale

12:11, 23.02.2024 - Companiile romanesti nu se arata prea dornice sa acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege, cel mai des invocat motiv fiind complexitatea legislativa si teama de a nu gresi in aplicarea acestora, se arata intr-un studiu realizat de compania de consultanta EY Romania. Pe de alta parte, mai mult…

Birocrația, principalul motiv pentru care firmele romanești nu acceseaza beneficiile fiscale

13:56, 22.02.2024 - Companiile romanesti nu se arata prea dornice sa acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege. Cel mai des invocat motiv este complexitatea legislativa si teama de a nu gresi in aplicarea acestora.

Analizeaza noile modificari fiscale la primele seminare TaxEU Forum din Cluj-Napoca

16:11, 19.02.2024 - Companii renumite de consultanța fiscala vor susține pe 29 februarie, pentru prima data in Cluj-Napoca, 4 seminare specializate in cadrul TaxEU Forum, cel mai mare eveniment de legislație și fiscalitate.

Ce obligații fiscale au contribuabilii și firmele in februarie. ANAF a facut anunțul

17:10, 31.01.2024 - Ca in fiecare inceput de an, atat persoanele fizice, cat și cele juridice iși fac calculele pentru inceputul lunii februarie, moment in care vor trebui sa-și onoreze obligațiile fiscale catre ANAF. pentru a veni in intampinare, instituția statului explica ce obligații fiscale au contribuabilii și firmele…


Ce parere ai despre aceasta stire?