Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

După ploi vin înghețuri. Meteorologii au emis un nou Cod Galben

Publicat:

Meteorologii au emis un nou , doar ca de aceasta data dupa ploi și vint puternic, Moldova ar putea fi lovita de inghețuri la suprafața solului, noteaza NOI.md.  Potrivit, datelor oferite de sinopticieni, inghețurile ar putea afecta raioanele de nord ale țarii in dimineața zile de 28 septembrie. minimele vor cobori pini la -1..-2°С, cu raspindire pe o mare parte a teritoriului in interval

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ploi cu descarcari electrice, grindina și vijelii in toata țara: Meteorologii au emis un Cod Galben de instabilitate atmosferica

14:20, 07.05.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) anunța un Cod Galben de instabilitate atmosferica. Atenționarea este valabila pentru astazi, 7 mai, incepand cu ora 14:00 și va dura pana diseara, la ora 23:00.

Innorat, dar fara ploi: Ce ne pregatesc meteorologii pentru ziua de astazi

07:15, 06.05.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Vremea se menține uscata, iar cerul va fi acoperit in cea mai mare parte a zilei, conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Nori și temperaturi de primavara: Meteorologii prognozeaza o zi fara precipitații semnificative

07:11, 26.04.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, cu o tendința generala de acoperire a cerului. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o zi cu o probabilitate scazuta de precipitații.

De la ceața la incalzire și nori: Meteorologii avertizeaza despre ploaie ușoara spre seara

07:15, 23.04.2024 - Astazi, Moldova se confrunta cu o zi predominant innorata, cu o tendința de incalzire treptata pe parcursul zilei. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, se așteapta o creștere a probabilitații de precipitații spre seara.

Meteorologii ANM au emis atenționare nowcasting Cod Galben pentru 10 județe

07:01, 22.03.2024 - Meteorologii de Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) au emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in localitati din zece judete, valabile in urmatoarele ore, informeaza Agerpres. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 9:00, in zone…

Zi noroasa și cețoasa: Meteorologii ne avertizeaza de vizibilitate redusa și temperaturi apropiate de ingheț

07:15, 08.03.2024 - Vremea in Moldova se menține predominant noroasa astazi, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Ceața densa va fi elementul cel mai semnificativ al prognozei, afectand vizibilitatea pe parcursul intregii zile.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Alerta meteo ANM! Vin ninsorile in Romania. Ce zone vor fi afectate de vremea rea

11:20, 16.02.2024 - Temperaturile din ultima saptamana au fost mai mari decat cele normale pentru aceasta perioada. Situația se va schimba, iar meteorologii anunța manifestarea unui anticiclon la finalul saptamanii și in weekend. Ce zone sunt afectate și cat de mult vor scadea temperaturile, aflați in randurile urmatoare.…


Ce parere ai despre aceasta stire?