Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaaaai, ce burtă a făcut! Elly de la "Mireasă pentru fiul meu", însărcinată?

Publicat:

Vaaaai, ce burta a facut! Elly de la "Mireasa pentru fiul meu" si-a etalat colaceii în toata splendoarea lor.

Elly de la "Mireasa pentru fiul meu", însarcinata sau doar a uitat numarul sarmalutelor?

O imagine postata pe o retea de socializare de Cristiana, fosta ei colega din reality-showul matrimonial, o da de gol pe câstigatoarea sezonului 4 a emisiunii "Mireasa pentru fiul meu". Îmbracata într-o pereche de pantaloni scurti verzi si un sutine multicolor, blonda si-a etalat fara stres colaceii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 4. Cum a raspuns Raluca Șaulescu cand a fost intrebata daca este insarcinata. Care este adevarul

13:50, 23.03.2024 - Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați in platoul de la Mireasa - Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor dupa experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tanara a fost intrebata daca este insarcinata, iar raspunsul ei a fost extrem de sincer.

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mireasa, sezon 5. Cum au raspuns Sabrina și Perneș, intrebați la Capricii daca tanara e insarcinata: „A facut 3 teste de sarcina”

11:05, 27.01.2024 - Sabrina și Perneș din sezonul 5 Mireasa au fost invitați la Mireasa, Capriciile Iubirii, unde au povestit cum arata viața lor in prezent. Cei doi au in plan sa devina parinți cat mai curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?