Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr din Brăila a murit după ce a căzut în ghena interioară a unui bloc

Publicat:

Un tanar de 27 de ani, angajat al unui societati de cablu tv si internet, a murit miercuri, dupa ce a cazut in ghena interioara a unui bloc, potrivit informatiilor confirmate de IPJ Braila. Evenimentul s-a produs in cartierul Viziru, din municipiul Braila, trupul tanarului fiind descoperit in ghena interioara de gunoi a unui bloc, anunta Agerpres.

Cazul este anchetat de IPJ Braila si nu se stie deocamdata daca este vorba despre o sinucidere sau un accident de munca, tanarul fiind in timpul programului in momentul in care s-a produs evenimentul.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neamt: Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el

15:20, 26.04.2024 - Un barbat din Tarcau a murit dupa ce un copac a cazut peste el, intr-o exploatatie forestiera din localitate, a informat, vineri, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt. ‘In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca, in timp ce un barbat, de 39 ani, desfasura activitati de…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Un medic de la Institutul CC Iliescu din Capitala a murit in spital

20:55, 12.04.2024 - Un medic de 59 de ani de la Institutul pentru Boli Cardiovasculare CC Iliescu de pe șoseaua Fundeni din București a fost gasit mort, vineri, 12 aprilie, in unitatea sanitara, relateaza agenția News.ro.Barbatul, care se afla la serviciu, a fost gasit inconstient de colegi. In pofida eforturilor, medicul…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Tragedie in Dolj. Un copil de 2 ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica/Unde se afla micuțul

09:55, 26.03.2024 - Caz dramatic! Un copilaș a sfarșit dupa ce, din primele informații, ar fi ingerat o substanța toxica. Polițiștii doljeni fac cercetari pentru a stabili cum de s-a putut produce o asemenea nenorocire. Un copil de doi ani aflat la o stana din judetul Dolj a murit dupa ce a baut o substanta toxica. Cazul…

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Accident de munca pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit dupa ce a cazut de la opt metri inalțime

19:05, 14.03.2024 - Un accident de munca soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, dupa orele pranzului pe un șantier dintre autostrazile A3 și A7, in județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, barbatul a cazut de la opt metri inalțime.

Un barbat de 74 de ani din Arad a murit dupa ce a cazut de la etajul 7 al unui bloc

10:50, 04.03.2024 - Incident cu final nefericit, luni dimineața, la Arad. Un barbat in varsta de 74 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul unui bloc de locuințe. Inca nu este clar daca a fost un accident sau un act premeditat.


Ce parere ai despre aceasta stire?