Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cunoscut actor din Oradea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Bărbatul susține că „totul a fost consimţit”

Publicat:
Un cunoscut actor din Oradea, condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol. Bărbatul susține că „totul a fost consimţit”

, un cunoscut actor de la din Oradea, a fost condamnat luni, 22 aprilie, de la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a violat o actrița, dupa o petrecere. Decizia nu este definitiva, transmite Ebihoreanul.Pe langa sentința, instanta a dispus ca actorul sa-i plateasca victimei daune morale de 50.000 lei. Actorul a anunțat ca va ataca sentința, astfel ca verdictul final il va pronunta Curtea de Violul avut loc in noaptea de 2 spre 3 iulie 2022, chiar in locuința femeii, iar și-a premeditat…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cunoscut actor a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru viol. „E o porcarie, a fost totul consimtit”

13:35, 24.04.2024 - Andrian Locovei, un cunoscut actor de la Teatrul Regina Maria din Oradea, a fost condamnat luni, 22 aprilie, de Judecatoria Oradea la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca a violat o actrița, dupa o petrecere. Decizia nu este definitiva, transmite Ebihoreanul. Pe langa sentința,…

Actor oradean condamnat la 6 ani de inchisoare pentru viol: „Dosarul este o porcarie! A fost un act consimtit”

13:15, 24.04.2024 - Judecatoria Oradea l-a condamnat la 6 ani de inchisoare pe un actor al Teatrului Regina Maria din Oradea, acuzat ca si-a violat o colega. Actorul, Andrian Locovei, pretinde, insa, ca „a fost un act consimtit", iar procesul este „o porcarie".

Peste 5.700 de haine și incalțaminte second-hand, restituite de Curtea de Apel unui oradean condamnat pentru evaziune

06:35, 31.03.2024 - Curtea de Apel Oradea a hotarat sa-i restituie unui barbat condamnat pentru evaziune peste 5700 de articole de imbracaminte și incalțaminte second-hand, dar și mai bine de 400 de inele, lanțuri și alte accesorii.

Primarul din Roșia Montana, Eugen Furdui, ACHITAT de Curtea de Apel Alba Iulia pentru acuzația de abuz in serviciu

14:10, 15.03.2024 - Primarul din Roșia Montana, Eugen Furdui, ACHITAT de Curtea de Apel Alba Iulia pentru acuzația de abuz in serviciu Primarul din Roșia Montana, Eugen Furdui, a fost achitat de Curtea de Apel Alba Iulia pentru acuzația de abuz in serviciu. Acesta a fost condamnat in prima instanța, la Judecatoria Campeni,…

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.


Ce parere ai despre aceasta stire?