Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde pleaca SUFLETUL dupa MOARTE? TOP 7 lucruri care ti se intampla atunci cand MORI!

Publicat:

Daca esti credincios sunt sanse mari sa crezi ca sufletele merg fie in Rai, fie in Iad, din fericire, aceasta este doar o falsa dihotomie. Inainte de orice nu este logic sa crezi ca exista doar 2 optiuni (ambele eterne) dupa ce mori. Exista o multime de cercetari stiintifice legate de ce se intampla dupa ce oamenii isi parasesc corpurile cand mor si apoi se intorc dupa ce au petrecut putin timp in lumea spirituala. Mii de astfel de declaratii ale acestor oameni care au fost atat de aproape sa plece dintre cei vii ne ofera informatii care ne ajuta sa ne facem o parere mai completa despre ce ne…

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Judetul din Romania care ar putea intra in faliment. Locuitorii pleaca in masa, se intampla deja asta

16:16, 01.05.2024 - In timp ce la Palatul Victoria se vorbește de noul plan de regionalizare, in țara asistam la situații economice alarmante la nivel de județe, iar in unele situații putem vorbi chiar de un posibil faliment. Este și cazul despre care vorbim azi, și anume judetul din Romania care ar putea intra in faliment,…

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte”

09:05, 17.04.2024 - Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz Continue reading Ce se intampla cu Naomy, una dintre cele mai controversate apariții din showbiz: „Se lupta intre viața și moarte” at Tabu.

Banc: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?" Raspunsul te va amuza teribil

20:25, 16.04.2024 - Daca vrei sa iți termini ziua cu zambetul pe buze, noi iți propunem sa citești bancurile din randurile de mai jos. Dupa o zi grea la serviciu te vor ajuta, cu siguranța, sa ai o stare de spirit mai buna. Afla raspunsul la intrebarea: "Tu crezi ca exista alta viața, dupa moarte?"

Noua știința despre moarte: „Ceva se intampla in creierul nostru care nu are nicio logica” (The Guardian)

07:05, 03.04.2024 - Noi descoperiri facute in urma studierii creierului și a experiențelor aproape de moarte arata ca granița dintre viața și moarte ar putea fi mult mai neclara decat se credea pana acum, relateaza The Guardian.

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

Banc: "Costele, tu crezi ca exista viata dupa moarte?" Raspunsul te va face sa razi in hohote

11:35, 12.02.2024 - Este luni, așa ca noi iți propunem sa iți incepi saptamana citind cateva bancuri care, cu siguranța iți vor pune zambetul pe buze. Daca vrei sa-ți iei doza de energie inca din prima parte a zilei, iți prezentam o serie de glume care te vor binedispune.

INTERVIU Valeriu Iftime: Cand in subordinea ta sunt lucruri grave, șeful pleaca acasa / Nu am nevoie de politica ca sa fac bani – VIDEO

07:00, 09.02.2024 - Omul de afaceri Valeriu Iftime a convenit cu președintele Partidului Național Liberal, Nicole Ciuca, dupa discuții purtate in prealabil și cu alți lideri ai formațiunii, sa preia conducerea organizației județene.


Ce parere ai despre aceasta stire?