Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un ministru recunoaște că e sunat de ambasadori: 'Mă sună ambasade, mă sună cancelarii. 'Domne, ce faceți?''

Publicat:

și Identitații Naționale, Lucian Romașcanu, spune ca este sunat ''de ambasadele straine'' și intrebat despre subiectul politizarii presei din Romania.

"Nu se poate sa fii inamovibil și nu ințeleg și ma suna ambasade, ma suna cancelarii. 'Domne, ce faceți? Politizați presa?' 'Nu, nu e presa. E AGERPRES și nu o politizam, ci incercam, pana schimbam legile toate, și 41 și a AGERPRES, sa gasim o cale de principiu — ca n-are nimeni, nimic cu dl. Giboi — ca cine este director pus de stat sa poata fi și demis", a declarat ministrul Romașcanu, vineri, la Adevarul live.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Armata SUA a dislocat in Romania cel mai nou sistem antidrone: detaliile din presa internaționala!

16:06, 19.04.2024 - Dislocarea sistemului aerian antidrona M-LIDS in Romania este importanta in contextul in care Armata SUA are in prezent un numar extrem de limitat de astfel de sisteme si intentioneaza sa achizitioneze doar 45 in viitorul apropiat, arata Monitorul Apararii, care citeaza defence-ua.com.

O televiziune din Romania s-a inchis dupa 22 de ani

10:51, 17.04.2024 - S-a inchis oficial televiziunea locala din Brasov Mix TV, fondata si detinuta de Aristotel Cancescu, fost sef al Consiliului Judetean Brasov.Dupa ce la inceputul lunii aprilie televiziunea si-a oprit emisia, dupa cum a relatat presa locala, astazi, CNA a si retras licenta postului de televiziune. Societatea…

Conflictul Iran-Israel. Expert in Orientul Mijlociu: „O simpla greșeala poate fi profeția ce se implinește”

23:06, 15.04.2024 - Conflictul israeliano-iranian a intrat intr-o noua faza, dupa ultima acțiune a Iranului. Politologul Ioana Constantin-Bercean explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, cine caștiga și cine are de pierdut, dar și unde se situeaza Romania și cum ar putea evolua lucrurile.

DEZINFORMARE: „UE interzice centralele de apartament”. Care e adevarul

07:50, 06.04.2024 - Pe rețelele de socializare circula de o vreme o informație cum ca Uniunea Europeana ar dori interzicerea centralelor de apartament. Comisia Europeana in Romania atrage atenția asupra acestei dezinformari și ne spune clar și raspicat care este adevarul: Uniunea Europeana NU interzice cazanele/sistemele…

Gafa de presa: cum a fost 'omorat' Emeric Ienei

15:40, 04.04.2024 - Publicații sportive ca Eurosport, Gazeta Sporturilor și Fanatik au difuzat, joi, pe internet, știrea falsa ca Emeric Ienei (87 de ani) ar fi murit. Știrea a fost preluata și de publicații generaliste precum HotNews, Adevarul, precum și de site-urile de știri ale Kanal D și Romania TV.

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

„Ne-a lipsit zambetul asta!” » Presa internaționala, reacție emoționanta dupa revenirea Simonei Halep pe teren

01:00, 20.03.2024 - Simona Halep (32 de ani) a revenit pe teren dupa o pauza de 568 de zile și a pierdut in 3 seturi cu Paula Badosa (26 de ani, 80 WTA), scor 6-1, 4-6, 3-6, la turneul WTA1000 de la Miami. Presa internaționala a fost cu ochii pe meciul Simonei și a oferit primele reacții. Meciul lui Halep cu Badosa a fost…

Dosarul Roșia Montana: Falsul care ar putea sa ne coste miliarde de dolari

09:15, 06.02.2024 - Dosarul trimis Ministerul Culturii pentru includerea sitului de la Roșia Montana in patrimoniul UNESCO s-a bazat pe un fals pentru ca nu a fost asumat de Guvern. Pe data de 10 februarie, Romania se va confrunta cu o decizie cruciala in ceea ce privește controversatul caz al Roșiei Montane. Documente…


Ce parere ai despre aceasta stire?