Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UN VASLUIAN, DUBLU CAMPION BALCANIC LA CANOTAJ! (FOTO)

Publicat:

PE URMELE ELISABETEI LIPA , suburbie a orasului Murgeni, se mandreste cu un dublu campion balcanic la canotaj, campion national ergometru (antrenare pe uscat) si vicecampion national la fod (6000 de m) la canotaj. Performanta apartine unui elev de numai 16 ani, , fiu al satului, selectionat pentru din Constnata de [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aur istoric pentru Romania: Cornea și Enache triumfa la dublu vasle la Europenele de canotaj din Ungaria

15:36, 28.04.2024 - Romania a cucerit in premiera o medalie de aur in proba masculina de dublu vasle la Campionatele Europene de canotaj, duminica, la Szeged (Ungaria), prin Andrei-Sebastian Cornea si Marian Enache, potrivit World Rowing.

Romania a caștigat doua medalii de aur la Europenele de Canotaj de la Szeged

15:25, 28.04.2024 - Romania a obținut, duminica, doua medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj de la Szeged. Una dintre medalii a fost caștigata de echipajul de dublu vasle masculin, iar a doua de echipajul de dublu rame feminin.

Romania triumfa in canotaj: dublu rame feminin obține aur, iar dublu rame masculin caștiga argint

14:20, 28.04.2024 - Echipajul feminin de dublu rame, format din Ioana Vranceanu si Roxana Anghel, a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Szeged.Cele doua sportive au dominat cursa inca de la inceput pana la final.

Performanța uriașa a Romaniei la Campionatul European de la Szeged! AUR, ARGINT și BRONZ pentru tricolori

19:15, 27.04.2024 - Delegația Romaniei la Campionatul European de Canotaj de la Szeged a obținut primele trei medalii. Canotorii romani au caștigat o medalie de aur, una de argint și una de bronz. Duminica, alte 8 echipaje evolueaza in finalele competiției.

PERFORMANȚA REMARCABILA Darius Lung din Carei devine campion național la saritura in lungime U16

09:30, 25.03.2024 - El a devenit campion național la saritura in lungime, stabilind un record personal de 6.63 metri The post PERFORMANȚA REMARCABILA Darius Lung din Carei devine campion național la saritura in lungime U16 first appeared on Informatia Zilei .

Gheorghe Hagi: 'Daca vrem ca Romania sa faca performanta e nevoie de un proiect la nivel national'

17:06, 01.03.2024 - Liderul Generatiei de Aur a fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi, a afirmat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca performantele obtinute in perioada in care el era jucator nu au fost intamplatoare si ca Romania are nevoie de un plan la nivel national daca se doreste ca sportul sa ajunga din nou in varf.…

27 de scoli din judetul Vaslui, propuse pentru programul national „Masa calda”

01:21, 28.02.2024 - ALIMENTATIE… Ministerul Educatiei a publicat lista scolilor propuse pentru implementarea programului national „Masa calda” in anul scolar 2023-2024. In judetul Vaslui, sunt vizate 27 de unitati de invatamant, dintre care sase din oras. Este vorba despre Scoala Gimnaziala „Alexandru Ioan Cuza” Vaslui,…

Record național pentru scafandrii din cadrul Salvamont Cluj. Ce performanța au reușit

16:00, 15.02.2024 - O echipa de scafandri din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj a stabilit un nou record național de scufundare in peștera inundata, atingand cota de – 129 metri adancime, in Izbucul Ibzandiș din Munții Padurea Craiului, județul Bihor. 


Ce parere ai despre aceasta stire?